Dodaj do ulubionych

Socjologia

19.06.05, 17:42
Kto oprócz mnie? przeczytaliście "Media i ludzie" ? a może macie jakieś stare testy? ja dysponuje tylko paroma na psychologie...

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kk86 Re: Socjologia 24.06.05, 14:52
      hej:)
      ja przeczytalam, ale ide na kulturoznawstwo. nie powiem, interesujaca nawet ta
      ksiazka, wydaje mi sie, ze nawet lepsza niz mieli w poprzedniich latach, bo mam
      testy z lat ubieglych i troche sa, jakby to powiedziec delikatnie -
      wykoslawione. mam nadzieje, ze nam, tj. tegorocznym kandydatom na wydz.
      filozof. pojdzie dobrze:) doprowadza mnie jednak do bezsennosci przypuszczenie,
      ze czasu bedzie nad wyraz MALO. w zeszlym roku ludzie mieli na 90 pytan na TUS
      tylko 75 min. (!!!!!!) to jest kolosalnie malo.... mam nadizeje, ze 11.07
      bedzie lepiej....
      pozdrawiam wszystkich tegorocznych zdawaczy na w.filozof.:)
      kk
      • 0lala Re: Socjologia 28.06.05, 00:53
        hej,ja wlasnie koncze czytac ta ksiazke
        na poczatku myslalam ze nie dobrne do konca ale nie jest tak zle, mozna
        powiedziec ze sie "rozkrecila" :P
        ja nie wiem na czym polegaja te testy dokladnie ktore bedziemy pisac, na czym
        polega test umiejetnosci studiowania?wie ktos?a moze macie jakies z poprzednich lat?
        prosze o odpowiedz,bo jeszcze nie zaplacilam oplaty rekrutacujnej i moze nie
        zaplace jak sie dowiem co mnie czeka:P nie no... po prostu chcialabym wiedziec
        czy sie do tego jakos mozna przygotowac;-)
    • krzywousty1 Re: Socjologia 28.06.05, 09:03
      a czy ktoś myśli POWAŻNIE o filozofii?
      • apetyt_na_czeresnie Re: Socjologia 30.06.05, 20:09
        ja drugi raz zdaję na filozofię, liczac tym razem na sukces, coś mi się wkońcu
        od życia nalezy :>

OlaatUS- to tekst ok 60 stronnicowy, do którego jest ok 100 pytań. Na
        wszystkie pytania mas zodpowiedxw tekście, test wyboru. Tyle, ze BARDZO mało
        czasu.
        • no-alarms Re: Socjologia 07.07.05, 16:27
          owszem, w zeszłym roku na TUS było mało czasu w porównaniu z poprzednimi
          latami, ale też był on niezbyt wymagający...
          dopiero teraz kończycie lekturę? i dowiadujecie się, jak w ogóle TUS wygląda?
          powodzenia życzę w takim razie...
          • gosiaqus Re: Socjologia 07.07.05, 17:52
            zakladajac czysto statystycznie i troszke empirycznie istnieje szansa, ze taka
            osoba, ktora nawet nie wie, co oznacza slowo socjologia zdobedzie najwyzsza
            liczbe punktow, poniewaz jest to egzamin testowy.... mimo wszystko powodzenia:)
            jak dla mnie podwojnie prosze :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka