kadlubek07 19.06.05, 17:42 Kto oprócz mnie? przeczytaliście "Media i ludzie" ? a może macie jakieś stare testy? ja dysponuje tylko paroma na psychologie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kk86 Re: Socjologia 24.06.05, 14:52 hej:) ja przeczytalam, ale ide na kulturoznawstwo. nie powiem, interesujaca nawet ta ksiazka, wydaje mi sie, ze nawet lepsza niz mieli w poprzedniich latach, bo mam testy z lat ubieglych i troche sa, jakby to powiedziec delikatnie - wykoslawione. mam nadzieje, ze nam, tj. tegorocznym kandydatom na wydz. filozof. pojdzie dobrze:) doprowadza mnie jednak do bezsennosci przypuszczenie, ze czasu bedzie nad wyraz MALO. w zeszlym roku ludzie mieli na 90 pytan na TUS tylko 75 min. (!!!!!!) to jest kolosalnie malo.... mam nadizeje, ze 11.07 bedzie lepiej.... pozdrawiam wszystkich tegorocznych zdawaczy na w.filozof.:) kk Odpowiedz Link
0lala Re: Socjologia 28.06.05, 00:53 hej,ja wlasnie koncze czytac ta ksiazke na poczatku myslalam ze nie dobrne do konca ale nie jest tak zle, mozna powiedziec ze sie "rozkrecila" :P ja nie wiem na czym polegaja te testy dokladnie ktore bedziemy pisac, na czym polega test umiejetnosci studiowania?wie ktos?a moze macie jakies z poprzednich lat? prosze o odpowiedz,bo jeszcze nie zaplacilam oplaty rekrutacujnej i moze nie zaplace jak sie dowiem co mnie czeka:P nie no... po prostu chcialabym wiedziec czy sie do tego jakos mozna przygotowac;-) Odpowiedz Link
apetyt_na_czeresnie Re: Socjologia 30.06.05, 20:09 ja drugi raz zdaję na filozofię, liczac tym razem na sukces, coś mi się wkońcu od życia nalezy :> OlaatUS- to tekst ok 60 stronnicowy, do którego jest ok 100 pytań. Na wszystkie pytania mas zodpowiedxw tekście, test wyboru. Tyle, ze BARDZO mało czasu. Odpowiedz Link
no-alarms Re: Socjologia 07.07.05, 16:27 owszem, w zeszłym roku na TUS było mało czasu w porównaniu z poprzednimi latami, ale też był on niezbyt wymagający... dopiero teraz kończycie lekturę? i dowiadujecie się, jak w ogóle TUS wygląda? powodzenia życzę w takim razie... Odpowiedz Link
gosiaqus Re: Socjologia 07.07.05, 17:52 zakladajac czysto statystycznie i troszke empirycznie istnieje szansa, ze taka osoba, ktora nawet nie wie, co oznacza slowo socjologia zdobedzie najwyzsza liczbe punktow, poniewaz jest to egzamin testowy.... mimo wszystko powodzenia:) jak dla mnie podwojnie prosze :P Odpowiedz Link