Dodaj do ulubionych

Na obronie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:35
Mam pytanie, jak to jest na obronie mgr w kwestii zachowań? Bo widziałam że
ludzie dają kwiaty komisji. Czy tak jest przyjete? Ja w komisji będe miała
profesorkę i profesora, czy jej mam dac kwiaty juz po ogłoszeniu wyniku a jemu
co? Podziekowac tylko czy jak? Powiedzcie jakie są zwyczaje :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Q Re: Na obronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 17:30
      Całej komisji jest zwyczaj dawania kwiatów -> prof, recenzent i dziekan.
      • Gość: Majeczka Re: Na obronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 23:17
        Uhm. To mam facetowi wręczyć kwiaty?:) Jakoś głupio. Dziekana u mnie nie ma, bo
        to kierunek na wydziale i w zupełnie innym budynku. Na egzaminie bedzie tylko
        promotorka i recenzent.
        • Gość: gosc Re: Na obronie IP: *.bstnma.east.verizon.net 09.12.06, 23:53
          o ile pamietam dziekan zawsze sie musi pojawic, budynek nie ma nic do rzeczy.
          Kwiaty daje sie oczywiscie po ogloszeniu wynikow (spokojnie mozna je
          przetrzymac na zewnatrz) dla promotora i recenzenta niezaleznie od plci
          • Gość: Majeczka Re: Na obronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 01:14
            U mnie na bank nie bedzie żadnego dziekana :) To są studia zaoczne i dziekana to
            ja chyba nigdy na oczy nie widziałam bo dziekanat jest gdzie indziej. Recenzent
            jest jednoczesnie kierownikiem studiów. Aha, no dobra, to kupie dwa wiechcie.
            • Gość: <> Re: Na obronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 01:16
              haha ,jezu kobito zachowujesz sie jak piecioletnie,glupiutkie ,nadasane dziecko
              • Gość: Majka Re: Na obronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 09:30
                ????????????? A w domu wszyscy zdrowi??
          • Gość: Water Proof Re: Na obronie IP: *.icpnet.pl 10.12.06, 11:50
            Nie musi - studiowałam dziennie, cały Wydział w jednym budynku, a dziekan nie
            przyszedł. O ile mi wiadomo, pojawiał się tylko w wyjątkowych wypadkach. Ale to
            pewnie zależy od uczelni i wydziału...
        • tocqueville Re: Na obronie 10.12.06, 07:17
          Jeśli to kierunek to - dyrektor instytutu lub jego zastępca (przynajmniej
          formalnie, na papierze)
    • tocqueville Re: Na obronie 10.12.06, 07:17
      Po raz kolejny przypominam - nie ma czegoś takiego jak obrona pracy mgr
      jest EGZAMIN magisterski
      • Gość: Majeczka Re: Na obronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 09:31
        jest EGZAMIN magisterski "

Popularnie nazywany obroną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka