Dodaj do ulubionych

praca licencjacka-pomoc

IP: *.jmdi.pl 07.12.05, 22:43
czy moglibyście podać mi informację na temat jak się pisze prace
licencjacką,może jakieś linki jak taka praca ma wyglądać?
aktualnie jestem studentką juz dość wiekową a do studiów zmusiła mnie
sytuacja w pracy,co prawda nie mam za dużo czasu, bo praca a poza tym -matka
dzieciom,ale pracę chcę napisać sama,aktualnie utknełam na wstępie nie wiem
ile trzeba napisać,ja napisałam parę zdań i nie wiem co dalej ,może ktoś się
zlituje nad średnią w wieku studentką i udzieli mi paru pożytecznych rad????
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: praca licencjacka-pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 22:50
      wprawdzie nie znalazłam żadnych porad odnośnie pisania prac licencjackich, ale
      mam coś takiego:
      studia.korba.pl/magisterka/1,12506,2195,art.html
      zobacz, poradnik pisania prac magisterskich, może coś Ci to rozjaśni
      powodzenia, pozdrawiam:)
    • jakema Re: praca licencjacka-pomoc 08.12.05, 00:06
      Ja aktualnie rowniez pisze prace licencjacka, tzn zbieram jeszcze materialy.
      Niestety ja tez nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac. Z jakiejs strony
      sciagnelam sobie maly poradnik.Niestety adresu tej strony juz nie pamietam, ale
      chetnie przesle na maila owy poradnik. Prosze tylko o jakis znak. Pozdrawiam.
      • sutekh1 Re: praca licencjacka-pomoc 08.12.05, 13:34
        zabrać się do tego można bardzo prosto - trzeba po prostu zacząć szukać
        książek, robić kwerendy, konsultować się z pracownikami nauk. lub z kim
        popadnie "kto coś może wiedzieć", wypożyczać książki, czytać je, zaznaczać
        dobre fragmenty, oglądać tv, słuchać radia (trójka o 21.10 poniedziałek-
        czwartek)-
    • delecta Re: praca licencjacka-pomoc 08.12.05, 18:39
      Podaj tytuł i plan pracy.
      Spróbuję napisać Ci plan wstępu, o ile to nie techniczny kierunek.
      Jest mnóstwo poradników n/t. Napisz, w jakim mieście jest uczelnia, to podam Ci
      tytuły i biblioteki.
      Adres gazetowy.
      • Gość: anja Re: praca licencjacka-pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 20:08
        he he - ja mam ten sam problem - na sobote muszę stworzyc plan - a tu nic -
        pusto w makówce ;/
        • Gość: zeta Re: praca licencjacka-pomoc IP: *.jmdi.pl 03.01.06, 20:07
          w mojej makówce też pusto,a najwyższa pora wziąć się do roboty
        • Gość: PisaniePrac.com.pl Re: praca licencjacka-pomoc IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 17:39
          PISANIE PRAC W JĘZYKU ANGIELSKIM
          Studencie! Potrzebujesz pilnie pracy napisanej w języku angielskim? Piszesz pracę licencjacką lub magisterską i szukasz gotowego wzoru? A może potrzebne Ci tłumaczenie tekstu? Nie martw się, ponieważ jesteś w odpowiednim miejscu! Udzielimy Ci szybkiej i profesjonalnej pomocy z gwarancją najwyższej jakości.

E-MAIL: kontakt@pisanieprac.com.pl
          Tel: 515 150 300
          WWW.ANGIELSKI.PISANIEPRAC.COM.PL
    • Gość: arkadia wstęp napisz na końcu IP: *.chello.pl 09.12.05, 19:17
      a w bibliotekach jest po uszy poradników jak napisać pracę dyplomową
      jeśli dobrze pamiętam jeden przyjemny i szubko czytający się jest autorów:
      Gambarelli G., Łucki Z.
    • Gość: Martynka Re: praca licencjacka-pomoc IP: *.lama.net.pl 04.01.06, 02:25
      hmm przede wszystkim nie zaczynaj pracy od wstepu. wstep pisze sie na koncu...
    • ewa.bielska28 Re: praca licencjacka-pomoc 03.07.13, 15:51
      Oferuję profesjonalną pomoc w pisaniu prac zaliczeniowych, licencjackich oraz magisterskich z zakresu zarządzania, ekonomii marketingu, ubezpieczeń oraz pokrewnych. Nie biorę zaliczek. Po napisaniu całego rozdziału wysyłam go Tobie, bez zaliczek. Solidnie i na czas. Proszę pisać na adres ewa.bielska28@wp.pl
    • Gość: PisaniePrac.com.pl Re: praca licencjacka-pomoc IP: *.play-internet.pl 13.07.13, 18:04
      Zajmujemy się świadczeniem usług edukacyjnych i konsultacji naukowych na wszystkich etapach edukacji - chętnie doradzamy i rozwiązujemy każdy, nawet największy problem edukacyjny na każdym poziomie studiów wyższych. Napisz lub zadzwoń dzisiaj!

DLACZEGO MY?
      - gwarantujemy nieszablonową i oryginalną pomoc w oparciu o unikalny aparat naukowy tj. bibliografię z przypisami
      - elastyczna komfortowa płatność (ratami)
      - darmowe poprawki i raport antyplagiatowy na życzenie
      - jesteśmy przygotowani na zlecenia ekspresowe do kilku godzin, zapewniamy stały kontakt 365 dni w roku 7 dni w tygodniu
      - działamy legalnie, możliwość podpisania umowy

PONADTO:
      - korekta merytoryczna i polonistyczna
      - pomoc w ułożeniu konspektu, zebraniu bibliografii, wyszukiwanie i selekcja materiałów
      - wirtualne korepetycje
      - pisanie w języku angielskim i niemieckim

Wycena w 30 min: kontakt@pisanieprac.com.pl, tel: 515 150 300, GG: 135658, zapraszamy na naszą stronę: www.pisanieprac.com.pl
    • Gość: PisaniePrac.com.pl Re: praca licencjacka-pomoc IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 17:39
      PISANIE PRAC W JĘZYKU ANGIELSKIM
      Studencie! Potrzebujesz pilnie pracy napisanej w języku angielskim? Piszesz pracę licencjacką lub magisterską i szukasz gotowego wzoru? A może potrzebne Ci tłumaczenie tekstu? Nie martw się, ponieważ jesteś w odpowiednim miejscu! Udzielimy Ci szybkiej i profesjonalnej pomocy z gwarancją najwyższej jakości. Nie zwlekaj i zapoznaj się ze szczegółową ofertą!

E-MAIL: kontakt@pisanieprac.com.pl
      Tel: 515 150 300
      WWW.ANGIELSKI.PISANIEPRAC.COM.PL
    • Gość: student24 Re: praca licencjacka-pomoc IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.13, 16:53
      Pomożemy Ci napisać, poprawić lub zredagować pracę!!! Tanio, solidnie i terminowo!!! Zapraszamy!!!
    • paula_alss Re: praca licencjacka-pomoc 25.09.23, 13:42
      POradnik dotyczący pisania prac znajduje się na www.edu.wschood.pl Znajdziesz tam wskazówki jak zacząć pisać, jak napisać wstęp, czy znaleźć literaturę
    • katarzynka_zaradna Re: praca licencjacka-pomoc 07.12.23, 22:59
      szaleni ludzie kupujecie w profesjonalnych firmach co wystawiają faktury a potem dostajecie przepisane książki. Napiszą w 3 dni, będzie tanio ... pewnie. Że w to wierzycie. Wiecie ile czasu trzeba by coś sensownego napisać? Myślicie, że ktoś z wykształceniem i umiejętnościami zrobi to za darmo??
      Moja babka to pisała mi pracę ponad MIESIĄC. Ale jak ją dostałam, to mi szczena opadła. Praca była tak prawdziwa, że nawet mój promotor nigdy nie stwierdził, nawet nie zasugerowął, że nie jest moja. Była pisana pode mnie, na podstawie jakieś firmy z mojego miasta ale tak, że z jednej strony się zgadało a z drugiej, tak by ja wszystko wiedziała

chcecie koryzstać z oszustów- wasza sprawa. A jak chcecie porządnie to tu macie babke: pisanie12345@interia.pl
      I nie, post niesponsorowany, po prostu jak to czytam to mi się niedobrze robi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka