Dodaj do ulubionych

Podstawy HTML-a. PROSZE O POMOC ! ! ! ! ! ! !

IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.06, 16:41
Siema, chciałbym sie nauczyć HTML-a. czy ma ktoś jakaś stronke, gdzie jest
wszystko bardzo dokładnie i jasno wytłumaczobne.
Obserwuj wątek
    • Gość: az Re: Podstawy HTML-a. PROSZE O POMOC ! ! ! ! ! ! ! IP: *.petrus.com.pl 07.01.06, 16:48
      np tu: webmaster.helion.pl/kurshtml/pajaczek/pajmanual.htm
      • Gość: HTML Re: Podstawy HTML-a. PROSZE O POMOC ! ! ! ! ! ! ! IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.06, 16:56
        No tak ale mnie interesuje taka podstawa gdzie mozna ja stosować w notatniku.
        Jest coś takiego??
        • heart_of_ice Re: Podstawy HTML-a. PROSZE O POMOC ! ! ! ! ! ! ! 07.01.06, 17:39
          webmaster.helion.pl/kurshtml/
          wystarczy ci to, co jest na pocztaku, czyli 'czesc glowna'

Pauli
          --
          Jakieś 'aczkolwiek' mi zostało... ;)
    • Gość: chopinnn Re: Podstawy HTML-a. PROSZE O POMOC ! ! ! ! ! ! ! IP: 80.244.140.* 07.01.06, 18:10
      matko w notatniku pisanie stron to makabra, jakiś program by sie przydał do tego
      prznajmniej zamykanie znaczników i parę innych rzeczy odbywa się automatycznie
      • Gość: HTML Re: Podstawy HTML-a. PROSZE O POMOC ! ! ! ! ! ! ! IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.06, 18:11
        no niby tak ale ja musze sie nauczyc podstaw HTML-a!
    • Gość: kilo Re: Podstawy HTML-a. PROSZE O POMOC ! ! ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 18:13
      Jeśli nie potrafisz skorzystać z Google to nawet nie myśl o HTML-u
      • Gość: HTML Re: Podstawy HTML-a. PROSZE O POMOC ! ! ! ! ! ! ! IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.06, 18:28
        google potrafie uzuwać ale jak wpisuje podstawy HTML to wyskakuja mi jakies bzdury.
        Dlatego, napisalem na forum o pomoc.
        • Gość: kilo To chyba nie bzdury? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 18:58
          www.google.pl/search?hl=pl&q=%22podstawy+html%22&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl
        • heart_of_ice Re: Podstawy HTML-a. PROSZE O POMOC ! ! ! ! ! ! ! 09.01.06, 19:00
          google moze potrafic uzywac, ale czytac nie za bardzo chyba...
          wkleilam ci linka, gdzie jak wol jest napisane: Kurs języka HTML
          a dalej:
          spis polecen
          wstep
          etykieta
          HTLM dla bardzo poczatkujacych - czyli o tym, jak napisac swoja pierwsza strone
          w notatniku wlasnie;
          ale jesli nie jestes wystarczajaco rozgarniety,zeby przyjac do wiadomosci
          informacje, ktore podstawiamy ci pod nos, to jak zamierzasz zrobic wlasna strone??

Pauli
          --
          No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała...
    • Gość: amlam Re: Podstawy HTML-a. PROSZE O POMOC ! ! ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 19:44
      jeśli chcesz sie nauczyć HTML'a a nic nie wiesz to moim zdaniem (bo tez sie
      kiedyś uczyłem:) najlepiej uzyć podrecznika Pawła Wimmera
      ftp://ftp.helion.pl/webmaster/kurshtml.zip - wersja do sciagniecia ok.2MB
      webmaster.helion.pl/kurshtml/ - tu w wersji HTML - ten link byl wyzej juz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka