god.of.destruction 17.05.05, 17:55 Witam wszystkich na nowym forum, przygotowanym specjalnie dla kandydatów na studia na UJ. Moderatorzy god.of.destruction god_save_the_queen Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
god_save_the_queen W sprawach organizacyjnych... 17.05.05, 18:03 ... piszcie do mnie god_save_the_queen@gazeta.pl Odpowiedz Link
biedrona131 sprawy organizacyjne powiadasz... 18.05.05, 18:38 hmm to powiedz mi dobry czlowieku w jaki sposob nalezy sie zarejestrowac w tym calym erk??bomnie to intryguje szalenie ..a cio jak wynik maturki dojdzie do mojej wioski 30 czerwca?he? Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: sprawy organizacyjne powiadasz... 18.05.05, 18:40 ich weis nicht. Wyniki matury bedziesz mieć w necie (chyba ze zgubiłaś tamten pasek z loginem i hasłem), jescze zanim dostaniesz świstek papieru, jak widac dostęp do netu masz ;) Potem wchodzisz na strone UJ, dalej w ERK i wypełniasz. Potem tylko na poczte i już. Odpowiedz Link
grzesuav ekhm..elektronicznie ? 18.05.05, 23:30 Hmmm podlegam pod OKE Jaworzno i pierwsze słyszę....to chyba tylko dla OKE Kraków, my chyba poczekamy do 30 czerwca, i co wtedy ? Odpowiedz Link
ewa_jestem Re: sprawy organizacyjne powiadasz... 19.05.05, 11:33 no nie wiem. pytałam oke kraków czy wyniki będą na naszych kontach wcześniej i napisali że: "Zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi świadectwo dojrzałości zdający powinien otrzymać do 30 czerwca br. Zgodnie z harmonogramem prac zaplanowanym przez Dyrektorów Okręgowych Komisji Egzaminacyjnych wyniki egzaminu maturalnego powinny być przygotowane na 27 czerwca br. Nie będą ogłaszane żadne cząstkowe ani wstępne wyniki w internecie czy w inny sposób. Wyniki będą ogłoszone po zakoczeniu weryfikacji sprawdzania i posprawdzeniu poprawności wczytywania do bazy, ostatecznym ich ustaleniu. OKE w Krakowie." nie wiem czy ich dobrze rozumiem, ale chyba mieli na myśli że nie. Odpowiedz Link