Dodaj do ulubionych

Zabić nudę!

IP: 195.117.230.* 29.11.02, 14:19
witam
pisze artykul pt. Zabic nude. jak wykorzystac czas /
rozmowy ze studentami/
jesli macie jakies pomysły piszcie. najciekawsze
opublikujemy
Obserwuj wątek
    • Gość: Cytryna Re: Zabić nudę! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 22:28
      Gość portalu: maja napisał(a):

> witam
      > pisze artykul pt. Zabic nude. jak wykorzystac czas /
      > rozmowy ze studentami/
      > jesli macie jakies pomysły piszcie. najciekawsze
      > opublikujemy

Hmm..wszkże nie jestem jeszcze studentką, ale ostatnio zainteresował mnie fakt,
      że co chwilę trafiam na artukuły i wypowiedzi związane z tym, że dzisiekjsza
      młodzież się nudzi...dla mnie to stwierdzenie jest absurdem! Ani ja ani moi
      znajomi nie narzekamy na nudę-a wręcz przeciwnie. Każdy ma jakiś swój cel, do
      którego dąży, plany, króre realizuje i smutne obowiązki, nawet trudno nam
      znależć więcej czasu dla samych siebie , by siąść przy piwku i pogadać...tak
      sobie myślę, że może zaliczam się do grona szczęśliwców, albo po prostu ktoś
      wymyśla te bzdurki....
      • Gość: ania Re: Zabić nudę! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.02, 18:44
        Ja też mam teoretycznie dużo pracy, ale są momenty kiedy postanawiam odpocząć,
        i wtedy zaczynam się zastanawiać; dochodzę do wniosku że moje życie towarzyskie
        praktycznie zanikło; ze znajomymi spotykam się tylko na uczelni i w autobusach;
        na koncerty chodzę tylko z chłopakiem, bo każdy ma coś ważnego do zrobienia. Ja
        myślę że coś w tym jest. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka