aga_7777 04.08.06, 00:57 Towarzysze doli i niedoli zintegrujmy się jeszcze przed pazdziernikiem w przepięknych Bieszczadach :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia20061 Re: Kto z CMUJ jedzie na campus nad Soline?? 04.08.06, 12:21 ja jade, jestem ze stomatologi i jeszcze jedzie dwoch moich znajomych z lekarskiego, wiec na pewno sie zintegrujemy:), a nie wiesz czy duzo ludzi bylo na tych mazurach w ogonkach? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_7777 Re: Kto z CMUJ jedzie na campus nad Soline?? 04.08.06, 15:05 hmm nie mam pojecia:/ to super,że jedziecie:D:D fajowo! Jesli znasz jakiś ludzi, którzy idą na CMUJ to werbuj ich do wspólnej integracji:))) Bieszczady sa urocze, dziekie ufff brak słów by opisać ich czar;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nea111 Miedzyzdroje 04.08.06, 15:53 a co myslicie o campusie w Miedzyzdrojach 30 sierpnia - 5 wrzesnia? "uczestnikami obozu sa zarowno studenci tzw roku 0 i wyzszych lat uczelni medycznych z calej Polski" Odpowiedz Link Zgłoś
aerial.dream Re: Kto z CMUJ jedzie na campus nad Soline?? 04.08.06, 17:49 tak sie składa, że w Bieszczadach mieszkam; niedaleko Soliny. ale raczej nie zawitam bo mam inne plany Odpowiedz Link Zgłoś
aga_7777 Re: Kto z CMUJ jedzie na campus nad Soline?? 04.08.06, 20:19 a skąd dokładnie jesteś?:) ja tez w sumie mieszkam niedaleko, Bieszczady znam jak własną kieszeń, ale warto się zintegrować ;) Odpowiedz Link Zgłoś