Dodaj do ulubionych

studiuje ekonomie

20.09.06, 21:44
własciwie to jeszce nie zaczelam nawet ale zaczne za 2 tyg

ale czy ona jest jeszce potrzebna??
Obserwuj wątek
    • Gość: tarcinek Re: studiuje ekonomie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 08:21
      Pytanie. To jaky zastanawiać się, czy informatyka jest jeszcze potrzebna ;) dNa
      obrych ekonomistów zawsze będzie wzięcie, bo po swoich studiach mogą dostać
      pracę na wielu różnych stanowiskach , w wielorakim charakterze. Po wejściu do
      UE mamy w kraju coraz więcej zagranicznych inwestycji, a i nasze firmy się
      rozrastają. Nie wierzcie Wiadomościom :)
      • Gość: bekka Re: studiuje ekonomie IP: *.blich.krakow.pl 21.09.06, 08:26
        hehehh, rozsmieszyl mnie ten temat
        • Gość: yetti Re: studiuje ekonomie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:53
          Zróbmy klub przyjaciół studentów ekonomii ;)
          Albo 10 powodów, dla którego kochamy nasz kierunek :P
          Osobiście studiuję, bo mnie to szalenie interesuje (zgubny wpływ rozmów o
          polityce i finansach przy rodzinnym stole na każde święta). Praca już jest, więc
          cóż... Ale mogę być nieobiektywny ;)
    • Gość: pewnie Re: studiuje ekonomie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:11
      A na jakiej uczelni, bo to tez wazne. Jesli na AE to super. Zreszta wiedza ekonomiczna przyda sie w kazdym zawodznie. A byc moze bedziesz chciala rozkrecic swoj wlasny biznes. Studiuje administracja i mam zamiar zaczac ekonomie ;)
      • Gość: gienio Re: studiuje ekonomie IP: *.astral.lodz.pl 21.09.06, 13:19
        Wlasnie niedawno dowiedzil nas kolega studiujacy na AE w Poznaniu.Chlopak ma
        jakos teraz poprawke z mikro tak jak my i juz sie przygotowuje do
        examinu.Dalismy mu nasz 1 termin.Chlopak spekal jak zobaczyl :DD Pokazal nam
        swoje examy z mikro i innych przedmiotow i dla nas to mialo raczej srednia
        trudnosc.Dodam ze ta mikro to jego jedyna poprawka :D.UŁ rulz.
        • Gość: ozon Re: studiuje ekonomie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 13:22
          Mnie to jakoś nie dziwi. Ekonomia na UŁ to jeden z najlepszych wydziałów w
          Polsce. A AE Poznań to raczej szkółka dla panienek w szpilkach.
          • misiak38 Re: studiuje ekonomie 21.09.06, 14:13
            Gość portalu: ozon napisał(a):

A AE Poznań to raczej szkółka dla panienek w szpilkach.

oczywiście studiowałeś i wiesz..
            • Gość: ozon Re: studiuje ekonomie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:49
              miałem kontakt ze studentami AE Poznań wystarczająco często, aby wyrobić sobie
              taką opinię.
              • Gość: trade Re: studiuje ekonomie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 17:19
                Widocznie masz podejrzanych znajomych, może to jacyś z odwołań albo
                niepełnosprawni, a może w ogóle nie studiowali dziennie, tylko jechali jakieś
                zaoczne :D
                • Gość: ozon Re: studiuje ekonomie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 17:41
                  Po niskim poziomie twojej wypowiedzi widać, że jesteś studentem AE. Czy możesz
                  mi wyjaśnić, jaki jest związek poziomu student z jego niepełnosprawnością ??
        • Gość: Dugo Re: studiuje ekonomie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 17:24
          Może kolejna wersja, zaraz ktoś napisze pewnie że studiuje ekonomie w Wyższej
          Szkole Tego i Tamtego i ma kolege z SGH i ten z SGH to ma same łatwe rzeczy, w
          porównaniu z tym co maja na WSTiT... A egzaminy z SGH to w ogóle bajka, kolokwia
          na WSTiT są duuuuzo trudniejsze. Na poziomie amerykańskiego Yale prawie można
          powiedzieć...
          • kola1987 Re: studiuje ekonomie 21.09.06, 20:48
            a ja na UR i jak?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka