Dodaj do ulubionych

technik informatyk czy podyplomowe

IP: 212.160.111.* 17.03.07, 16:59
jestem juz po studiach i pracuje w dziale lacznosci i infomratyki. szkoda mi troche kasy na studia z informatyki dlatego zastanawiam sie czy zrobic technika informatyka czy moze studia podyplomowe.
jakie sa wasze opinie
dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Arek Re: technik informatyk czy podyplomowe IP: *.autocom.pl 17.03.07, 19:59
      Ja też mam podobny troszke problem. Studiuję na jedynym kierunki w polsce dla
      webmasterów Kulturoznawstwo o specjalności Elektroniczne Przetwarzanie
      Informacji. Jest to kierunek na którym jest mnóstwo informatyki, ale jest też
      dużo przedmiotów humanistycznych. Chciałbym do tego dorobić sobie papier z
      informatyki, choć niby EPI daje mi dużo umiejętnośći informatycznych, to jednak
      jest to kierunek nie do końca "skonkretyzowany". Dlatego zastanawiam się, czy
      troszkę poczekać i zrobić podyplomówkę z informatyki, czy zacząć jako drugi
      kierunek na jakimś studium informatycznym.
      • Gość: krzychu Re: technik informatyk czy podyplomowe IP: 212.160.111.* 19.03.07, 07:46
        powiem Wam panowie tak. dam ukonczylem podyplomowke 3 sem. wszyscy ktorzy chcieli ukonczyli. kazdy mowie i wyraza sie zle o podyplomowkach, ja tez. ale papier mi byl potrzebny a na kolejne studia nie bylo mnie wowczas stac. jednak firma we mnie zainwestowala i dali mi kase nalicencjat z infromatyki. ludzie poziom jeszcze gorszy niz na podyplomowce!. takze podpowiem Wam tak. podyplomowe sa ranga wyzej od technika informatyka. dlatego wolabym podyplomowe. bo nauczylem sie ze wiedzy czlowieka miara dyplmow nie wolna zaweżac. potrzebny mi byl papier i mam teraz kilka a pobory wcale nie sa wieksze od tych kotrzy maja jedne dyplom ktory nie pokrywa sie z wykonywana praca!. ot taki sobie paradoks.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka