Dodaj do ulubionych

Skladanie papierow

13.07.06, 09:15
Mam pytanie do tych, ktorzy juz zlozyli dokumenty w tym roku.
Ten kwestionariusz wydrujowany ze strony ma byc tak jak leci, nic nie trzeba go powiekszac? Rozmiar taki jak drukuje ze strony?

Trzeba ksero dowodu wplaty, czy oni tylka na to patrza i nie biora tego jesli tam jade zlozyc papiery?

Trzeba to wlozyc do koperty czy luzem im dac?
Obserwuj wątek
    • marad11 UWAGA!!! 13.07.06, 09:23
      Wiem co źle zrobiliście że dało się tylko na jeden kierunek złożyc!
      Po prostu zatwierdziliscie za wczesnie chyba... i nie mozna bylo "dodac nowego"
      bo pisalo ze kierunek juz zostal dodany, tak? Jesli tak, to uwaga! Trzeba
      odwolac zatwierdzenie (w wybranych, szczegolach) Ale uwaga! Jak ktos juz wyslal
      dokumenty to niech zadzwoni i sie zapyta co ma zrobic i wysyla jeszcze raz!!!
      • c00l Re: UWAGA!!! 13.07.06, 10:13
        Znasz marad odpowiedz na moje pytania, bo wiem, ze juz byles skladac papiery :)?
    • marad11 odp 13.07.06, 10:31
      Rozmiar dokładnie taki. Nic nie zmieniaj. Jesli wysylasz poczta to musisz
      dolaczyc ksero dowodu wplaty. Jesli jedziesz osobiscie to tylko Ci sprawdzaja i
      oddaja. Dajesz im luzem, ona daje przezroczysta teczkę [za friko ;)], wkłada to
      co przyniosłes i zostawia to u siebie. Wydaja Ci tylko jakies zaswiadczenie. I
      tyle.
      • gwiazdka-z-nieba rozmiar 13.07.06, 11:12
        tez sie zastanawialam z tym rozmairem... troche to zalezy tez od przegladarki. jak masz Opere, to starsznie maly wychodzi ten kwestionariusz... a w IE juz bardziej przyzwoite.
        • posypka Re: pytanie 13.07.06, 11:59
          Najpierw rejestruje się w internecie i po tym muszę wysłać im jakieś
          dokumenty ?? Czy dopiero po decyzji o przyjęciu ,jak to jest bo nie wiem ?
          Chciałabym na prawo a mam tylko 61,225 :(((
          • marad11 Re: pytanie 13.07.06, 12:09
            moze nie zabraknie. w zeszlym roku byloby spokojnie.

Wchodzisz na strone, rejestrujesz sie, wybierasz kierunki. tam bedzie potem
            kwestionariusz - wersja do druku (rozmiaru nie zmieniaj), drukujesz,
            podpisujesz; w zakladce oplata rekrutacyjna jest druczek juz wypelniony -
            drukujesz, placisz na poczcie, kserujesz dowod wplaty i wyslasz w 1 kopercie
            razem z kwestionariuszem i co najwazniejsze - 1 kserowka (zwykla - nie odpis,
            nie oryginal, bez zadnych potwierdzen) swiadectwa maturalnego (z wynikami).

Cierpliwosc jest cnotą...
            • posypka Re: pytanie 13.07.06, 12:23
              Dziękuję Ci bardzo :) Świdectwo maturalne z wynikami ,nie oryginał ?nie odpis?
              ksero bez potwierdzenia u notariusza?? Jak to możliwe ? :P
              Głupio się dopytuję ale jakoś wierzyć się nie chce :] jak już nie wymagają
              oryginału czy opisu ,to zawsze chcą od notariusza...
              Twoim zdaniem powinnam próbować ?
              Daleko mam do Lublina ale chciałabym na prawo ajj.
            • c00l Re: pytanie 13.07.06, 15:46
              Ale chyba przekaz nie trzebabylo drukowac? Ja wzialem to przepisalem na przekaz z poczty, pewnie bedzie i tak?
              • gwiazdka-z-nieba Re: pytanie 13.07.06, 16:10
                ja wydrukowalam, na poczcie nikt nei robil problemow.
                • marad11 c00l 13.07.06, 20:26
                  i co tam wpisales na tym przekazie? bo na tym z netu byl specjany numer - kazdy
                  ma indywidualnie dopasowany... ale jak wszystko wpisales dokladnie tak jak
                  bylo na tym w necie to powinno byc ok...
                  • c00l Re: c00l 13.07.06, 21:40
                    Oczywiscie numer ten sam, poniewaz te dane byly takze podane w moim profilu :)
                    • marad11 czyli luz 14.07.06, 08:57
                      jw
                      • posypka Re: czyli luz 14.07.06, 18:58
                        Naprawdę wystarczy samo ksero bez potwierdzenia u notariusza?? Ja to i tak
                        muszę zrobić w takim razie ksero świadectwa i aneksu bo jestem z rocznika 86 :P
    • posypka Re: WAŻNE PYTANIE 14.07.06, 19:53
      Mam zamiar wydrukować kwestionariusz i mam pytanie ,w informacjach dotyczących
      numeru świadectwa i daty jego wystawienia podałam numer świadectwa i date z
      ubiegłego roku... a wszystkie moje wynik znajdują się na aneksie . Czy
      orientuecie się czy jest to dobrze uzupełnione ??
      Bo w kwestionariuszu na końcu jest zapis
      "Jednocześnie wyrażam zgodę na pozyskanie przez Katolicki Uniwersytet Lubelski
      Jana Pawła II informacji o wynikach mojej matury z Okręgowej Komisji
      Egzaminacyjnej w celu zweryfikowania poprawności podanych przeze mnie danych."
      Nie chcę ,żeby wynikły jakieś niejasności :| Aneks jest do swiadectwa więc
      chyba dobrze uzupełniłam ??
      • gwiazdka-z-nieba Re: WAŻNE PYTANIE 14.07.06, 20:21
        ja wpisałam oba numery swiadectwo+ankes i podczas rejestracji okazalo sie ze trzeba TYLKO nr swiadectwa. wiec data tez zeszloroczna!
        • posypka Re: WAŻNE PYTANIE 14.07.06, 20:29
          Ok ,ale jak oni to zweryfikują to żeby nie było ,że podaję niprawdziwe wyniki:D
          Bo prawie wszystko poprawiłam :p oprócz 1 wyniku;]
          Wolałam więc się upewnić,dzięki :).
          Czyli teraz tak ajk wyżej pisał marad ,wysyłam ten kwestionariusz,skserowany
          druczek wpłaty i ksero świdectwa i aneksu ,zwykłe ksero :|.
          • gwiazdka-z-nieba Re: WAŻNE PYTANIE 14.07.06, 20:33
            nie biore an siebie odpowiedzialnosci czy uwzglednia ci dobry wynik:) ale tak powiedzieli... chociaz ja to juz nie wiem czy im wierzyc:] wplacilam oplate, potem musialam odwolac kierunek i spowrtoem zatwierdzic... niby zapewniali ze pieniadze dojda gdzie trzeba, ale jakos sie boje:/
            • posypka Re: WAŻNE PYTANIE 14.07.06, 20:48
              Jak tak powiedzieli to ok ,kumpela składa do Łodzi i tam też tak samo.
              Wpisuje się numer świadectwa z 2005 roku i datę też ,wyniki weryfikują dopiero
              po dostarczeniu dokumentów .
              Swoją drogą oke ma chyba odnotowane ,że do danego świdectwa dołączony jest
              aneks,tak powinno być :)
          • marad11 Re: WAŻNE PYTANIE 14.07.06, 21:35
            Nie wiem za bardzo o co chodzi z tymi aneksami itd wiec w tym nie pomoge. Ale
            zapewniam powtornie ze to ma byc zwykla kserowka. Na moja odpowiedzialnosc! ;)
            Nie no, nawet na stronie KULu tak pisza.
            • posypka Re: WAŻNE PYTANIE 15.07.06, 01:39
              Dzięki Marad ,przyjęłam do wiadomości .
              Co do aneksu chodzi o to ,że maturę zdałam w roku ubiegłym i mam świadectwo z
              datą 27.06 2005 i odpowiednim numerem .W tym roku podwyższałam sobie wyniki i
              praktycznie wszystko się udało(z wyjątkiem jednej pozycji;p),z wyższymi
              wynikami dostałam aneks do świadectwa dojrzałości,ma inna date i inny numer
              (wygląda tak samo;p).Stąd te moje pytanie.
              • abc241 Re: WAŻNE PYTANIE 15.07.06, 21:21
                A na co idziesz Posypka?
                • posypka Re: WAŻNE PYTANIE 16.07.06, 14:00
                  Chciałabym na prawo(chyba jak większość tutaj :p).Obawiam się jednak ,że
                  zabraknie mi punktów ,ale spróbuję.
                  • c00l Re: WAŻNE PYTANIE 16.07.06, 14:15
                    Ja niby chcialem prawo, ale zrezygnowalem, bo i tak z aplikacja ciezko pozniej :/
                    • marad11 Re: WAŻNE PYTANIE 17.07.06, 11:43
                      Ja tez na aplikację za bardzo nie liczę, chociaz wiem, ze jak mnie zmusza do
                      tego sytuacja to umiem popracowac... Tylko czy az na tyle... No i plecy... z
                      adwokacką narazie nie ma większych szans... Dlatego nie bede odpuszczał mojej
                      historii i jak wystarczy czasu i sił to się zajmę tym kierunkiem. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka