Dodaj do ulubionych

uam i listy polecone

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 16:47
czy na waszym koncie mowie tutaj o Wydziale Nauk Spol. a konkretnie o
psychologiii i kognitywistyce pojawila sie info ze wynik rekrutacji
otrzymacie tylko(!)listem poleconym? rozumiem ze nie moge tego sprawdzic
wczesniej w internecie(?)czy to juz znakj ze sie nie dostalam czy jak?:|
Obserwuj wątek
    • Gość: Nina Re: uam i listy polecone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 18:12
      spokojnie! też coś takiego wyskoczyło mi na kognitywistyce:)
      • Gość: MIska Re: uam i listy polecone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 18:17
        Czym sie dzieciok stresujesz!? Poczekaj, a nie od razu szum robisz!
        • Gość: bluebaloo Re: uam i listy polecone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 18:27
          szum to Ty robisz prymitywnymi haslami 'dziecioku'(?). oczekiwalam jedynie
          jakichkolwiek informacji, wszelkie inne off topicowe komentarze zachowaj dla
          siebie.
          • Gość: Miska Re: uam i listy polecone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 18:39
            Widocznie drogie dziecko nie masz pojecia co oznacza słowo szum. Prymitywne
            jeste wlasnie to ze robisz zamieszanie z całkowicie błahej sprawy!Zachowujesz
            sie zupełnie niedojrzała osoba, ktora tak naprawde nie wie po co idzie na
            studia!
            Tego typu komentarzy nie moge zachwoac dla siebie. Wole walic prosto zmostu co
            sadze o drugiej osobie:)
            • Gość: guess Re: uam i listy polecone IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.06, 18:51
              moim zdaniem to, że ktoś poważnie podchodzi do sprawy rekrutacji na studia
              jest bardzo pożądaną reakcją i nie widzę tu ani krzty ,,niedojrzałości". Miśka,
              miałaś zły dzień? Idź do ogórdka popielić trochę, to uspokaja..A, przepraszam,
              dziś niedziela przecież. No to spacerek...tak, spacerek będzie w sam raz.
              Polecam też techniki relaksacyjne, pozdrawiam!
              • Gość: Miska Re: uam i listy polecone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 18:57
                Nie mam złego dnia. A robienie szumu z niczego to wlasnie niedojrzałosc.

"Idź do ogórdka popielić trochę, to uspokaja..A, przepraszam, dziś niedziela
                przecież. "
                Nie wiem czy uspokaja czy nie, to Twoja metoda, nie moja. A co za roznica czy
                dzis niedziela czy poniedziałek, pielic swe kwiatki mozesz kiedy tam chcesz.
                Ale uwierz mnie to nie interesuje co robisz w stanie szału;)

"No to spacerek...tak, spacerek będzie w sam raz. "
                Powodzenia. Nie zapomnij wziac zwierzaka;)

"Polecam też techniki relaksacyjne"
                Nie polecaj, co Tobie pomaga innym nie musi:)
                • Gość: bliebaloo Re: uam i listy polecone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:02
                  a czy Ty nie rozumiesz moj drogi oprelku co oznacza 'off topic'? ja rozumiem
                  anglista nie kazdy byc musi ale podstawa to podstawa.
                  aha na studia ide wlasnie dlatego aby w przyszlosci nie wyladowywac swoich
                  frustracji, bedacych wynikiem comiesiecznych krwawien, na niczemu winnych
                  forumowiczach, ktorzy chamstwa nie maja zamiaru tolerowac. goraco pozdrawiam.
                  • Gość: Miska Re: uam i listy polecone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:07
                    "wszelkie inne off topicowe komentarze zachowaj dla siebie."
                    odpowiedziałam, ze takie szumy jak Ty robisz komentowac bede. Ty nawet
                    polskiego nie rozumiesz!Jesus Christ!

"aha na studia ide wlasnie dlatego aby w przyszlosci nie wyladowywac swoich
                    frustracji, bedacych wynikiem comiesiecznych krwawien,"
                    Nawet na parapsychologa sie nie nadajesz:). Niestety.
                    Wrozenie z fusów, stawianie kart tarota pozostaw w 4-ch scianach i nie idz na
                    studia:)))))to zle wrozy;)

"na niczemu winnych forumowiczach, ktorzy chamstwa nie maja zamiaru tolerowac"
                    Wlasnie to robisz:)

• Gość: guess Re: uam i listy polecone IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.06, 19:10
                  Niedojrzałość dear jest pojęciem subiektywnym i gdyby wszyscy ludzie byli
                  niedojrzali jedynie w zaprezentowany wyżej sposób, to ja nie mam nic
                  przeciwko... A dywagacje na temat - kto jest taki, kto owaki chyba nie mają
                  sensu i wprowadzają niepotrzebny zamęt, jeszcze bardziej nieprzyjemny od tego
                  wywołanego rzeczoną ,,niedojrzałością". Czasami swoje opinie należy po prostu
                  zachować dla siebie.
                  • Gość: Miska Re: uam i listy polecone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:15
                    "Czasami swoje opinie należy po prostu zachować dla siebie. "
                    A czasami nie i wlasnie ja nie zachowałam ich dla siebie:)
                    • Gość: bluebalo Re: uam i listy polecone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:23
                      a czemu nie zacytowalas 'drogi oprelku', trailam w istote problemu? toz to bylo
                      przeurocze speszyl for ju:)
                      Paczusiu:) kiedy widze jak probujesz sie w ten niesamowity sposob
                      dowartosciowac rece mi z zalu <poniekad> opadaja. Sluchaj to ze studiujesz
                      parapsychologie <wnioskuje to z Twej niezwyklej zdolnosci oceniania ludzi po 2
                      postach na forum-to sie chwali-respect dla Ciebie> to nie powod do wstydu.
                      Kazdemu sie zdarza taka zyciowa gafa:). Dalej wierze, ze Twoje niespelnione
                      dzis marzenia w koncu sie urzeczywistnia i bedziesz niezwykle szczesliwa
                      mieszkajac w lukrowanej chatce na kurzej nodze:) . tego Ci z calego serca
                      zycze Misiu Pysiu:)
                      • Gość: Miska Re: uam i listy polecone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:44
                        First I'm a woman:)I know that it could be difficult for you. You go to
                        pieces;) Get it off your chest or tAke it easy.
                        I can say only, that you must be out of your mind. I conclude that you're a
                        bundle of nervous. At all costs you try to prove that you're a really stupid
                        person. But nevermind it's not my own business.

"kiedy widze jak probujesz sie w ten niesamowity sposob dowartosciowac rece mi
                        z zalu <poniekad> opadaja"
                        hihih. In a nutshell, you won't be parapsychologist and even psychologist;)You
                        don't have a clue about itImean psychology , not para....):). I call a spade a
                        spade. And I hate when I see as you beat about the bush.

"Sluchaj to ze studiujesz parapsychologie <wnioskuje to z Twej niezwyklej
                        zdolnosci oceniania ludzi po 2 postach na forum-to sie chwali-respect dla
                        Ciebie> to nie powod do wstydu"
                        I have to breake the news to you that I don't study parapsychology. Do you know
                        why? Beacuse I leave this place for you:) It's your dream, not mine:)

Take it easy once again. It'll do you good:)
                        • Gość: bluebaloo Re: uam i listy polecone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 20:24
                          myslisz ze paroma idiomami komukolwiek zaimponujesz? no moze Twoim rodzicom
                          choc to juz wplyw subiektywizmu. w ogole po co ten 'popis'? mamy Ci bic brawo
                          za pare zdan po angielsku? no to <brawo brawo> i wielkie łał dla Ciebie.
                          niezwykle zaluje ze nie studiujesz parapsychologii-wszystko na to wskazywalo,
                          jeszcze ta Twoja sklonnosc do nadmiernej skromnosci wprost MAGICZNA, ale
                          niestety z tego m-sca za ktore jestem Ci tak niezwykle wdzieczna nie skorzystam-
                          zostaw je dla kogos z Twojej rodziny, sadze ze rodzenstwu sie przyda:)
                          hmmm zeby sie nie powtarzac przypomne pisalam juz o Twoim prymitywizmie,
                          kompleksach, o przyszlosci w domku na kurzej nodze czyzbym o czyms zapomniala?
                          a tak wydaje mi sie ze jeszcze jedno ŁaŁ Ci sie nalezy:) przy Tobie Sybille
                          wysiadaja:) jestes wspaniala wyrocznia biorac pod uwage Twoje przypuszczenia
                          dotyczace mojej osoby:) te, to moze powiesz mi co w przyszlym sezonie bedzie
                          dżusi i dżezi, hmmmm?
                          keep smiling. i pamietaj troche pokory nikomu jeszcze nie zaszkodzilo:)
                          EOT.
                          • Gość: Miśka Re: uam i listy polecone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 20:35
                            "myslisz ze paroma idiomami komukolwiek zaimponujesz? no moze Twoim rodzicom
                            choc to juz wplyw subiektywizmu."
                            W jakim celu zadajesz pytania na ktore sama sobie odpowiadasz?

"w ogole po co ten 'popis'? mamy Ci bic brawo za pare zdan po angielsku? no to
                            <brawo brawo> i wielkie łał dla Ciebie"
                            Za pare zdan, Ciebie niestety nawet na pare zdan nie stac. I nawet tacy jak Ty
                            zdaja matury...Niestety. A pozniej smiejac sie z Polaków, ze angielskiego nie
                            znaja. Dzieki Bogu ja znam angielski na poziomie advance.

"niezwykle zaluje ze nie studiujesz parapsychologii"
                            A ja nie załuje, wole studiowac to co teraz studiuje czyli kierunek ten sam ale
                            bez przedrostka "para":)
                            Nie masz czego załowac, z tego co tutaj widze Ty do tego zawodu para nadajesz
                            sie bardziej.
                            "niezwykle zaluje ze nie studiujesz parapsychologii-wszystko na to wskazywalo,
                            jeszcze ta Twoja sklonnosc do nadmiernej skromnosci wprost MAGICZNA, ale
                            niestety z tego m-sca za ktore jestem Ci tak niezwykle wdzieczna nie skorzystam
                            zostaw je dla kogos z Twojej rodziny, sadze ze rodzenstwu sie przyda:)"
                            Sama teraz potwierdziłas, ze zawod para jest wprost dla Ciebie. Uwielbiasz
                            zmyslac, a to w tym zawodzie sie przydaje.Bedziesz w tym mistrzem:)

"hmmm zeby sie nie powtarzac przypomne pisalam juz o Twoim prymitywizmie,
                            kompleksach, o przyszlosci w domku na kurzej nodze czyzbym o czyms zapomniala?"
                            Zapomniałas dodac ze uwielbiasz stosowac projekcje i wszystkie wady ktorymi
                            mnie obarczasz sa Twoje:)

"i pamietaj troche pokory nikomu jeszcze nie zaszkodzilo:)"
                            nareszcie na to wpadłas, obys sie tylko do tego stosowała:)

• Gość: blue baloo Re: uam i listy polecone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 20:37
                              no to buzka:* ja jestem sprite Ty pragnienie:P
                              • Gość: Miśka Re: uam i listy polecone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 20:42
                                Ja jestem inteligentna a Ty głeboko uposledzona;)
    • Gość: slovatzky Re: uam i listy polecone IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.07.06, 19:29
      spokojnie, może to oznacza, że coś robią, mimo niedzieli, i nie jest to pielenie ogródka ;) ;p

Ja na wydziale Nauk Geograficznych i Geologicznych mam: "UWAGA: ostateczną decyzję Komisji Rekrutacyjnej otrzyma Pan listem poleconym.", a pod spodem "kandydat dopuszczony do postępowania rekrutacyjnego", mimo że wczoraj było "trwa postępowanie rekrutacyjne"

Pozdrawiam wszystkich zniecierpliwionych. Ziewających także: UAAAMMM :D ;p
      • Gość: bluebaloo Re: uam i listy polecone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:30
        dzieki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka