Dodaj do ulubionych

Uniwersytet Szczecinski --- prawo

IP: *.asta-net.com.pl 27.04.06, 10:58
może ktoś wie jaki był próg punktowy w tam tym roku?
Obserwuj wątek
    • Gość: nef_86 Re: Uniwersytet Szczecinski --- prawo IP: *.chello.pl 27.04.06, 11:31
      Prawo

Pierwszy nabor: 81punktow
      Drugi nabor: 79punktow
      • Gość: ola Re: Uniwersytet Szczecinski --- prawo IP: *.asta-net.com.pl 27.04.06, 13:03
        a jakie przedmioty brali pod uwage w tam tym roku?
        bo w tym roku polski, jęzuk i historie lub wos
        • Gość: Paul Re: Uniwersytet Szczecinski --- prawo IP: *.centertel.pl 27.04.06, 15:10
          a nie historię lub wos lub matematykę lub geografię lub historię sztuki?
          w tam tym :) roku chyba było tak samo, czy nie? niech mnie ktoś oświeci, do nędzy!
          • negativeburn Re: Uniwersytet Szczecinski --- prawo 27.04.06, 16:10
            w tamtym roku brali wlasnie te przedmioty co wymienilas z tym ze liczyli ten
            Obowiazkowy ( ten 3) wiec majac napisany w kolejnosci np. pol ang hir wos
            liczyli ci hir ( nawet jakbys miala 2x mniej niz z wosu) w tym roku nie wiem
            jak jest
            • Gość: brunia Re: Uniwersytet Szczecinski --- prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 11:39
              a orientuje sie ktos gdzie wymagali najmniej punktow na prawo??
              • negativeburn Re: Uniwersytet Szczecinski --- prawo 28.04.06, 14:10
                Wiesz to jest bardzo relatywne... zalezy od wymagan bo ja np. Do Szczecina się
                nie dostałem a na Uniwerek w Łodzi miałem 3 czy 4 pkt ponad ...
    • Gość: kamil Re: Uniwersytet Szczecinski --- prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:11
      tak to wyszlo faktycznie w tym roku najłatwiej było się dostac na prawo na
      unniwersytet łódzki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka