olga871 01.08.06, 10:23 fizjoterapia czy techniki dentystyczne na AMG??? wie ktso moze na czym to wszystko polega i co jest lepsze??? ktro bardziej oplaca si estudiowac???dzieki za odp:):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszo-skoczek Re: co lepsze?? 01.08.06, 10:25 ja bym wybrala fizjoterapie bo wszysyco co zwiazane ze stomatologia jest dla mnie bleeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
madziuuunia Re: co lepsze?? 01.08.06, 11:02 Myszo Skoczku a powiedz mi dlaczego Ty nie chcesz isc na zadne studia tylko poprawiasz maturke?? ja mam ogromny dylemat i dzisiaj musze podjac decyzja...nie dostalam sie na medeyczny ani na stome...a na fizjoterapie nie skaladalam bo myslalam sobie ze glupie to jest..teraz mi jednak przeszlo i bardzo mi sie to spodobalo...tylko ze teraz zostaly mi platne...boje sie rok siedziec w domu..boje si eze cofne sie strasznie pomimo tego ze bede si eprzygotowywac do matury...nie wiem co mam robic...czy isc na ta fizjoterapie czy nie..dzwonilam od Gdanska to babka bardzo niezorientowana powiedziala mi ze ona nie wie czy po roku mozna si epzrenosic na dzienne czy nie..powiedziala ze jak juz to na dzienne ale od pierwszego roku...takie wyjscie byloby dla mnie calkiem bezsensu...co bys mi doradzila zrobic?? (zaznacze ze moj chlopak bedzi estudiowal w Gdayni i strasznie ciezko mi si ez nim rozstawac na kolejny rok...bo jednen juz przezylismy w rozlace a ten mielismy mieszkac razem) tak wiec dylety mam okropne Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: co lepsze?? 01.08.06, 11:06 w dziekanacie to nic nigdy nie widza napewno mozna sie przeniesc Odpowiedz Link Zgłoś
kandydatka_na_am Re: co lepsze?? 01.08.06, 11:04 To zależy... Ze względu na Twoje zdrowie wybrałabym techniki, bo po fizjoterapii zniszczysz sobie kręgosłup. Ze względu na ciekawszą pracę fizjoterapie, bo tam masz większy kontakt z ludzmi, po technikach będziesz bawiła się w robienie ząbków. Zależy co lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuuunia Re: co lepsze?? 01.08.06, 11:34 Ojeju przepraszam:):) wydawalo mi si eze si enie dostalas;):) chyba pomylilam Cie :):) przepraszam.... a naprawde bo fizjoterapii bede miala zniszczony kregoslup??? ...hmmm juz mam z nim klopoty nie chcialabym miec wiekszych....prosze o odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
kandydatka_na_am Re: co lepsze?? 01.08.06, 11:42 Chodzę do pani fizjoterapeutki, zawsze opowiada mi, że bardzo lubi swój zawód, ale sama potrzebuje fizjoterapeute :P Bo tak ją podobno boli kregosłup. Mówiła też, że to samo jest po stomatologii, kosmetologii... Odpowiedz Link Zgłoś
madziuuunia Re: co lepsze?? 01.08.06, 11:48 ach no to trudno:):) zawsze sa jakies skutki uboczne kazdej pracy:):) a wiesz moze jak jest z tym przenoszeniem..te Panie z dziekanatu twierdza ze nei wiedza...moze wiesz czy mozna si espokojnie przeniesc z platnej fizjoterapii na dzienne i na jakich to jest zasadach.. Odpowiedz Link Zgłoś
kandydatka_na_am Re: co lepsze?? 01.08.06, 12:02 Mi się wydaje, że jest tak jak na innych kierunkach. Jak z płatnego lekarskiego możesz się przenieść na dzienne, to dlaczego niemożnaby było z fizjoterapii? Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: co lepsze?? 01.08.06, 12:40 przepraszam ze cie poprawie ale to moje zboczenie "mnie" na poczatku zdania przed czasownikiem 3 lata w LO moja polonistka zwracala na to uwage ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: co lepsze?? 01.08.06, 12:39 najlepiej zadzwon do dziekanatu no tak na stome trzeba miec bardzo zdrowy kregoslup Odpowiedz Link Zgłoś
madziuuunia Re: co lepsze?? 01.08.06, 11:37 Myszo skoczku a gdzie sie dostalas??? gratuluje dostania:):):) ja mam przez to prwdziwa zalamke..bo glupio zrobilam pachjac sie na stome i medyczny..moglam tez na inne kierunki zlorzyc...:( a teraz kolejny rok bez kogos...az mnie sciska w srodku... co za zycie :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś