Gość: avatar IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 23:17 Czy ktos stdudiowal Inzynierie Internetowa, lub Technologie Internetowe? Prosze o opinie, chodzi mi o ty czy lepiej studiowac od nowa, czy tak mozna sie czegos nauczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: avatar Re: Studia podyplomowe na pwr IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 00:25 napiszcie cos prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Studia podyplomowe na pwr IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 10.05.03, 15:08 Gość portalu: avatar napisał(a): > Czy ktos stdudiowal Inzynierie Internetowa, lub Technologie Internetowe? > Prosze o opinie, chodzi mi o ty czy lepiej studiowac od nowa Sorki, nic na ten temat nie napisze. Tylko sam sie spytam ;) Co to znaczy studiowac od nowa? Jak masz mgr inz. budownictwa to pójdziesz na informatyczne podyplomowe? Czy nie mozesz sam sie nauczyc tych rzeczy? Na papier szkoda forsy. Oki, juz nie gadam głupot. Ale jeśli chodzi o studia płatne to zuwazyłem ze PWR jest dosyc dorga. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avatar Re: Studia podyplomowe na pwr IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 12:00 Widze ze jestes z wroc wiec wiesz o czym mowa :) Pytales co znaczy "od nowa" - wg mnie, studiowac inz. zaocznie, wieczorowo 4-5 lat (bo pracuje). Budownicwa nie ukonczylem, nie studiowalem w ogole na pwr, a na ae.wroc. Masz racje ze moge sie wszystkiego sam nauczyc, a studia podyplomowe to wlasciwie mobilizacja by zaczac cos robic w tym kierunku. Nie sa drogie na Elektronicznym (Inzynierie Inernetowa) 4900zl/270h wiec wychodzi 18zl/h drogo? Odpowiedz Link Zgłoś