Dodaj do ulubionych

praca licencjacka-pomoc

IP: *.jmdi.pl 07.12.05, 22:43
czy moglibyście podać mi informację na temat jak się pisze prace
licencjacką,może jakieś linki jak taka praca ma wyglądać?
aktualnie jestem studentką juz dość wiekową a do studiów zmusiła mnie
sytuacja w pracy,co prawda nie mam za dużo czasu, bo praca a poza tym -matka
dzieciom,ale pracę chcę napisać sama,aktualnie utknełam na wstępie nie wiem
ile trzeba napisać,ja napisałam parę zdań i nie wiem co dalej ,może ktoś się
zlituje nad średnią w wieku studentką i udzieli mi paru pożytecznych rad????
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: praca licencjacka-pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 22:50
      wprawdzie nie znalazłam żadnych porad odnośnie pisania prac licencjackich, ale
      mam coś takiego:
      studia.korba.pl/magisterka/1,12506,2195,art.html
      zobacz, poradnik pisania prac magisterskich, może coś Ci to rozjaśni
      powodzenia, pozdrawiam:)
    • jakema Re: praca licencjacka-pomoc 08.12.05, 00:06
      Ja aktualnie rowniez pisze prace licencjacka, tzn zbieram jeszcze materialy.
      Niestety ja tez nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac. Z jakiejs strony
      sciagnelam sobie maly poradnik.Niestety adresu tej strony juz nie pamietam, ale
      chetnie przesle na maila owy poradnik. Prosze tylko o jakis znak. Pozdrawiam.
      • sutekh1 Re: praca licencjacka-pomoc 08.12.05, 13:34
        zabrać się do tego można bardzo prosto - trzeba po prostu zacząć szukać
        książek, robić kwerendy, konsultować się z pracownikami nauk. lub z kim
        popadnie "kto coś może wiedzieć", wypożyczać książki, czytać je, zaznaczać
        dobre fragmenty, oglądać tv, słuchać radia (trójka o 21.10 poniedziałek-
        czwartek)-
    • delecta Re: praca licencjacka-pomoc 08.12.05, 18:39
      Podaj tytuł i plan pracy.
      Spróbuję napisać Ci plan wstępu, o ile to nie techniczny kierunek.
      Jest mnóstwo poradników n/t. Napisz, w jakim mieście jest uczelnia, to podam Ci
      tytuły i biblioteki.
      Adres gazetowy.
      • Gość: anja Re: praca licencjacka-pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 20:08
        he he - ja mam ten sam problem - na sobote muszę stworzyc plan - a tu nic -
        pusto w makówce ;/
        • Gość: zeta Re: praca licencjacka-pomoc IP: *.jmdi.pl 03.01.06, 20:07
          w mojej makówce też pusto,a najwyższa pora wziąć się do roboty
        • Gość: PisaniePrac.com.pl Re: praca licencjacka-pomoc IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 17:39
          PISANIE PRAC W JĘZYKU ANGIELSKIM
          Studencie! Potrzebujesz pilnie pracy napisanej w języku angielskim? Piszesz pracę licencjacką lub magisterską i szukasz gotowego wzoru? A może potrzebne Ci tłumaczenie tekstu? Nie martw się, ponieważ jesteś w odpowiednim miejscu! Udzielimy Ci szybkiej i profesjonalnej pomocy z gwarancją najwyższej jakości.

E-MAIL: kontakt@pisanieprac.com.pl
          Tel: 515 150 300
          WWW.ANGIELSKI.PISANIEPRAC.COM.PL
    • Gość: arkadia wstęp napisz na końcu IP: *.chello.pl 09.12.05, 19:17
      a w bibliotekach jest po uszy poradników jak napisać pracę dyplomową
      jeśli dobrze pamiętam jeden przyjemny i szubko czytający się jest autorów:
      Gambarelli G., Łucki Z.
    • Gość: Martynka Re: praca licencjacka-pomoc IP: *.lama.net.pl 04.01.06, 02:25
      hmm przede wszystkim nie zaczynaj pracy od wstepu. wstep pisze sie na koncu...
    • ewa.bielska28 Re: praca licencjacka-pomoc 03.07.13, 15:51
      Oferuję profesjonalną pomoc w pisaniu prac zaliczeniowych, licencjackich oraz magisterskich z zakresu zarządzania, ekonomii marketingu, ubezpieczeń oraz pokrewnych. Nie biorę zaliczek. Po napisaniu całego rozdziału wysyłam go Tobie, bez zaliczek. Solidnie i na czas. Proszę pisać na adres ewa.bielska28@wp.pl
    • Gość: PisaniePrac.com.pl Re: praca licencjacka-pomoc IP: *.play-internet.pl 13.07.13, 18:04
      Zajmujemy się świadczeniem usług edukacyjnych i konsultacji naukowych na wszystkich etapach edukacji - chętnie doradzamy i rozwiązujemy każdy, nawet największy problem edukacyjny na każdym poziomie studiów wyższych. Napisz lub zadzwoń dzisiaj!

DLACZEGO MY?
      - gwarantujemy nieszablonową i oryginalną pomoc w oparciu o unikalny aparat naukowy tj. bibliografię z przypisami
      - elastyczna komfortowa płatność (ratami)
      - darmowe poprawki i raport antyplagiatowy na życzenie
      - jesteśmy przygotowani na zlecenia ekspresowe do kilku godzin, zapewniamy stały kontakt 365 dni w roku 7 dni w tygodniu
      - działamy legalnie, możliwość podpisania umowy

PONADTO:
      - korekta merytoryczna i polonistyczna
      - pomoc w ułożeniu konspektu, zebraniu bibliografii, wyszukiwanie i selekcja materiałów
      - wirtualne korepetycje
      - pisanie w języku angielskim i niemieckim

Wycena w 30 min: kontakt@pisanieprac.com.pl, tel: 515 150 300, GG: 135658, zapraszamy na naszą stronę: www.pisanieprac.com.pl
    • Gość: PisaniePrac.com.pl Re: praca licencjacka-pomoc IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 17:39
      PISANIE PRAC W JĘZYKU ANGIELSKIM
      Studencie! Potrzebujesz pilnie pracy napisanej w języku angielskim? Piszesz pracę licencjacką lub magisterską i szukasz gotowego wzoru? A może potrzebne Ci tłumaczenie tekstu? Nie martw się, ponieważ jesteś w odpowiednim miejscu! Udzielimy Ci szybkiej i profesjonalnej pomocy z gwarancją najwyższej jakości. Nie zwlekaj i zapoznaj się ze szczegółową ofertą!

E-MAIL: kontakt@pisanieprac.com.pl
      Tel: 515 150 300
      WWW.ANGIELSKI.PISANIEPRAC.COM.PL
    • Gość: student24 Re: praca licencjacka-pomoc IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.13, 16:53
      Pomożemy Ci napisać, poprawić lub zredagować pracę!!! Tanio, solidnie i terminowo!!! Zapraszamy!!!
    • paula_alss Re: praca licencjacka-pomoc 25.09.23, 13:42
      POradnik dotyczący pisania prac znajduje się na www.edu.wschood.pl Znajdziesz tam wskazówki jak zacząć pisać, jak napisać wstęp, czy znaleźć literaturę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka