Dodaj do ulubionych

PRACA ZA GRANICĄ

IP: *.toya.net.pl 28.01.06, 20:25
Chciałabym popracować trochę w wakacje, najlepiej za granicą (wiadomo większe
zarobki, podszkolę język, może trochę zwiedzę itd.).
Ale zupełnie nie wiem gdzie szukać takiej pracy. Czy możecie coś poradzić? :)

Mam też pytanie o au pair. Może ktoś już pracował w ten sposób. Gdzie szukać
uczciwych i pewnych ofert. Oczywiście jest dużo ogłoszeń, ale niektóre to po
prostu wyzysk.
Obserwuj wątek
    • Gość: cxc Re: PRACA ZA GRANICĄ IP: 87.207.49.* 29.01.06, 00:41
      www.google.com
      • Gość: Joanna Re: PRACA ZA GRANICĄ IP: *.toya.net.pl 29.01.06, 13:24
        No właśnie o to mi chodzi, żę ofert jest dużo, ale nie wiadomo, której firmie
        można zaufać.

Może ktoś więc coś więcej na temat pracy za granicą dla studentów?
        • Gość: Joanna Re: PRACA ZA GRANICĄ IP: *.toya.net.pl 31.01.06, 22:05
          Proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami z pracy za granicą (ewentualnie
          innego typu dorabiania) :)
          • Gość: Piotrek Re: PRACA ZA GRANICĄ IP: *.aon.edu.pl 01.02.06, 15:02
            Wlaśnie ja także mama zaiar wyjechać za graniace i także chciałbym sie
            dowiedzieć z jakich biur skorzystać
    • Gość: monia Re: PRACA ZA GRANICĄ IP: *.szydlak.com / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:29
      cześć.
      Jeśli chodzi o wyjazdy au-pair to polecam biuro Mikroserwis w Krakowie, wyjechałam z nim do Holandi. Biuro godne zaufania.
      Jeśli chodzi o prace, to kategorycznie odradzam biuro Skprupskiego z Poznania, jakieś Larry, które załatwiają pracę w Grecji - totalna klapa. Te wakacje zaliczam do najgorszych w moim życiu, wyjechałam do Grecji z biura Skorupskiego z Poznania. Nie sądziłam,że to przeżyję. Koszmar mojego życia.
      aha, nie korzystajcie z firm które wspólpracuja z biurem TRUST OFFICE w Tessalonikach (Grecja) i takim biurem z Aten na ulicu Weranzerou 23A!!!!
    • Gość: monia Re: PRACA ZA GRANICĄ IP: *.szydlak.com / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:31
      cześć.
      Jeśli chodzi o wyjazdy au-pair to polecam biuro Mikroserwis w Krakowie, wyjechałam z nim do Holandi. Biuro godne zaufania.
      Jeśli chodzi o prace, to kategorycznie odradzam biuro Skprupskiego z Poznania, jakieś Larry, które załatwiają pracę w Grecji - totalna klapa. Te wakacje zaliczam do najgorszych w moim życiu, wyjechałam do Grecji z biura Skorupskiego z Poznania. Nie sądziłam,że to przeżyję. Koszmar mojego życia.
      aha, nie korzystajcie z firm które wspólpracuja z biurem TRUST OFFICE w Tessalonikach (Grecja) i takim biurem z Aten na ulicu Weranzerou 23A!!!!
      Zastanówcie się zanim skorzystacie z jakiegokolwiek biura, które 'zapewnia' prace za granicą i pobiera za pośrednictwo opłaty.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Joanna Re: PRACA ZA GRANICĄ IP: *.toya.net.pl 04.02.06, 14:09
        Dzięki za informacje. Ciekawa jestem czy to biuro, które polecasz jest też w
        Łodzi. A może zagląda na to forum też ktoś z Łodzi? :) Chociaż oczywiście za
        odpowiedzi od wszystkich innych osób jestem również bardzo wdzięczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka