Dodaj do ulubionych

humanus - matemakus

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:01
Jestem w klasie o profilu matematycznym, jednak z przedmiotami humanistycznymi
nie mam problemamu, mam nawet lepsze oceny, aczkolwiek o niczym to nie
swiadczy. Interesuja mnie sprawy zycia codziennego, polityka, ogolnie, rzecz
ujmujac, to co dzieje sie wokol nas. Matematyki moze nie mam w jednym
paluszku, ale sobie z nia radze. Jaki kierunek studiow polecilibyscie mi? Tak,
by pozniej byly jakies perspektywy pracy. Co powiecie o prawie, zaproponujcie
Waszym zdaniem kierunki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tawananna* Re: humanus - matemakus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:50
      Zainteresowania typu "to, co dzieje się wokół nas", to żadne zainteresowania, z
      całym szacukiem. Weź program studiów na kierunku "prawo", przejrzyj i zobacz,
      czy może Cię to interesować. Programy innych studiów też weź. Proponowanie
      kierunku przy tak skąpych informacjach, jakie podałeś o sobie, mija się IMHO z
      celem - poczytaj sobie dowolny wątek o najlepszych czy przyszłościowych
      kierunkach studiów.

Ja na Twoim miejscu poszłabym na uczelnię techniczną. Przyszłość konkretniejsza
      od tej po kierunku humanistycznym, a jakiejś ogromnej pasji humanistycznej w
      Tobie na razie nie widzę, więc cierpieć nie będziesz :).
      • Gość: anusai Re: humanus - matemakus IP: *.netway.com.pl 12.10.05, 21:12
        Jesli nie mozesz sie zdecydowac, to idz na test predyspozycji zawodowych. Idz
        do szkolnego pedagaoga a on ci juz powie gdzie mozna taki test sobie zrobic.
        • Gość: gienio Re: humanus - matemakus IP: *.astral.lodz.pl 12.10.05, 21:37
          Ja mialem tak samo jak ty :D (hehe myslalem ze jestem sam ;p).Ja poszedlem na
          informatyke i ekonometrie .duuuzo matmy (ale do przejscia) :D ale jest fajnie:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka