Gość: jaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 13:07 Chcialbym sie cos dowiedziec na temat tych uczelni. Czy warto sie tam wybierac. Jaka panuje atmosfera, jaki byl wynik ostatniego przyjetego kandydata itd. po prostu wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dymo Re: AGH i AE Kraków IP: *.ds5.agh.edu.pl 30.12.06, 13:23 A jakie wydzialy i kierunki Cie interesuja? Uczelnie to naprawde wielkie placowki, na ktorych ucza sie tysiace ludzi a zroznicowanie w poziomie nauczania jest ogromne. Na AGH np, zeby dostac sie na infe na EAIiE trzeba bylo miec 900/1000pkt, za to na innych wydzialach na inne kierunki przyjmowali od 0/1000 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: AGH i AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 17:12 Najbardziej interesują mnie (AGH)- GEODEZJA LUB (AE)- MIEDZYNARODOWE STOSUNKI GOSPODARCZE,GOSPODARKA PRZESTRZENNA. Chcialbym tez sie dowiedziec na jakie kierunki najlatwiej jest sie dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: AGH i AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 13:31 najlatwiej chyba na zarzadzanie i gospodarke ,w sumie i tak sie wszedzie uczysz podobnych rzaczy ,geodezja na AGH kiedys byla dosc oblegana-nie weim jak teraz.Ale dobrze jest miec w rodzinie geodete .no i zarobki juz nie tak kolosalne jak keidyś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: AGH i AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 09:32 witam, ja sie moge wypowiedziec odnosnie AGH jestem na I roku na Inzynierii Srodowiska i tak jak Ty chcialam sie dostac na geodezje ale no nie wyszlo i takim sposobem jestem na IS wiec na tym kierunku byly wolne miejsca na pewno z tego co wiem to miejsca byly jeszcze na wiertnictwie nafty i gazu :) i od siebie chce dodac , doswiadczednia malego, ze moze i latwo sie jest dostac ale z utrzymaniem sie moze nie byc tak kolorowo to zalezy od nastawienia i checi, pzdr mam nadzieje ze cos pomoglam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: AGH i AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 11:49 Dzieki... wlasnie tak myslalem ze moze zostac mi tylko IS. A marzy mi sie geodezja. Jakby ktos mogl to podajcie mi jaki wynik miala ostatnia przyjeta osoba(interesujace mnie kierunki juz podałem wczesniej)thx. Odpowiedz Link Zgłoś