Gość: Misiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:08 Czy ktoś wie jakie sa krytetria przeniesienia sie z prawa zaocznego na dzienne chodzi mi o UMCS i UJ ale piszcie gdzie wiecie jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: dzienne a zaoczne IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:11 uj-dostanie sie w nastepnym roku w normalnej rekrutacji na I rok, nie trzeba mieć średniej 4,5. z tym że nie wiem czy jeszcze są miejsca na zaocznym prawie uj, bo rejestracja trwa od czerwca, a dziś pewnie się bili o miejsca ci co się nie dostali na dzienne. 4400 pln trzeba zapłacić z góry. decyduj sie szybciej, bo ci nie starczy czasu. albo sie nie decyduj:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komando666 Re: dzienne a zaoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:13 no właśnie, lepiej być nowym na wydziale i dostać się z zaskoczenia, bo z tego co wiem to strasznie gonią tych którzy by chcieli się przenieść z wieczorowych itd. na dzienne. Lepiej nic nie studiować lub podjąc jakąś politologie i spróbować dostać się na prawo za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dzienne a zaoczne IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:17 no ja idę na historię;) i za rok na prawo składam jak poprawie maturę. poza tym nie mam tyle kasy na kupce, żeby jednorazowo wywalić, gdzie i tak nie ma się pewnosci, ze cie nie wywalą po pierwszym semestrze albo szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś