Dodaj do ulubionych

IBERSYTYKA UJ - punkty

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:32
Do maturzystów 2005, którzy obecnie studiują filologię hiszpańską na
Uniwersytecie Jagiellońskim. Ile procent mieliście z matury z polskiego i
języka obcego? Jaki był próg? No i jak sie studiuje? Z góry dziekuje z
odpowiedź. Pozdrawiam.

Obserwuj wątek
    • Gość: Oleńka Re: IBERSYTYKA UJ - punkty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:47
      przyłączam się do prośby:)
      A ty ile miałes z próbnej??
      • Gość: ewelina Re: IBERSYTYKA UJ - punkty IP: *.crowley.pl 09.02.06, 21:09
        niech ktos odpisze . ja tez sie do tego dolaczam.
      • Gość: gość Re: IBERSYTYKA UJ - punkty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:46
        90% rozszerzony angielski i 90% rozszerzony polski. z angielskiego powinno sie
        udać ten wynik powtórzyć. Z polskiego wątpię,ocenaiła mnie aż za bardzo
        wyrozumiała nauczycielka ;-) A jak u Ciebie z próbną?
        • Gość: ewelina Re: IBERSYTYKA UJ - punkty IP: *.crowley.pl 10.02.06, 12:04
          ja no pisalam hiszpanski 81% rozszerzony hiszpanski, ale w maju bedzie lepiej :-
          ) a polskiego rozszerzonego nie pisalam. ale mam nadzieje ze tez bedzie dobrze.
          ja wolalabym sie dostac na hiszpanski na us (blisko domku) a Ty gdzie sie
          jeszcze wybierasz ??
          • Gość: gość Re: IBERSYTYKA UJ - punkty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:28
            No ja tez ze Śląska, ale o UŚ nie myślałam. Miałam jeszcze na myśli anglistyka
            lub slawistyka UJ. Albo jeszcze hiszpański na AP w Krakowie. Xazdroszczę takiej
            znajomośi hiszpańskiego... Ja to umiem tyle tylko, ile się sama nauczyłam. W
            moim miasteczku żadna szkoła nie ma tego języka, a w szkołach językowych wciąż
            chętnych za mało, by stworzyć grupę. Uwierzysz?! :( Ale na szczęście ta
            filologia jest od podstaw. Życzę powodzenia :)
            • Gość: ewelina Re: IBERSYTYKA UJ - punkty IP: *.crowley.pl 10.02.06, 15:18
              ja tez myslalm o filolgii slowiankiej ale na UŚ . chyba rozumiesz blizej domu,
              mniej wydatkow. chociaz zlozyc zawsze moge. ale zobaczymy jak to bedzie.
              pozdrawiam
              • Gość: gość Re: IBERSYTYKA UJ - punkty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:56
                Pozdrawiam również, trzymam kciuki :) Widzę, że mamy calkiem podobne
                upodobania... ;)
                • Gość: ewelina Re: IBERSYTYKA UJ - punkty IP: *.crowley.pl 10.02.06, 16:33
                  jakbys chciala pogadac to moje gg 3098007
    • Gość: Oleńka Re: IBERSYTYKA UJ - punkty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:17
      angol 91
      polski słabiutko 80;/;/
    • Gość: gość Re: IBERSYTYKA UJ - punkty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 14:17
      Odpowiedzcie, por favor... :-(
      • Gość: lidka Re: IBERSYTYKA UJ - punkty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:16
        Ja się przyłączam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka