Gość: beti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 16:41 Mam pytanko od ilu pkt przyjmowali i ile mniej więcej trzeba mieć % z matury? Będę wdzięczna za odp. pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 87 Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 17:12 Ja tez wybieram sie na kul na administracje. W tamtym roku wymagali jako 3 przedmiot historie. W tym jest do wyboru historia albo wos, wiec zapewne bedzie inna skala pkt, bo wos zawsze lepiej wychodzi niz historia. A Ty co zdawalas i jak wyniki mniej wiecej z tego co sprawdzalas? Skladasz na cos jeszcze na kul? Na jakie kierunki i na jakie jeszcze uczelnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 21:59 W tym roku poprawiałam wos i hist. Wos w miarę,za to historia podst.tragedia:( Ale mam nadzieję,że jakoś mi się uda gdzieś dostać.Oprócz kulu chciałabym jeszcze złożyć na Uwr i może umcs.pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 87 Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 22:09 A teraz to gdzie studjujesz? Dlaczego akurat administracja i kul :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: 195.116.43.* 19.05.06, 11:02 Cześć!! ja marzyłam żeby dostać sie na KUl właśnie na administracje, ale zrezygnowałam bo pomimo tego że zawsze byłam dobra uczennica i dużo się uczyłam zawaliłam histe. niestety nie umiała,m uzupełnić tego arkusza podst. wiec moge się pożegnać. a kul to było moje marzenie. a Nie wiecie ile kosztuje administracja płatna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 09:55 Miałam rok przerwy(bardzo żałuję).Dlaczego administracja na kul? podoba mi się uczelnia,Lublin jest fajny,mam tam sporo znajomych...Tak wogóle to cały czas chciałam się dostać na prawo,nie poszłam na żadne studia,bo chciałam poprawić maturę,a teraz stwierdziłam,że może jednak administracja.Eh sama już nie wiem:)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 17.05.06, 10:26 Popieram koleżanke :D Lublin jest ładnym i fajnym miastem i mamy fajne impreski jak np disco polo w tym roku :DDD :P mam kolezanke na administracji na KUL matura 2005!Nie miała problemów z dostaniem sie tam bo ogólnie nie jest jakoś na mase oblegany ale miała też sporo % z matury a na wytrwanie na tej uczelni tez nie narzeka bo raczej sobie imprezkuje i wszystko zalicza :) Odpowiedz Link Zgłoś
senna87 Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat 17.05.06, 13:53 je tez będę próbować TAM;-) Ale coś mi się wydaję ze wtym roku będzie znacznie trudniej niez w zeszłym:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 17.05.06, 14:20 Etam sadze ze jak srednio zdasz maturke to na KUL bez problemu :) zreszta tam mają chyba 300 miejsc na UMCSie tak samo:) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:19 Na kulu tylko 200 osob przyjmuja :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gan Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.top.net.pl 18.05.06, 08:33 odradzam kul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:05 Dlaczego odradzasz? Ja polecam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 10:40 Dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunia Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 10:43 To nikt nie wie jaki byl rog punktowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: 195.116.43.* 19.05.06, 11:03 Cześć!! ja marzyłam żeby dostać sie na KUl właśnie na administracje, ale zrezygnowałam bo pomimo tego że zawsze byłam dobra uczennica i dużo się uczyłam zawaliłam histe. niestety nie umiała,m uzupełnić tego arkusza podst. wiec moge się pożegnać. a kul to było moje marzenie. a Nie wiecie ile kosztuje administracja płatna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: 195.116.43.* 19.05.06, 11:06 wos w tym roku był banalny ( przynajmniej podstawowy) wiec zaluje ze nie zdawałam. szczerze mowiac to wydajhe mi sie ze wosiaści maja wieksze szanse dostania sie na studia gdziekolwiek, jezeli ten przedmiot jest do wyboru z histą. ja sie czuje fatalnie, przez ta histę, a nic innego mnie nie pociąga jak właśnie administracja, na KULU. lublin ogolnie wszyscy chwalą, natomiast jako uczelnie to wieksszość mówi ze UMCS lepszy, ale mnie jakoś nie pociąga. a 200 miejsc to jest malutko!! sami widzicie ile juz nas tu jest chetnych a co dopiero:/ no mnie nie liczcie oczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 13:18 Glowa do gory. Na kul patrza jeszcze na polski i angielski, wiec mozesz sprobowac, szanse zawsze sa :) Szkoda wlasnie, ze jako 4 przedmiot nie zdawalas wos. Zloz podanie, nic straconego, jak co to odwolanie. Tez mnie umcs nie ciagnie, wole kul :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: 195.116.43.* 19.05.06, 13:57 a wybierasz sie na administracje ;> ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 14:02 Tak:P Zastanwiam sie jeszcze nad ekonomie, nie wiem co lepsze:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: 195.116.43.* 19.05.06, 14:07 hmmm jak zdawałes te przedmioty co na ekonomie potrzebne to mozesz probowac...ja mialam jeszcze probowac tam na prawo ale nie bede sie marać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: 195.116.43.* 19.05.06, 14:09 w ogole mialam wielkie ambicje bo nigdy nie mialam z nauka zadnego problemu srednia 5,0 i te inne bajery. polski bardzo dobrze mi poszedl angol tez ale mnie to nie ciągnie nie chce skończyć w nauczycielstwie;p dlatego chcialam tą administrację. nie wiesz ile kosztują zaoczne na kulu??(administracja) chociaz nie wiem czy z ok 40% z histy podstawowej to cokolwiek bedzie. skoncze z miotła: (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 14:14 Sluchaj, ja Ci polski i ang dobrze poszedl to masz szanse. Przeciez te przedmioty tez biora pod uwage :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: 195.116.43.* 19.05.06, 14:31 dobrze mi poszly...moze nie na 100% ale poszły:D noi zdawałam w rozszerzeniu, i historuia rozsz tez mi poszla:D przekonales mnie trzeba probowac!!! bo inaczej nic nie bedzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 14:39 Pewnie, ze tak:) A gdzie jeszcze skladasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: 195.116.43.* 19.05.06, 14:58 jeszcze do Tarnowa do wyzszej szkoly zawodowej na administracje...bo ja jestem z wojewodztwa malopolskiego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: 195.116.43.* 19.05.06, 14:59 ale moim marzeniem jest kul...nawet gdybym miala zaoplacić za niego najwyższą cene...nie no troche juz przesadziłam;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 15:09 To dlaczego akurat kul az tak bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 14:59 Ja z podkarpackiego :P Orientujesz sie czy administracja jest dobrym wyborem? Jak myslisz z praca nie bedzie ciezko po administracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: 195.116.43.* 19.05.06, 15:25 a bo jakoś tak mnie do Lublina ciągnie a UMCS nie bardzo mi sie podoba...nie mam pojecia teraz z kazda pracą jest ciężko...ja sie na ekonomistke kompletnie nie nadaje, ale wydaje mi sie ze to jest lepszy zawod, bo ja nie wiem sama co mozna robic po administracji;P chyba lepsze prawo, ale ja sie z prawa wyleczyłam bo trzeba miec znajomośći a ja takich nie posiadam...tez bede skladala na ekonomie ale do Tarnowa...na KUL tylko na administracje...dla spokoju sumienia,, bo pewnie sie nie dostane i tak...a na platne tak daleko za bardzo mnie nie stac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palulina Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.nalkowskich.sdi.tpnet.pl 19.05.06, 15:38 Racja, administracja na kul to dobry wybór. Wiem, co mówie. to jest link to forum studentów kul: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=31360 można zadawać pytania i dowiedzieć się dużo ciekawych i pożytecznych rzeczy, zapraszam!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 18:53 Napisz cos wiecej o administracji na kulu, dlaczego to dobry wybor:) Lepszy kierunek niz ekonomia tez na kulu:)? Odpowiedz Link Zgłoś
palulina18 Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat 20.05.06, 17:30 porównania niestety nie mam, bo studiuje tylko administracje. jestem z tego kierunku zadowolona (w tym momencie z ludzi i ogólnie atmosfery, bo raczej przedmiotow kierunkowych na I roku nie uświadczysz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: Kto studiuje administrację na Kulu zdawał mat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 19:56 To co masz takiego na 1 roku. Historia jest ciezka? A z lacina nie ma problemow. Wykladowcy sa ok? Czy sa tez tacy co chca kogos uwalic? Perspektywy pracy sa po tym kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senna87 a zaoczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 10:27 Słuchajcie a czy nikt z Was nie wie ile kosztuje administacja zaoczna nu KULu? Na ich stronie nie ma takich informacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: a zaoczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 10:38 mam ulotke z roku ubiglego - 1500zł za semestr. wiec w tym pewnie tez cos koło tego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: a zaoczne? IP: *.resetnet.pl 20.05.06, 23:32 Około 1500zł na semestr moja kolezanka płaci tak za wieczorowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian jacyś chętni na kulowskie prawo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 10:43 bo jak dotąd to konkurencja nieduża z tego co widzę:) ale to chyba dobrze :) tylko czy miejsca wypełnią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: jacyś chętni na kulowskie prawo? IP: 195.116.43.* 20.05.06, 11:00 z tego co widze na innych forach to na prawo coolowe duzo konkurencja;) mam pytanko. nie wiecie moze czy ciezko dostac sie na zaoczne na admiistracje KUL??? zawalilam mature z histy wiec o dziennych nie mysle, ale o zaocznych tak. jest 200 miejsc. jak sadzicie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: jacyś chętni na kulowskie prawo? IP: 195.116.43.* 20.05.06, 11:02 hmmm jka bylo 1500zł/ semestr to w tym roku wiecej niz 1600 na pewno nie bedzioe...tylko plisss napiszcie jakie są szanse dostania na płatne??? dużo osób sie decyduje na płatna administracje na KUL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: jacyś chętni na kulowskie prawo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 11:07 hmm... nie znam sie za bardzo, ale to mozna się nie dostac na zaoczne? a czemu zaoczne? Na dzienne nie próbujesz? jak matura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: jacyś chętni na kulowskie prawo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 11:09 a gdzie jest tak konkurencja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senna87 Re: jacyś chętni na kulowskie prawo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 12:25 też z tego co sobie czasmi wędruje po różnych forach to widze ze duzo osób bedzie próbować na prawo. p.s na zaoczne tez się można nie dostac - tak jak na dzienne jest tylko 200miejsc (a wydaje mi się ze administracja to kierunek które duza grupa osób wybiera jako drugi kierunek, właśnie zaocznie, wiec pewnie tez nie bedzie tak hop siup się dostać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: jacyś chętni na kulowskie prawo? IP: 195.116.43.* 20.05.06, 13:16 chyba pierwszeństwo mają Ci co w ogole nic nie studiują...a nie studenciu stu fakultetów którzy tylko zapychają miejsca :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: jacyś chętni na kulowskie prawo? IP: 195.116.43.* 20.05.06, 13:18 więc po odwolaniu np sądze ze pierwszeństwo bedzie mial ten co sie nigdzie nie dostał, a nie ten co chce sobie studiować więcej kierunków ;P odwólywać sie można zawsze przecież Odpowiedz Link Zgłoś
palulina18 Re: jacyś chętni na kulowskie prawo? 20.05.06, 17:28 Na zaocznej administracji na pierwszym roku jest teraz okolo 300 osob. Uczelnia nie trzyma się sztywno limotów, bo choć napisane jest 200 (dzienne) to i tak jest ok 30 osób więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: jacyś chętni na kulowskie prawo? IP: 195.116.43.* 20.05.06, 17:41 czyli są spore szanse żeby się dostać chociaż na zaoczne??? :)) jezeli polski i ang w porządku a zawalilam histe totalnie???(podst) bo z rozsz cos sie uzbiera:D // jezeli studiuje 300 osob a miejsc jest 200 tzn ze przyjeli pewnie wszytskich chętnych na płatne;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: jacyś chętni na kulowskie prawo? IP: 195.116.43.* 20.05.06, 17:43 bo z tego co sprawdzałam w internecie to na KULU jest normalna rekrutacja na zaoczne, natomiast na UMCS jest takie coś, że kto pierwszy ten lepszy:D ale ja chce i tak tylko na kul... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: jacyś chętni na kulowskie prawo? IP: 195.116.43.* 20.05.06, 18:00 mam prośbe...czy moglabyś się dowiedzieć ile kosztuje zaoczna administracja na kulu?? z gory dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: administracja...:)) IP: 195.116.43.* 20.05.06, 18:11 chyba sie cos psuje;) no więc wracając do tej administracji, która mi sie jużśni po nocach z nerwó. Na ile % moge się nie dostać na zaoczne??? przeciez chyba nie ma jakiegoś mega boomu na kul i nie rzuci sie tam cała Polska na administracje no nie??? trzeba zrobic jakąś anty-administracja kampanie zeby nas duzo nie było to się wszyscy dostaniemy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomm Re: administracja...:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 19:05 mysle ze skoro masz wiecej niz 30% z matur, dostaniesz sie na zaoczna administracje na kul bez najmniejszych problemów. powoli staja sie irytujace te Twoje wypowiedzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: administracja...:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 19:32 Dokladnie, nie panikuj panna. Zloz na dzienne i moze akurat. Co Ci da takie lamentowanie, nic nie przyspieszysz, wszystko w swoim czasie. A moze akurat sie dostaniesz na dzienna, skoro masz pol i ang dobrze zdane:) Zreszt na zaoczna z pewnoscia tlumow nie bedzie:) A co jest w tej administracji, ze Ci tak na niej zalezy :P? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: administracja...:)) IP: 195.116.43.* 20.05.06, 20:55 dzięki za komplementy ;P już nic nie piszę bo wszytsko już wiem. papa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: administracja...:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 12:14 To odpowiedz na moje pytanie, w poscie powyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: administracja...:)) IP: 195.116.43.* 21.05.06, 12:30 ja zawsze chciałam na prawo, a teraz mnie wzięło na administrację;P nie wiem co jest w niej fajnego, okaże się jak ją będe studiować. Ale mnie interesują takie rózne prawa, kodeksy itd;P noi chciałabym studiować na kulu;D Odpowiedz Link Zgłoś
senna87 senna87 21.05.06, 13:09 Gość portalu: załamana napisał(a): > ja zawsze chciałam na prawo, a teraz mnie wzięło na administrację;P nie wiem co > > jest w niej fajnego, okaże się jak ją będe studiować. Ale mnie interesują takie > > rózne prawa, kodeksy itd;P noi chciałabym studiować na kulu;D :-D ;-/... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: :-) IP: 195.116.43.* 21.05.06, 13:34 a na łaciniejestcieżko?? proszę o odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: senna87 IP: 195.116.43.* 21.05.06, 13:37 :-D ;-/.. senna87 co to znaczy???? :))) mówię ze mi sie podoba i koniec... Odpowiedz Link Zgłoś