Dodaj do ulubionych

PŁATNA MEDYCYNA

30.07.06, 19:18
witam. wiem ze to juz kolejny watek o niestacjonarnych, ale mam jakies takie
wrazenie ze jest potrzebny:) sam wybieram sie na takie studia(o ile
oczywisicie mnie wezma- mam 168pkt) jak macie jakies pytania, refleksje to
mozna sie nimi dzielic tutaj. pozdrawiam:]
Obserwuj wątek
    • myszo-skoczek Re: PŁATNA MEDYCYNA 30.07.06, 19:48
      a gdzie składasz papiery??

może ty wiesz ile kosztuje rok na ślam bo z jedna koleżanka mamy powazne wątpliwości
      • clueee Re: PŁATNA MEDYCYNA 30.07.06, 20:33
        ja na Ślam. wydaje mi sie ze rok 11 tys. ale slyszalem( choc nie chce mi sie
        wierzyc) ze 20:/
        • kginvest Re: PŁATNA MEDYCYNA 30.07.06, 23:26
          na Slamie jest nietypowo.... pierwszy rok na zachete jest taniej, bo jakos 11 tys, natomiast chyba drugi czy trzeci kosztuje bodajrze 26, pozostale cos po 17 - 22, jakies takie ceny widzialem w dziekanacie (mowa o stomie) ogolnie wychodzi przy 5 latach jakies 20 tys za rok.
          • justynka1987 Re: PŁATNA MEDYCYNA 31.07.06, 15:12
            Ja tez mysle o płatnej stomie, ale w Poznaniu i mam 128 pkt, bo zdawałam tylko
            biole i chemie. Mam jakies szanse?
            • myszo-skoczek Re: PŁATNA MEDYCYNA 31.07.06, 15:16
              probuj!!
              • ciarna_87 Re: PŁATNA MEDYCYNA 31.07.06, 15:18
                jak się nie dostane na dzienne to idę do krk na stomę, ztego względu że mam tam
                mieszkanie i tak bedzie taniej chociaz koszty mieszkania mi odejdą
                • myszo-skoczek Re: PŁATNA MEDYCYNA 31.07.06, 15:19
                  wiem ze na wieczorowy lek w zeszlym roku trzeba bylo tam miec ok 180 punktow a
                  co bedzie w tym roku ...
                  • ciarna_87 Re: PŁATNA MEDYCYNA 31.07.06, 16:33
                    ehh ciężko jakoś w tym roku spróbuję na prywatne na krk i kat ale to już w
                    ostateczności jak wogóle się nigdzei nie załapie był to jedyny kierunek na jki
                    złożyłam papiery ale chyba wolę prywatną medycyne niż dzienne coś innego nie to
                    że tamto gorsze tylko mi zalezy na tym kierunku
                    • marjolla Re: PŁATNA MEDYCYNA 01.08.06, 17:17
                      Pytałam o SLAM- płatny 1 rok 24 tys. stoma, 20 tys. lek., dalsze lata coraz
                      drożej. Narazie p.Rektor nie podał do wiadomości stawek na nastepne lata, są
                      tylko zeszłoroczne, z których któryś ro dochodzi do 30 tys.
                      • pomidorowa10 Re: PŁATNA MEDYCYNA 01.08.06, 18:17
                        Sz.P. Rektor!? Miała podać stawki na wieczorowe do dziekanatów do 1 sierpnia...
                        Pytałam dzisiaj w dziakanacie (Bytom) to oni ich jeszcze nie dostali...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka