Gość: maja IP: 195.117.230.* 29.11.02, 14:19 witam pisze artykul pt. Zabic nude. jak wykorzystac czas / rozmowy ze studentami/ jesli macie jakies pomysły piszcie. najciekawsze opublikujemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cytryna Re: Zabić nudę! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 22:28 Gość portalu: maja napisał(a): > witam > pisze artykul pt. Zabic nude. jak wykorzystac czas / > rozmowy ze studentami/ > jesli macie jakies pomysły piszcie. najciekawsze > opublikujemy Hmm..wszkże nie jestem jeszcze studentką, ale ostatnio zainteresował mnie fakt, że co chwilę trafiam na artukuły i wypowiedzi związane z tym, że dzisiekjsza młodzież się nudzi...dla mnie to stwierdzenie jest absurdem! Ani ja ani moi znajomi nie narzekamy na nudę-a wręcz przeciwnie. Każdy ma jakiś swój cel, do którego dąży, plany, króre realizuje i smutne obowiązki, nawet trudno nam znależć więcej czasu dla samych siebie , by siąść przy piwku i pogadać...tak sobie myślę, że może zaliczam się do grona szczęśliwców, albo po prostu ktoś wymyśla te bzdurki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Zabić nudę! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.02, 18:44 Ja też mam teoretycznie dużo pracy, ale są momenty kiedy postanawiam odpocząć, i wtedy zaczynam się zastanawiać; dochodzę do wniosku że moje życie towarzyskie praktycznie zanikło; ze znajomymi spotykam się tylko na uczelni i w autobusach; na koncerty chodzę tylko z chłopakiem, bo każdy ma coś ważnego do zrobienia. Ja myślę że coś w tym jest. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś