Gość: kamitka IP: *.asta-net.com.pl 27.04.06, 10:58 może ktoś wie jaki był próg punktowy w tam tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nef_86 Re: Uniwersytet Szczecinski --- prawo IP: *.chello.pl 27.04.06, 11:31 Prawo Pierwszy nabor: 81punktow Drugi nabor: 79punktow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Uniwersytet Szczecinski --- prawo IP: *.asta-net.com.pl 27.04.06, 13:03 a jakie przedmioty brali pod uwage w tam tym roku? bo w tym roku polski, jęzuk i historie lub wos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Uniwersytet Szczecinski --- prawo IP: *.centertel.pl 27.04.06, 15:10 a nie historię lub wos lub matematykę lub geografię lub historię sztuki? w tam tym :) roku chyba było tak samo, czy nie? niech mnie ktoś oświeci, do nędzy! Odpowiedz Link Zgłoś
negativeburn Re: Uniwersytet Szczecinski --- prawo 27.04.06, 16:10 w tamtym roku brali wlasnie te przedmioty co wymienilas z tym ze liczyli ten Obowiazkowy ( ten 3) wiec majac napisany w kolejnosci np. pol ang hir wos liczyli ci hir ( nawet jakbys miala 2x mniej niz z wosu) w tym roku nie wiem jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunia Re: Uniwersytet Szczecinski --- prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 11:39 a orientuje sie ktos gdzie wymagali najmniej punktow na prawo?? Odpowiedz Link Zgłoś
negativeburn Re: Uniwersytet Szczecinski --- prawo 28.04.06, 14:10 Wiesz to jest bardzo relatywne... zalezy od wymagan bo ja np. Do Szczecina się nie dostałem a na Uniwerek w Łodzi miałem 3 czy 4 pkt ponad ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Uniwersytet Szczecinski --- prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:11 tak to wyszlo faktycznie w tym roku najłatwiej było się dostac na prawo na unniwersytet łódzki... Odpowiedz Link Zgłoś