Dodaj do ulubionych

AGH i AE Kraków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 13:07
Chcialbym sie cos dowiedziec na temat tych uczelni. Czy warto sie tam
wybierac. Jaka panuje atmosfera, jaki byl wynik ostatniego przyjetego
kandydata itd. po prostu wszystko:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Dymo Re: AGH i AE Kraków IP: *.ds5.agh.edu.pl 30.12.06, 13:23
      A jakie wydzialy i kierunki Cie interesuja? Uczelnie to naprawde wielkie placowki, na ktorych ucza sie tysiace ludzi a zroznicowanie w poziomie nauczania jest ogromne. Na AGH np, zeby dostac sie na infe na EAIiE trzeba bylo miec 900/1000pkt, za to na innych wydzialach na inne kierunki przyjmowali od 0/1000 :P
    • Gość: jaro Re: AGH i AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 17:12
      Najbardziej interesują mnie (AGH)- GEODEZJA LUB (AE)- MIEDZYNARODOWE STOSUNKI
      GOSPODARCZE,GOSPODARKA PRZESTRZENNA. Chcialbym tez sie dowiedziec na jakie
      kierunki najlatwiej jest sie dostac?
      • Gość: z. Re: AGH i AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 13:31
        najlatwiej chyba na zarzadzanie i gospodarke ,w sumie i tak sie wszedzie uczysz
        podobnych rzaczy ,geodezja na AGH kiedys byla dosc oblegana-nie weim jak
        teraz.Ale dobrze jest miec w rodzinie geodete .no i zarobki juz nie tak
        kolosalne jak keidyś...
    • Gość: Maja Re: AGH i AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 09:32
      witam, ja sie moge wypowiedziec odnosnie AGH jestem na I roku na Inzynierii
      Srodowiska i tak jak Ty chcialam sie dostac na geodezje ale no nie wyszlo i
      takim sposobem jestem na IS wiec na tym kierunku byly wolne miejsca na pewno z
      tego co wiem to miejsca byly jeszcze na wiertnictwie nafty i gazu :) i od
      siebie chce dodac , doswiadczednia malego, ze moze i latwo sie jest dostac ale
      z utrzymaniem sie moze nie byc tak kolorowo to zalezy od nastawienia i checi,
      pzdr mam nadzieje ze cos pomoglam
      • Gość: jaro Re: AGH i AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 11:49
        Dzieki... wlasnie tak myslalem ze moze zostac mi tylko IS. A marzy mi sie
        geodezja. Jakby ktos mogl to podajcie mi jaki wynik miala ostatnia przyjeta
        osoba(interesujace mnie kierunki juz podałem wczesniej)thx.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka