Gość: genie IP: *.eimperium.pl 16.07.07, 11:43 mają być DO 17 lipca, czy ktoś się orientuje czy to znaczy, że mogą się pojawić już dziś, czy dopiero jutro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pp Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 12:05 Na wielu kierunkach na UJ już są wyniki. Jeśli nie, trzeba czekać do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paw Re: wyniki na UJ IP: *.motorola.com 16.07.07, 12:25 Na moim ciagle nie ma. "Wyniki kwalifikacji zostaną podane na indywidualne konto ERK ok. 17 lipca." Dziwny brak precyzji. Mam nadzieje ze beda jutro. Trza przyszlosc zaplanowac :) Przy okazji czy sa juz gdzies opublikowane jakies najnowsze statystyki rekrutacyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genie Re: wyniki na UJ IP: *.eimperium.pl 16.07.07, 12:30 zadzwoniłem do dziekanatów swoich kierunków z pytaniem czy wyniki pojawią się dzisiaj: socjologia- nie wiedzą, ale raczej jutro mish- nie wiedzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: wyniki na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 17:28 a jak będą wyglądać te wyniki? bo na forum matura, ktoś napisał, że jak ktoś się nie dostanie za I razem, to nie ma żadnego info na ERK. dziwne. nie podadzą nawet progu??? jak to będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: wyniki na UJ IP: *.116.193.103.debica193.tnp.pl 16.07.07, 17:38 a nie wiecie jak z wynikami na filologie romańska?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 17:47 na filologii polskiej już są :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thai Re: wyniki na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:09 w Instytucie Filologii Orientalnej na ERK pojawiły są tylko listy rankingowe i informacja "Na podstawie tych list będziemy poczynając od dnia 18 lipca 2007 przyjmować na studia." - strange, ponieważ te listy obejmują wszystkich kandydatów i nie zostali na razie wyznaczeni ci zakwalifikowani do przyjęcia w pierwszej turze. Niby wiadomo, że ma zostać przyjętych po 20 osób na każdą filologię, ale dochodzi podział na starą i nową maturę (listy są osobne) - jakoś tak niejasno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: wyniki na UJ IP: *.116.193.103.debica193.tnp.pl 16.07.07, 18:25 czyli nie wiadomo jeszcze nic? a w instytucie na mickiewicza sa moze juz wywieszone listy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thai turkologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:49 jeżeli jakiekolwiek są wywieszone to podejrzewam że te same, rankingowe. mogę tylko powiedzieć że podliczając kandydatów, było 2os/miejsce na turkologię czyli niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo turkologia-prog? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:46 jaki byl prog na turkologie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thai Re: turkologia-prog? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:18 skąd mam wiedzieć jaki jest próg na turkologię skoro - JAK NAPISALAM - na razie jest tylko lista rankingowa bez podziału na przyjętych i rezerwowych? podejrzewam że będzie to około 190 punktów (chyba na 300) ale to tylko moje gdybanie, szczególnie że ja mam starą maturę i nawet nie wiem dokładnie jak to liczono. Odpowiedz Link Zgłoś
myrkurr Re: turkologia-prog? 16.07.07, 21:26 też czekam z utęsknieniem na oficjalne wyniki ;). co do progu, to jeśli nikt by nie zrezygnował, to byłoby to ok. 210-215/300 pkt (licząc też starych maturzystów). ale pewnie parę osób zrezygnuje....a zresztą, to są tylko moje kalkulacje, proszę się nie sugerować ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thai Re: turkologia-prog? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 23:18 która/który jesteś na liście? jam ta pierwsza na staromaturzystów liście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myrkurr Re: turkologia-prog? 20.07.07, 13:34 hmm, sorry, że odpisuję z takim opóźnieniem ;). ja jestem 6. na liście nowych maturzystów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonistyka Re: wyniki na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:43 a na jakiej specjalności?? ja na nauczycielskiej wciąż nic nie mam o zakwalifikowaniu bądź nie, tylko "oczekuj wyników". jaki był próg na nauczycielską?? dajcie znać, proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mack przyszli politolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:50 politologia - są juz wyniki. Na stronie glownej erk mam pole "politologia" na zielonym tle, w zakladkach pisze co mam teraz zrobic, gdzie poskladac papiery i do kiedy to zrobic, pisze ze zostalem zakwalifikowany itd, a w statusie pisze "nieprzyjety, nie dostarczono na czas dokumentow". Wy tez tak macie? pzdr, mack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuiteraz22 Re: przyszli politolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:30 ja też się dostałam na politologię ;) na forum matura założyłam dla nas temat, zaprasz tam tych co się dostali ;P jeszcze czekam na inne wyniki, ale i tak jest nieźle, ba! bardzo dobrze ;P pozdrawiam (prawdopodobnie) koleżenstwo z roku ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:48 ktoś z Was wie coś na temat psychologii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: wyniki na UJ IP: *.zory.msk.pl 16.07.07, 19:51 nie dostalam sie na stosunki miedzynarodowe :( wyswietliło mi sie "nieprzyjety" a 5 min pozniej "lista rezerwowa". O co w tym chodzi, wie ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mack Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:53 tak, erk się lekko wali. zobacz mojego posta pare linijek wyzej. u mnie sie juz naprawilo i znowu pisze w statusie, ze jestem przyjety. pzdr, mack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: wyniki na UJ IP: *.zory.msk.pl 16.07.07, 19:56 ale chyba nie ma podziału na: zakwalifikowanych, listę rezerwową i niezakwalifikowanych? bo boje się, że nie mam już szans:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mack Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:01 z tego co wiem, to jest, nie bój sie. jest duzo takich, ktorzy mieli swietne wyniki i zlozyli i na prawo i na politologie i na stosunki. fakt faktem, w tym roku bylo na stosunki troche trudniej niz w zeszlym, ale jesli mialas niezly wynik to nie pekaj i czekaj az mutanty potwierdza sie na prawie :D mam nadzieje, ze Ci sie uda, byc moze do zobaczenia na uj :) pzdr, mack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: wyniki na UJ IP: *.zory.msk.pl 16.07.07, 20:03 wielkie dzieki:) troche mnie pocieszyłeś :) gratuluję Ci przyszły studencie UJ :) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasa stos.miedzynarodowe!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:02 jaki byl prog, u mnie jest napisane lista rezerwowa, czy to oznacza ze mam jakies szanse czy tak kazdy ma napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mack Re: stos.miedzynarodowe!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:04 no jasna cholera, sasa, weź kurcze przeczytaj jakiegos posta w wątku, w ktorym sam piszesz. komu sie chce wszystko powtarzac. pzdr, mack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasa Re: stos.miedzynarodowe!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:06 drogi mack, ja napiaslam rowniez o prog punktowy a w tym watku tego nie znalazlam tak wiec zapytalam , pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mack Re: stos.miedzynarodowe!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:21 dzieki wielkie Soniu :) powiem Ci tak - to jest wprawdzie mało odkrywcze i banalne, ale słuchaj, zawsze trzeba mieć nadzieję. ostatnie dni to była dla mnie taka nerwówka, że brrr. Wcale nie miałem nadzwyczajnego wyniku, jak widziałem wpisy na forum ludzi, ktorzy sie martwia o przyjecie na taki czy inny kierunek a mają na rozszerzonym wyniki w stylu 88, 95, 86 itd to zawsze konczylo sie to dla mnie przymusową wedrówka do pobliskiej biedronki w celu zakupu jakiegos procentowego pocieszacza :) A jednak sie udało :) warto wierzyć. Sasa - nie wiem jaki jest próg punktowy, ale troszke wiecej niz w zeszlym roku powinno wystarczyc. rok temu ostatnia przyjeta osoba miala 74 procent mozliwych do zdobycia punktow. w tym roku próg sie chyba troche podwyzszyl. pzdr, mack idzie kupic sobie tanie wino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: stos.miedzynarodowe!! IP: *.zory.msk.pl 16.07.07, 20:23 mack, tylko nie "leśnego dzbana", proszę ;) dzięki za słowa otuchy :) Odpowiedz Link Zgłoś
alatriste1 Re: stos.miedzynarodowe!! 16.07.07, 20:29 O, tanie wino dobre, dobre ;D Co do wyników to ja się już chyba mojej psychologii dzisiaj nie doczekam. Ale gdyby ktoś miał jakiekolwiek info na ten temat to dajcie znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuiteraz22 dla politologów: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=65997741 Odpowiedz Link Zgłoś
histerykmaturzysta Re: stos.miedzynarodowe!! 17.07.07, 10:15 ja miałem 805 pkt. na 1050. możliwych i zostałem zakwalifikowany... ale nie wiem, czy z tego nie zrezygnuję... nie zdawałem ang. rozszerzonego i w ogóle jestem z anglika słaby, więc nie wiem, czy powinienem porywać się na sm, najprawdopodobniej wybiorę prawo gdzieś... na pewno sporo miejsc się zwolni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jom Re: stos.miedzynarodowe!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 22:20 Mnie przyjeli i zwalniam to miejsce, wiec bedzie o jedno wiecej:) glowa do gory, w drugiej rekrutacji prog na pewno spadnie. Zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinky winky Re: wyniki na UJ IP: *.zory.msk.pl 16.07.07, 22:01 a ja dostałam się na amerykanistykę:D czekam jeszcze tylko na romańską... będzie ubaw jak się dostanę:D O zgrozo! gratuluję wszystkim szczęśliwcom:) P.s. Jak myślicie - amerykanistyka to dobry, przyszłościowy kierunek, czy tylko dla pasjonatów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuiteraz22 Re: wyniki na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 22:43 chciałam składać na amerykanistykę, ale w ostatniej chwili zrezygnowałam ;)) powiedz proszę ile miałaś pkt lub jaki był próg?? amerykanistyka, z tego co czytałam ma świetny plan - same ciekawe i pasjonujące przedmioty - także na pewno nie będzie żal poświecać czas, żeby sie tego uczyć, bo bardzo ciekawe rzeczy ;) tak myślę. jednak spektrum możliwości po tym kierunku jest bardzo niekonkretne - moża osiągnąć wiele lub nic. to już zależy od osoby;) romańska wydaje się bardziej skonkretyzowanym kierunkiem, ale diametralnie innym niż amerykanistyka. owocnego wyboru!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinky winky Re: wyniki na UJ IP: *.zory.msk.pl 16.07.07, 22:50 właśnie tego sie najbardziej boję - braku perspektyw zawodowych po ukończeniu tego kierunku:( moje wyniki: polski roz. 82% angielski roz. 77% wos roz. 70% na romańską (fil. francuska) będzie bardzo ciężko jednak bo masa ludzi złożyła na hiszpańską, a to nie są odrębne filologie. A szkoda:( pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinky winky Re: wyniki na UJ IP: *.zory.msk.pl 16.07.07, 22:52 aha, progu nie znam. podali tylko, że mnie przyjęli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuiteraz22 Re: wyniki na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 22:55 zawsze możesz za rok próbować i już mieć za sobą rok amerykanistyki, to naprawdę zarąbisty kierunek, wg moich obserwacji. poczytaj ich plan zajęć jest w necie. chyba najlepsze co mogło być na kulturoznawstwie uj. wiem, że ludzie co robią na uj, np. rosjoznawstwo, ukrainoznawstwo na kulturoznawstwie chcą/rozwazają opcję pracy potem w turystyce, handlu z tymi krajami. z amerykanistyką mozna tez chyba pracować w jakichś ambasadach może albo gdzieś jeszcze, ewentualnie zostać na uczelni :) na pewno będzie dobrze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: wyniki na UJ IP: *.debica231.tnp.pl 17.07.07, 09:10 to znowu ja;p ma juz ktos moze wyniki na fil. romanska? bo ja czekam i czekam i nic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:52 No cóz - ja też czekam, też na filologię romańską i też nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny filologia romanska IP: 83.19.254.* 17.07.07, 11:06 tez czekam na fil romanska... sadzicie ze bedize ciezko//?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: filologia romanska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 11:14 Nie powinno być tak strasznie, w końcu mamy 60 miejsc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: filologia romanska IP: 83.19.254.* 17.07.07, 11:19 a ile masz pkt? ja 169 tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: filologia romanska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 11:25 Ja mam więcej dzięki olimpiadzie, ale naprawdę myślę, że skoro fil. fr. jest na tylu uczelniach i tak dużo miejsc, to spokojnie! 169 - to znaczy, że masz średnią z fr. i pol. 85% - i mówisz że to jest mało?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sunny Re: filologia romanska IP: *.bsk.vectranet.pl 17.07.07, 11:28 sunny, wiesz może jaki był próg na psychol. ogólną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: filologia romanska IP: 83.19.254.* 17.07.07, 11:36 wlasnie nie wiem jaki byl, ja mialam 256 i mam liste rezerwowa wiec podskoczyl, jesli chodzi o moje pkt na romanska to moje pkt to pol + ang nie zdawalam francuskieg, razem mam 169 i nie wiem czy to wystarczy bo boje sie ze progi podskocza tak jak na psychologii i socjologii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalie Re: // wyniki psychologii IP: *.bulldogdsl.com 18.07.07, 18:00 www.psychologia.uj.edu.pl/wyniki/l1.html - tu masz wyniki psychologii ogolnej, a tutaj stosowanej: psychologia-stosowana- uj.pl/cms2/images/stories/gosia/lista%20kandydat%D3w%20na%20i%20rok%20studi%D3w- nowa%20matura.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalie Re: wyniki na UJ - psychologia IP: *.bulldogdsl.com 18.07.07, 18:02 Ktos sie moze orientuje ile w zeszlym roku przyjeli osob z rezerwy? Jak prog dla limit dla kandydatow z NM to 62 miejsca to ile moze sie m/w zwolnic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa filologia rosyjska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 14:04 zna ktos moze link do strony z lista osob przyjetych na filologgie rosyjska UJ ?? albo zarzadzanie ...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg filologia rosyjska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:59 wyniki na fil. ros są na ich stronie www.rubl.uj.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:06 kosiam kosiam :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynamonowa Re: wyniki na UJ - socjologia IP: *.informel.pl 17.07.07, 10:02 tutaj są wyniki na socjologię www-is.phils.uj.edu.pl/studia/Wyniki_2007/wyniki_2007.html ja się niestety nie dostałam, ale nie rozpaczam, bo mam już pewne miejsce we Wrocławiu, no i wciąż czekam na wyniki Ae w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basko Re: wyniki na UJ - socjologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:13 czy 'zakwalifikowany do przyjęcia' oznacza, że jestem przyjęta, czy po prostu jeszcze nie mam wyników? :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała_Mi Re: wyniki na UJ - socjologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:22 tinky winky: gratuluje:) amerykanistyka to swietny kierunek(wiem cos o tym, bo sama studiuje:)), wiec jesli Ci nie wyjdzie z filo. romanska, to wybierz amerykanistyke:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piq Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:15 a ktos wie cos o prawie? bo ja juz mam przeczucie ze mi nie dadza zadnej wiadomosci...czyli ze studiuje we wroclawiu w takim razie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuth Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:24 nawet jeśli tak by sie stało, to nie koniec świata. Wroclaw to swietne miasto, a uwr to dobra uczelnia. No a poza tym trzeba byc dobrej mysli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piq Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:26 w sumie racja...czyli muszę zebrać d w troki i zawieźć jutro dokumenty do wro.. niech uj się wypcha:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 12:27 chyba im sie nie spieszy z tymi wynikami :P ja jestem starym maturzystą zlozylem na zarzadzanie w turystyce jako drugi kierunek :) zobaczymi brali oceny z matury starej z mat i geogr, niby mam 5 i 5 ale po uj sie mozna spodziewac wszystkiego heh :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinky winky Re: wyniki na UJ IP: *.zory.msk.pl 17.07.07, 12:34 Mała mi: dziękuję:) podejrzewam, że zdecyduję się na amerykanistykę, do wyboru mam jeszcze rusycystykę w Opolu, ale kocham Kraków! no i UJ to zdecydowanie lepsza uczelnia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 12:36 Ma ktos juz wyniki na zarzadzanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 12:37 ja czekam, na zarzadzanie w turystyce skladales ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 12:38 sekreteriat jest czynny dzis do 19 wiec wyniki moga byc nawet wieczorem, pozdrawiam i wytrwalosci w czekaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 12:51 na zarzadznie w administracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuth wyniki na UJ - fil ang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:55 dla wszystkich zainteresowanych, ktorzy jeszcze nie znają wyników - filologia angielska - lista rankingowa. Mam nadzieję, że się Wam udało :) www.filg.uj.edu.pl/ifa/kandy.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała_Mi Re: wyniki na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:06 tinky winky: studia sa latwe i przyjemne, choc kilka przedmiotow na pierwszym roku moze podwyzszyc poziom stresu:| z moich obserwacji to w pierwszym semestrze najgorszym przedmiotem byla geografia USA i Kanady! babka puszcze sobie slajdy( szybko!) i przy tym robi wyklad! trzeba umiec szybko pisac:| na szczescie da sie to jakos przezyc:) innym "stresogennym" przedmiotem moze byc historia filozofii! ale na szczescie pytania na egzaminie sie powtarzaja z ubieglych lat:) w drugim semestrze najgorsza jest historia USA do 1900r. ale to jeszcze zalezy z kim ja bedziesz miala:) sa tez bardzo przyjemne przedmioty do nauki:) np. historia prasy amerykanskiej, sport w USA czy teoria kultury :) ale wiesz, to tylko moja subiektywna ocena:) w kazdym razie do zobaczenia w pazdzierniku( o ile sie zdecydujesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa;P Re: wyniki na UJ IP: 83.2.76.* 17.07.07, 13:07 ja tez na zarzadzanie;D ile pkt? i kurde wynikow nie ma;/ ale gdzies czytalam ze maja byc wieczorem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 13:09 ja na zarzadzanie w turystyce, stara matura wiec nie wiem jak oni to przelicza :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 13:08 sport w USA cool ekstra przedmiot macie tam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 13:10 A na jakie zarzadzanie i jak sie pkt liczy? x] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa:P Re: wyniki na UJ IP: 83.2.76.* 17.07.07, 13:12 ja na zarzadzanie w turystyce i na zarzadzanie w admin. skladalam. a co wybiore to zobacze;] pkt liczy sie dodając poziomy, czyli jak np. zdawalas podst. matme + podst. gegrę [oczywiscie przelicznik pana G.:]] + rozszerzenie gegrę max liczba pkt to 300. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa:P Re: wyniki na UJ IP: 83.2.76.* 17.07.07, 13:13 'a co wybiorę to zobacze...' ,--ale przywalilam:] przeciez nawet jeszcze nie wiem czy sie dostalam...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 13:22 a jak to jest ze staro maturzystami ? nby biora nam oceny z mat i gegry, lecz jestem po mat-fiz i moj amatura z matmy byla trudniejsza niz innych po LO, wiec jak to moze byc ? najlepiej zrobie jak skocze na rynek i sie zapytam o te wyniki w koncu to dwie ulice XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa:P Re: wyniki na UJ IP: 83.2.76.* 17.07.07, 13:33 to Ty jestes z krk???? kurde teraz mowisz...?:P idz i uratuj nasz wydzial... bo my chcemy wiedziec jakie są wyniki;D i nie wiem jak to ejst ze starymi maturzystami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 13:38 ja juz studiuje w krakowie od 3 lat :P wlasciwie to jedne juz skonczylem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 13:25 z tego co sie na str.doczytalam to moze byc np.matematyka+PL wtedy mam 174:| Swietnie:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 13:42 A Ty Agaaaaaa :p ile masz :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa:P Re: wyniki na UJ IP: 83.2.76.* 17.07.07, 13:46 209, i sie zastanawiam czy wystarczy... ale zycze Ci powodzenia:) ostatnio ktosna forum powiedzial mi, ze w tamtym roku brali o 162 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 13:50 W zeszlym progu na AE brali tez z nizsza pkt a teraz nie. Wlasciwie to bede probowac na zaoczne zarzadzanie tylko tam trzeba zlozyc papiery do 20.07 :| a druga rekrutacja na dziennych to jak?:| Powodzenia Agaaaaa :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa:P Re: wyniki na UJ IP: 83.2.76.* 17.07.07, 13:54 dziekuję:) własnie nie wiem co druga... ;/ nie ma nigdzie dokladnych informacji;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 15:01 w ISP powiedzieli aby czekac cierpliwie niedlugo wyniki beda na ERK, na pytania ile jest chetnych itd odpowiedz brzmiala: nie wiem, prosze czekac itd heh :P powiedzieli ze wywiesz wyniki wieczorem takze na drzwiach na rynku ( rynek glowny 8 ) to tyle :P uf goraco :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa;P Re: wyniki na UJ IP: 83.2.76.* 17.07.07, 15:06 dostalam sie na zarzadzanie w administracji;D jeszcze czekam na turystyke i luz;p a teraz na nauke jazdy;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa:P Re: wyniki na UJ IP: 83.2.76.* 17.07.07, 15:08 na turytyke tez;D joł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;D pochale sie mojemu kochanemu panu instruktorowi;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 15:16 JA jestem na liscie rezerwowej x]ide szturmowac sekretariat :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 15:19 tez jestem na liscie rezerwowej, zastanawiam sie na co mialbym zdac mature zeby sie dostac skoro mam 5 i 5 (stara matura) niezli sa przeciez lepiej sie nie dało zdac starej, chyba tylko dlatego ze nie mam nowej, coz poczekamy :) moze ktos zrezygnuje bo np zlozyl na dwa kierunki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 15:22 W sekretariacie mi powiedziano,ze osobiscie trzeba zalatwic wszystko. Sekretarian ISP otwart jutro(15-17),czw(11-13),pt(15-17) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 15:25 a dzis juz zamkniety ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 15:30 Dzis Pan nie mowil,ale zamieszanie bylo tam niezle z tego co w tle slyszalam :P zalatwiac-doiwiedziec sie wszystkiego i co dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 15:35 no czy ja wiem czy zamieszanie bylem tamosobiscie dzis i raczej widzialem "plotkowanie" a jak sie cos czlowiek chce dowiedziec to tylko "prosze czekac" heh :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neomis Prawo - UJ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 16:17 czy ma ktoś dostęp do listy rankingowej.bo w necie jej raczej poki co nie ma ale moze ktos dobry z Krakowa by zrobił foto listy wiszącej na drzwiach wydziału i zamieścił w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 16:51 Dostałem się na prawo na UMCS, UW, UJ i KUL-u i idę na ten ostatni - dom daje lepsze warunki do nauki, a dużo zależy przecież od samych studentów, a chciałbym studiować prawo amerykańskie. Co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.chello.pl 17.07.07, 16:59 Dolaczam sie do prosby o foto listy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: 83.2.76.* 17.07.07, 19:52 a ja chcę JA i :P na swoim kierunku, bo wydaje mi sie ze fajni ejstescie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madrala Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:03 a ja dostalam sie na aktorstwo w Lodzi, Warszawie i na harwardzie i wybieram 2- letnia architekture w Zaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neomis Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:21 Co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.chello.pl 17.07.07, 19:57 Dzieki Agaaa :) Ide szturmowac jutro na zywo sekretariat i mam nadzieje,ze cos uda mi sie zalatwic i ostatecznei dostac na zarzadzanie,bo bardzo bym chciala:/ A jesli nie no to zaoczne.Wie ktos jaki byl prog na zarzadzaniu w administracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.chello.pl 17.07.07, 21:13 no dzieki agaaaa ja tez jutro ide sturmowac dziekanat heh :P pfu sekretariat oczywiscie :D podobno komisja rekrutacyjna jest do 15 wiec ja bede przed 14 "JA" razem cos wyszturmujemy heh xD ja bede trzaskal w drzwi a ty bedziesz krzyczec :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.chello.pl 18.07.07, 10:01 Nie ma problemu :D Ja pewnie bede kolo 15 'dozobaczenia' :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: 83.2.76.* 20.07.07, 18:39 i jak tam 'JA' i ':P' ??;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: 83.2.76.* 20.07.07, 21:49 UJ zarzadzanie w administracji - 1,4 os/miejs. [limit pkt 181] zarzadzanie w turystyce - 2,4 os./miejs. [limit pkt 203] słabo. w tamtym roku wyniki były inne.. wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.chello.pl 21.07.07, 14:40 Jestem 1 na liscie rezerwowej xD Licze na to,ze ktos wyjmie jednak papiery :p :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: 83.2.76.* 21.07.07, 19:08 JA - więc licze na to, że w pażdzierniku się widzimy:)) fajnie, ze już kogoś 'znam' ;) we wrześniu zrobimy sobie spotkanie zapoznawcze przy piwku;D hehe a skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.chello.pl 23.07.07, 15:21 A Ty w koncu wybralas zarzadzanie w administracji?Ja w tym tyg.powinnam sie dowiedziec na czym stoje i czy sie udalo :] oby'dozobaczenia' :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: 83.2.76.* 23.07.07, 23:06 ja dzis bylam sie zapisac:) same baby i tylko jeden jedyny chlopak :o ale za to ładny;D mam andzieje ze ewentulanie on bedzie z zzarzadzania w admin:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.chello.pl 24.07.07, 16:30 Jestem za zarzadzaniu w administracji! :D :D :D Dozobaczenia w pazdzierniku Aga! :D:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalie Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.bulldogdsl.com 24.07.07, 18:08 to wy macie na prawie juz wyniki, jak wam dobrze ;( ja na psychologii jeszcze zadnej listy nie znalazlam, a poki co na koncie erk komunikat obstaje przy rezerwowej... tzn ze powinnam juz sie zaczac martwic? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: 83.2.76.* 24.07.07, 20:48 no to fajnie;) powodzenia przy wpisie JA i daj znać jak jakieś fajni chłopcy będą w kolejce:) i jeśli to nie problem to spytaj tam tej babki co będzie Ci przyjmowac dokumenty, czy są na naszym kierunku jacyś chlopcy... bo ja nie chcę typowo babskiego kierunku! a może byśmy się tak skontaktowały? bo ja wiem, ze teraz ok, ale miloby bylo kogos poznac we wrzesniu, by 1 pazdziernika bylo razniej:P bo teraz spoko, ale wiem, ze sie bede bac tak 'za pierwszym razem:P' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carolina Pedagogika - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 00:18 Dostałam się na animacje kultury:))) Czy jest ktoś kto jeszcze się dostał? BYłoby fajnie:) Nie wiem jaki był próg, ale najważniejszy jest fakt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.chello.pl 25.07.07, 14:22 Zapisalam sie :D Niestety prawie same dziewczyny :P Agaaa to daj swojego maila albo nr gg :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: 83.2.76.* 25.07.07, 16:25 agusia121888@wp.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: 83.2.76.* 25.07.07, 16:26 dobrze ze 'prawie'.. byle Ci ewentulani mężczyżni byli nie byle jacy;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalie Re: Psychologia - UJ - wyniki IP: *.bulldogdsl.com 25.07.07, 17:14 Dobrze wiedziec ze jzu sie jest studentem UJ! :) tylko teraz... szuka ktos wspolokatorki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopiec :p Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 19:07 zawsze mi się wydawało, że prawo to raczej męski kierunek, a tu patrzę na forum dziewczyny rządzą i się martwią, żeby chłopców nie brakło.. hmm zobaczymy zobaczymy :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:27 dostałem sie z listy rezerwowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:28 dostałem sie z listy rezerwowej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piq Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:27 ja też:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: 83.2.76.* 25.07.07, 22:08 brawo;D Odpowiedz Link Zgłoś