Dodaj do ulubionych

GGiOŚ na AGH kilka pytań, please!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30.06.06, 20:58
Czy ktoś z was studiuje na wydziale Geologii Geofizyki i Ochrony
Środowiska na AGH? Nie wiem czy dam radę na geologii, cięzko tam jest?
Kiepsko czuje fizykę, możecie dać znać czy w takim razie jest sens się
wybierać na ten kierunek? (sorki, wiem, że "kiepsko" to pojęcie względne)
Proszę o kilka informacji. Pozdro i dzięks
Obserwuj wątek
    • madzia_k Re: GGiOŚ na AGH kilka pytań, please!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 10:43
      hej. ja tam studiuje,To juz bedzie 5 rok(jak dobrze pojdzie);) U nas na wydziale
      99% studentów kiepsko czuje sie z fizyki, ja tez i jakos przeszlam to bez
      wiekszego problemu.
      pozdrawiam
      • Gość: Dominika Re: GGiOŚ na AGH kilka pytań, please!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.net.pl / *.piotrkow.net.pl 03.07.06, 14:22
        pytanie do madzi_k:
        Na co się kładzie największy nacisk na inżynierii środowiska?
        i zastanawia mnie też czy już na wstępie powinno się mieć jakieś podstawy z
        geologii, mineraologii i tego typu przedmiotów?
        • madzia_k Re: GGiOŚ na AGH kilka pytań, please!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 15:10
          to zalezy jaka specjalnośc wybierzesz.a specjalnosc wybiera sie na chyba drugim
          roku(juz nie pamietam dokładnie) A o geologie , mineralogie, petrografie nic sie
          nie martw, bedziecie mieć na wykładzie wszystko od podstaw.
          • Gość: ciekawa Re: GGiOŚ na AGH kilka pytań, please!!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.252.* 03.07.06, 15:18
            A czy na Wydziale Gornictwa i Geoinzynierii tez da sie przezyc bez dobrej
            znajomosci fizyki?? Interesowalaby mnie inzynieria srodowiska ;]
    • Gość: Justyna Re: GGiOŚ na AGH kilka pytań, please!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:56
      Bedę teraz obecnie na 3 roku inżynierii.Specjalizacje wybiera sie obecnie po 3
      roku.Z fizyk iwiekszosc czuje sie kiepsko ale da sie ja przezyc :)
      Petrografia,mineralogia to wszystko jest robione od podstaw.Ogolnie jak dla
      mnie nie jest ciezko, duzo czasu na imprezy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka