Gość: ktoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 16:49 Jakie najlepiej wybrać studia, by później nie mieć problemu z pracą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Co studiować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 19:21 dokładnie srakie studia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leche2 Re: Co studiować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 19:37 Heh, widac ,ze wiekszość tutejszych uzytkowników to humaniści, stąd takie watpliwe przywitanie Twojego watku chyba , zartuje oczywiscie :) .ale jesli to pytanie miałoby c na serio , to odpowiedz jest jedna: wiekszość kieruków technicznych, nawet z odlewnictwa lepiej wyzyc niz bedąc absolwentem socjologi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taza Re: Co studiować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 19:44 nie wyciągaj falyszywch wniosków mleko...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tocqueville Re: Co studiować? 23.04.06, 20:08 Jeśli juz mam odpowiedzieć: trudno przewidzieć. Zdolny, aktywny, przedsiębiorczy, inteligentny człowiek bez problemu znajdzie prace po kazdym kierunku Najpierw zastanów się kim chciałbyś być, co lubisz i umiesz robić, a potem wybierz takie studia, które ułatwią Ci pracę w tej dziedzinie. Tyle rad ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr inż. Eurohydraulika IP: 85.195.119.* 23.04.06, 21:55 Eurohydraulika, polecam. Wkrótce otworzą na paru uczelniach w kraju. Oczywiście płatne zaoczne. Nauka francuskiego i szwedzkiego, oraz w ramach seminarium dyplomowego posługiwania się zabką, sprężyną do przepychania kibla i szmatą do podłogi. U nas już kalkulują czesne. Nie będzie niższe niż 3000 PLN za semestr. Zapotrzebowanie na absolwentów jest ogromne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ell Re: Co studiować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 21:58 techniczne np budownictwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eidur Re: Co studiować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 10:34 Owszem. Jeśli ktoś jest zdolny zawsze sobie znajdzie pracę. Można jednak sobie nieco pomóc, wybierając sobie kierunek związany z rozwojową branżą. Na pewno będzie to więc budownictwo, ale też turystyka. No i nie wolno zapominać o ekonomii, czy informatyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mourinho [...] IP: *.t6.ds.pwr.wroc.pl 24.04.06, 16:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
malina862 Re: Co studiować? 24.04.06, 21:22 Mechooptyctwo:-) To taki nowy kierunek na polibudzie. Po tym możesz chodzić bo dachach i dachy mchem optykać( naprawdę przyszłościowy zawód)Ostatnio ten kierunek jet bardzo popularny.Mechooptycy są poszukiwani na całym świecie.Mój kumpel kończył i pracuje w angli już ponad rok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: Co studiować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 21:38 a ja uważam że PASZOZNAWSTWO to "ten właściwy" kierunek. Przy tym moja farmacja to badziewie... Odpowiedz Link Zgłoś