Dodaj do ulubionych

wyniki na UJ

IP: *.eimperium.pl 16.07.07, 11:43
mają być DO 17 lipca, czy ktoś się orientuje czy to znaczy, że mogą się
pojawić już dziś, czy dopiero jutro
Obserwuj wątek
    • Gość: pp Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 12:05
      Na wielu kierunkach na UJ już są wyniki. Jeśli nie, trzeba czekać do jutra.
      • Gość: Paw Re: wyniki na UJ IP: *.motorola.com 16.07.07, 12:25
        Na moim ciagle nie ma. "Wyniki kwalifikacji zostaną podane na indywidualne
        konto ERK ok. 17 lipca." Dziwny brak precyzji. Mam nadzieje ze beda jutro. Trza
        przyszlosc zaplanowac :)
        Przy okazji czy sa juz gdzies opublikowane jakies najnowsze statystyki
        rekrutacyjne?
    • Gość: genie Re: wyniki na UJ IP: *.eimperium.pl 16.07.07, 12:30
      zadzwoniłem do dziekanatów swoich kierunków z pytaniem czy wyniki pojawią się
      dzisiaj:
      socjologia- nie wiedzą, ale raczej jutro
      mish- nie wiedzą

:)
      • Gość: fff Re: wyniki na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 17:28
        a jak będą wyglądać te wyniki? bo na forum matura, ktoś napisał, że jak ktoś
        się nie dostanie za I razem, to nie ma żadnego info na ERK. dziwne. nie podadzą
        nawet progu??? jak to będzie?
      • Gość: Sylwia Re: wyniki na UJ IP: *.116.193.103.debica193.tnp.pl 16.07.07, 17:38
        a nie wiecie jak z wynikami na filologie romańska??
    • Gość: aga Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 17:47
      na filologii polskiej już są :/
      • Gość: Thai Re: wyniki na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:09
        w Instytucie Filologii Orientalnej na ERK pojawiły są tylko listy rankingowe i
        informacja "Na podstawie tych list będziemy poczynając od dnia 18 lipca 2007
        przyjmować na studia." - strange, ponieważ te listy obejmują wszystkich
        kandydatów i nie zostali na razie wyznaczeni ci zakwalifikowani do przyjęcia w
        pierwszej turze. Niby wiadomo, że ma zostać przyjętych po 20 osób na każdą
        filologię, ale dochodzi podział na starą i nową maturę (listy są osobne) - jakoś
        tak niejasno.
        • Gość: sylwia Re: wyniki na UJ IP: *.116.193.103.debica193.tnp.pl 16.07.07, 18:25
          czyli nie wiadomo jeszcze nic? a w instytucie na mickiewicza sa moze juz
          wywieszone listy?
          • Gość: Thai turkologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:49
            jeżeli jakiekolwiek są wywieszone to podejrzewam że te same, rankingowe. mogę
            tylko powiedzieć że podliczając kandydatów, było 2os/miejsce na turkologię czyli
            niewiele
            • Gość: kolo turkologia-prog? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:46
              jaki byl prog na turkologie
              • Gość: Thai Re: turkologia-prog? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:18
                skąd mam wiedzieć jaki jest próg na turkologię skoro - JAK NAPISALAM - na razie
                jest tylko lista rankingowa bez podziału na przyjętych i rezerwowych?
                podejrzewam że będzie to około 190 punktów (chyba na 300) ale to tylko moje
                gdybanie, szczególnie że ja mam starą maturę i nawet nie wiem dokładnie jak to
                liczono.
              • myrkurr Re: turkologia-prog? 16.07.07, 21:26
                też czekam z utęsknieniem na oficjalne wyniki ;). co do progu, to jeśli nikt by
                nie zrezygnował, to byłoby to ok. 210-215/300 pkt (licząc też starych
                maturzystów). ale pewnie parę osób zrezygnuje....a zresztą, to są tylko moje
                kalkulacje, proszę się nie sugerować ;).
                • Gość: Thai Re: turkologia-prog? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 23:18
                  która/który jesteś na liście? jam ta pierwsza na staromaturzystów liście ;)
                  • myrkurr Re: turkologia-prog? 20.07.07, 13:34
                    hmm, sorry, że odpisuję z takim opóźnieniem ;). ja jestem 6. na liście nowych
                    maturzystów....
      • Gość: polonistyka Re: wyniki na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:43
        a na jakiej specjalności?? ja na nauczycielskiej wciąż nic nie mam o
        zakwalifikowaniu bądź nie, tylko "oczekuj wyników". jaki był próg na
        nauczycielską?? dajcie znać, proszę:)
        • Gość: mack przyszli politolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:50
          politologia - są juz wyniki. Na stronie glownej erk mam pole "politologia" na
          zielonym tle, w zakladkach pisze co mam teraz zrobic, gdzie poskladac papiery i
          do kiedy to zrobic, pisze ze zostalem zakwalifikowany itd, a w statusie pisze
          "nieprzyjety, nie dostarczono na czas dokumentow". Wy tez tak macie?

pzdr, mack
          • Gość: tuiteraz22 Re: przyszli politolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:30
            ja też się dostałam na politologię ;) na forum matura założyłam dla nas temat,
            zaprasz tam tych co się dostali ;P jeszcze czekam na inne wyniki, ale i tak
            jest nieźle, ba! bardzo dobrze ;P pozdrawiam (prawdopodobnie) koleżenstwo z
            roku ;P
    • Gość: .... Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:48
      ktoś z Was wie coś na temat psychologii?
      • Gość: sonia Re: wyniki na UJ IP: *.zory.msk.pl 16.07.07, 19:51
        nie dostalam sie na stosunki miedzynarodowe :( wyswietliło mi sie "nieprzyjety"
        a 5 min pozniej "lista rezerwowa". O co w tym chodzi, wie ktos?
        • Gość: mack Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:53
          tak, erk się lekko wali. zobacz mojego posta pare linijek wyzej. u mnie sie juz
          naprawilo i znowu pisze w statusie, ze jestem przyjety.

pzdr, mack
        • Gość: sonia Re: wyniki na UJ IP: *.zory.msk.pl 16.07.07, 19:56
          ale chyba nie ma podziału na: zakwalifikowanych, listę rezerwową i
          niezakwalifikowanych? bo boje się, że nie mam już szans:(
          • Gość: mack Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:01
            z tego co wiem, to jest, nie bój sie. jest duzo takich, ktorzy mieli swietne
            wyniki i zlozyli i na prawo i na politologie i na stosunki. fakt faktem, w tym
            roku bylo na stosunki troche trudniej niz w zeszlym, ale jesli mialas niezly
            wynik to nie pekaj i czekaj az mutanty potwierdza sie na prawie :D mam nadzieje,
            ze Ci sie uda, byc moze do zobaczenia na uj :)

pzdr, mack
            • Gość: sonia Re: wyniki na UJ IP: *.zory.msk.pl 16.07.07, 20:03
              wielkie dzieki:) troche mnie pocieszyłeś :) gratuluję Ci przyszły studencie
              UJ :) pozdrawiam:)
          • Gość: sasa stos.miedzynarodowe!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:02
            jaki byl prog, u mnie jest napisane lista rezerwowa, czy to oznacza ze mam
            jakies szanse czy tak kazdy ma napisane?
            • Gość: mack Re: stos.miedzynarodowe!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:04
              no jasna cholera, sasa, weź kurcze przeczytaj jakiegos posta w wątku, w ktorym
              sam piszesz. komu sie chce wszystko powtarzac.

pzdr, mack
              • Gość: sasa Re: stos.miedzynarodowe!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:06
                drogi mack, ja napiaslam rowniez o prog punktowy a w tym watku tego nie
                znalazlam tak wiec zapytalam , pzdr
                • Gość: mack Re: stos.miedzynarodowe!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:21
                  dzieki wielkie Soniu :) powiem Ci tak - to jest wprawdzie mało odkrywcze i
                  banalne, ale słuchaj, zawsze trzeba mieć nadzieję. ostatnie dni to była dla mnie
                  taka nerwówka, że brrr. Wcale nie miałem nadzwyczajnego wyniku, jak widziałem
                  wpisy na forum ludzi, ktorzy sie martwia o przyjecie na taki czy inny kierunek a
                  mają na rozszerzonym wyniki w stylu 88, 95, 86 itd to zawsze konczylo sie to dla
                  mnie przymusową wedrówka do pobliskiej biedronki w celu zakupu jakiegos
                  procentowego pocieszacza :) A jednak sie udało :) warto wierzyć.

Sasa - nie wiem jaki jest próg punktowy, ale troszke wiecej niz w zeszlym roku
                  powinno wystarczyc. rok temu ostatnia przyjeta osoba miala 74 procent mozliwych
                  do zdobycia punktow. w tym roku próg sie chyba troche podwyzszyl.

pzdr, mack idzie kupic sobie tanie wino
                  • Gość: sonia Re: stos.miedzynarodowe!! IP: *.zory.msk.pl 16.07.07, 20:23
                    mack, tylko nie "leśnego dzbana", proszę ;) dzięki za słowa otuchy :)
                  • alatriste1 Re: stos.miedzynarodowe!! 16.07.07, 20:29
                    O, tanie wino dobre, dobre ;D
                    Co do wyników to ja się już chyba mojej psychologii dzisiaj nie doczekam. Ale gdyby ktoś miał jakiekolwiek info na ten temat to dajcie znać.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: tuiteraz22 dla politologów: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:35
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=65997741
                    • histerykmaturzysta Re: stos.miedzynarodowe!! 17.07.07, 10:15

ja miałem 805 pkt. na 1050. możliwych i zostałem zakwalifikowany... ale nie
                      wiem, czy z tego nie zrezygnuję... nie zdawałem ang. rozszerzonego i w ogóle
                      jestem z anglika słaby, więc nie wiem, czy powinienem porywać się na sm,
                      najprawdopodobniej wybiorę prawo gdzieś... na pewno sporo miejsc się zwolni...
            • Gość: jom Re: stos.miedzynarodowe!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 22:20
              Mnie przyjeli i zwalniam to miejsce, wiec bedzie o jedno wiecej:) glowa do
              gory, w drugiej rekrutacji prog na pewno spadnie. Zycze powodzenia
    • Gość: tinky winky Re: wyniki na UJ IP: *.zory.msk.pl 16.07.07, 22:01
      a ja dostałam się na amerykanistykę:D czekam jeszcze tylko na romańską...
      będzie ubaw jak się dostanę:D O zgrozo!
      gratuluję wszystkim szczęśliwcom:)
      P.s. Jak myślicie - amerykanistyka to dobry, przyszłościowy kierunek, czy tylko
      dla pasjonatów?
      • Gość: tuiteraz22 Re: wyniki na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 22:43
        chciałam składać na amerykanistykę, ale w ostatniej chwili zrezygnowałam ;))
        powiedz proszę ile miałaś pkt lub jaki był próg??
        amerykanistyka, z tego co czytałam ma świetny plan - same ciekawe i pasjonujące
        przedmioty - także na pewno nie będzie żal poświecać czas, żeby sie tego uczyć,
        bo bardzo ciekawe rzeczy ;) tak myślę. jednak spektrum możliwości po tym
        kierunku jest bardzo niekonkretne - moża osiągnąć wiele lub nic. to już zależy
        od osoby;) romańska wydaje się bardziej skonkretyzowanym kierunkiem, ale
        diametralnie innym niż amerykanistyka. owocnego wyboru!!
        • Gość: tinky winky Re: wyniki na UJ IP: *.zory.msk.pl 16.07.07, 22:50
          właśnie tego sie najbardziej boję - braku perspektyw zawodowych po ukończeniu
          tego kierunku:(
          moje wyniki:
          polski roz. 82%
          angielski roz. 77%
          wos roz. 70%
          na romańską (fil. francuska) będzie bardzo ciężko jednak bo masa ludzi złożyła
          na hiszpańską, a to nie są odrębne filologie. A szkoda:(
          pozdrawiam:)
          • Gość: tinky winky Re: wyniki na UJ IP: *.zory.msk.pl 16.07.07, 22:52
            aha, progu nie znam. podali tylko, że mnie przyjęli:)
          • Gość: tuiteraz22 Re: wyniki na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 22:55
            zawsze możesz za rok próbować i już mieć za sobą rok amerykanistyki, to
            naprawdę zarąbisty kierunek, wg moich obserwacji. poczytaj ich plan zajęć jest
            w necie. chyba najlepsze co mogło być na kulturoznawstwie uj. wiem, że ludzie
            co robią na uj, np. rosjoznawstwo, ukrainoznawstwo na kulturoznawstwie
            chcą/rozwazają opcję pracy potem w turystyce, handlu z tymi krajami. z
            amerykanistyką mozna tez chyba pracować w jakichś ambasadach może albo gdzieś
            jeszcze, ewentualnie zostać na uczelni :) na pewno będzie dobrze!!
          • Gość: sylwia Re: wyniki na UJ IP: *.debica231.tnp.pl 17.07.07, 09:10
            to znowu ja;p ma juz ktos moze wyniki na fil. romanska? bo ja czekam i czekam i
            nic..
            • Gość: B Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:52
              No cóz - ja też czekam, też na filologię romańską i też nic :(
            • Gość: sunny filologia romanska IP: 83.19.254.* 17.07.07, 11:06
              tez czekam na fil romanska... sadzicie ze bedize ciezko//??
              • Gość: B Re: filologia romanska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 11:14
                Nie powinno być tak strasznie, w końcu mamy 60 miejsc...
                • Gość: sunny Re: filologia romanska IP: 83.19.254.* 17.07.07, 11:19
                  a ile masz pkt? ja 169 tylko
                  • Gość: B Re: filologia romanska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 11:25
                    Ja mam więcej dzięki olimpiadzie, ale naprawdę myślę, że skoro fil. fr. jest na tylu uczelniach i tak dużo miejsc, to spokojnie!
                    169 - to znaczy, że masz średnią z fr. i pol. 85% - i mówisz że to jest mało?!
                    • Gość: do sunny Re: filologia romanska IP: *.bsk.vectranet.pl 17.07.07, 11:28
                      sunny, wiesz może jaki był próg na psychol. ogólną?
                      • Gość: sunny Re: filologia romanska IP: 83.19.254.* 17.07.07, 11:36
                        wlasnie nie wiem jaki byl, ja mialam 256 i mam liste rezerwowa wiec podskoczyl, jesli chodzi o moje pkt na romanska to moje pkt to pol + ang nie zdawalam francuskieg, razem mam 169 i nie wiem czy to wystarczy bo boje sie ze progi podskocza tak jak na psychologii i socjologii
                      • Gość: natalie Re: // wyniki psychologii IP: *.bulldogdsl.com 18.07.07, 18:00
                        www.psychologia.uj.edu.pl/wyniki/l1.html - tu masz wyniki psychologii
                        ogolnej, a tutaj stosowanej: psychologia-stosowana-
                        uj.pl/cms2/images/stories/gosia/lista%20kandydat%D3w%20na%20i%20rok%20studi%D3w-
                        nowa%20matura.pdf
                        • Gość: natalie Re: wyniki na UJ - psychologia IP: *.bulldogdsl.com 18.07.07, 18:02
                          Ktos sie moze orientuje ile w zeszlym roku przyjeli osob z rezerwy? Jak prog
                          dla limit dla kandydatow z NM to 62 miejsca to ile moze sie m/w zwolnic?
                          • Gość: ewa filologia rosyjska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 14:04
                            zna ktos moze link do strony z lista osob przyjetych na filologgie rosyjska
                            UJ ?? albo zarzadzanie ...??
                            • Gość: meg filologia rosyjska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:59
                              wyniki na fil. ros są na ich stronie

www.rubl.uj.edu.pl/
            • Gość: przemek Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:06
              kosiam kosiam :p
    • Gość: cynamonowa Re: wyniki na UJ - socjologia IP: *.informel.pl 17.07.07, 10:02
      tutaj są wyniki na socjologię
      www-is.phils.uj.edu.pl/studia/Wyniki_2007/wyniki_2007.html
      ja się niestety nie dostałam, ale nie rozpaczam, bo mam już pewne miejsce we
      Wrocławiu, no i wciąż czekam na wyniki Ae w Krakowie
      • Gość: basko Re: wyniki na UJ - socjologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:13
        czy 'zakwalifikowany do przyjęcia' oznacza, że jestem przyjęta, czy po prostu
        jeszcze nie mam wyników? :|
        • Gość: Mała_Mi Re: wyniki na UJ - socjologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:22
          tinky winky: gratuluje:) amerykanistyka to swietny kierunek(wiem cos o tym, bo
          sama studiuje:)), wiec jesli Ci nie wyjdzie z filo. romanska, to wybierz
          amerykanistyke:)
          pozdrawiam
    • Gość: piq Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:15
      a ktos wie cos o prawie? bo ja juz mam przeczucie ze mi nie dadza zadnej
      wiadomosci...czyli ze studiuje we wroclawiu w takim razie:(
      • Gość: cuth Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:24
        nawet jeśli tak by sie stało, to nie koniec świata. Wroclaw to swietne miasto, a
        uwr to dobra uczelnia. No a poza tym trzeba byc dobrej mysli :)
        • Gość: piq Re: wyniki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:26
          w sumie racja...czyli muszę zebrać d w troki i zawieźć jutro dokumenty do
          wro.. niech uj się wypcha:D:D:D
    • Gość: :) Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 12:27
      chyba im sie nie spieszy z tymi wynikami :P ja jestem starym maturzystą zlozylem
      na zarzadzanie w turystyce jako drugi kierunek :) zobaczymi brali oceny z matury
      starej z mat i geogr, niby mam 5 i 5 ale po uj sie mozna spodziewac wszystkiego
      heh :)

• Gość: tinky winky Re: wyniki na UJ IP: *.zory.msk.pl 17.07.07, 12:34
        Mała mi: dziękuję:) podejrzewam, że zdecyduję się na amerykanistykę, do wyboru
        mam jeszcze rusycystykę w Opolu, ale kocham Kraków! no i UJ to zdecydowanie
        lepsza uczelnia! :)
      • Gość: JA Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 12:36
        Ma ktos juz wyniki na zarzadzanie?
        • Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 12:37
          ja czekam, na zarzadzanie w turystyce skladales ?
          • Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 12:38
            sekreteriat jest czynny dzis do 19 wiec wyniki moga byc nawet wieczorem,
            pozdrawiam i wytrwalosci w czekaniu :)
            • Gość: JA Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 12:51
              na zarzadznie w administracji
              • Gość: cuth wyniki na UJ - fil ang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:55
                dla wszystkich zainteresowanych, ktorzy jeszcze nie znają wyników - filologia
                angielska - lista rankingowa. Mam nadzieję, że się Wam udało :)

www.filg.uj.edu.pl/ifa/kandy.php
              • Gość: Mała_Mi Re: wyniki na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:06
                tinky winky: studia sa latwe i przyjemne, choc kilka przedmiotow na pierwszym
                roku moze podwyzszyc poziom stresu:| z moich obserwacji to w pierwszym semestrze
                najgorszym przedmiotem byla geografia USA i Kanady! babka puszcze sobie slajdy(
                szybko!) i przy tym robi wyklad! trzeba umiec szybko pisac:| na szczescie da sie
                to jakos przezyc:) innym "stresogennym" przedmiotem moze byc historia filozofii!
                ale na szczescie pytania na egzaminie sie powtarzaja z ubieglych lat:) w drugim
                semestrze najgorsza jest historia USA do 1900r. ale to jeszcze zalezy z kim ja
                bedziesz miala:) sa tez bardzo przyjemne przedmioty do nauki:) np. historia
                prasy amerykanskiej, sport w USA czy teoria kultury :) ale wiesz, to tylko moja
                subiektywna ocena:) w kazdym razie do zobaczenia w pazdzierniku( o ile sie
                zdecydujesz:))
                • Gość: agaaaaaaaaa;P Re: wyniki na UJ IP: 83.2.76.* 17.07.07, 13:07
                  ja tez na zarzadzanie;D
                  ile pkt?
                  i kurde wynikow nie ma;/
                  ale gdzies czytalam ze maja byc wieczorem....
                  • Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 13:09
                    ja na zarzadzanie w turystyce, stara matura wiec nie wiem jak oni to przelicza :P
                • Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 13:08
                  sport w USA cool ekstra przedmiot macie tam :D
                  • Gość: JA Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 13:10
                    A na jakie zarzadzanie i jak sie pkt liczy? x]
                    • Gość: agaaaaaaaaa:P Re: wyniki na UJ IP: 83.2.76.* 17.07.07, 13:12
                      ja na zarzadzanie w turystyce i na zarzadzanie w admin. skladalam.
                      a co wybiore to zobacze;]

pkt liczy sie dodając poziomy, czyli jak np.
                      zdawalas podst. matme + podst. gegrę [oczywiscie przelicznik pana G.:]] +
                      rozszerzenie gegrę

max liczba pkt to 300.
                      • Gość: agaaaaaaaaa:P Re: wyniki na UJ IP: 83.2.76.* 17.07.07, 13:13
                        'a co wybiorę to zobacze...' ,--ale przywalilam:] przeciez nawet jeszcze nie
                        wiem czy sie dostalam...;/
                        • Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 13:22
                          a jak to jest ze staro maturzystami ? nby biora nam oceny z mat i gegry, lecz
                          jestem po mat-fiz i moj amatura z matmy byla trudniejsza niz innych po LO, wiec
                          jak to moze byc ? najlepiej zrobie jak skocze na rynek i sie zapytam o te wyniki
                          w koncu to dwie ulice XD
                          • Gość: agaaaaaaaaa:P Re: wyniki na UJ IP: 83.2.76.* 17.07.07, 13:33
                            to Ty jestes z krk????
                            kurde teraz mowisz...?:P
                            idz i uratuj nasz wydzial... bo my chcemy wiedziec jakie są wyniki;D

i nie wiem jak to ejst ze starymi maturzystami:)
                            • Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 13:38
                              ja juz studiuje w krakowie od 3 lat :P wlasciwie to jedne juz skonczylem :D

• Gość: JA Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 13:25
                          z tego co sie na str.doczytalam to moze byc np.matematyka+PL wtedy mam 174:|
                          Swietnie:|
                          • Gość: JA Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 13:42
                            A Ty Agaaaaaa :p ile masz :>
                            • Gość: agaaaaaaaaa:P Re: wyniki na UJ IP: 83.2.76.* 17.07.07, 13:46
                              209, i sie zastanawiam czy wystarczy...

ale zycze Ci powodzenia:)

ostatnio ktosna forum powiedzial mi, ze w tamtym roku brali o 162 pkt
                              • Gość: JA Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 13:50
                                W zeszlym progu na AE brali tez z nizsza pkt a teraz nie. Wlasciwie to bede
                                probowac na zaoczne zarzadzanie tylko tam trzeba zlozyc papiery do 20.07 :| a
                                druga rekrutacja na dziennych to jak?:|
                                Powodzenia Agaaaaa :p
                                • Gość: agaaaaaaaaa:P Re: wyniki na UJ IP: 83.2.76.* 17.07.07, 13:54
                                  dziekuję:)

własnie nie wiem co druga... ;/ nie ma nigdzie dokladnych informacji;/
                                  • Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 15:01
                                    w ISP powiedzieli aby czekac cierpliwie niedlugo wyniki beda na ERK, na pytania
                                    ile jest chetnych itd odpowiedz brzmiala: nie wiem, prosze czekac itd heh :P
                                    powiedzieli ze wywiesz wyniki wieczorem takze na drzwiach na rynku ( rynek
                                    glowny 8 ) to tyle :P

uf goraco :)
                                    • Gość: agaaaaaaaaa;P Re: wyniki na UJ IP: 83.2.76.* 17.07.07, 15:06
                                      dostalam sie na zarzadzanie w administracji;D
                                      jeszcze czekam na turystyke i luz;p

a teraz na nauke jazdy;D
                                      • Gość: agaaaaaaaaa:P Re: wyniki na UJ IP: 83.2.76.* 17.07.07, 15:08
                                        na turytyke tez;D

joł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;D

pochale sie mojemu kochanemu panu instruktorowi;D
                                        • Gość: JA Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 15:16
                                          JA jestem na liscie rezerwowej x]ide szturmowac sekretariat :P
                                          • Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 15:19
                                            tez jestem na liscie rezerwowej, zastanawiam sie na co mialbym zdac mature zeby
                                            sie dostac skoro mam 5 i 5 (stara matura) niezli sa przeciez lepiej sie nie dało
                                            zdac starej, chyba tylko dlatego ze nie mam nowej, coz poczekamy :) moze ktos
                                            zrezygnuje bo np zlozyl na dwa kierunki :)
                                            • Gość: JA Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 15:22
                                              W sekretariacie mi powiedziano,ze osobiscie trzeba zalatwic wszystko.
                                              Sekretarian ISP otwart jutro(15-17),czw(11-13),pt(15-17)
                                              • Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 15:25
                                                a dzis juz zamkniety ??
                                                • Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 15:26
                                                  zalatwiac co ? :)
                                                  • Gość: JA Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 15:30
                                                    Dzis Pan nie mowil,ale zamieszanie bylo tam niezle z tego co w tle slyszalam :P
                                                    zalatwiac-doiwiedziec sie wszystkiego i co dalej...
                                                  • Gość: :P Re: wyniki na UJ IP: *.chello.pl 17.07.07, 15:35
                                                    no czy ja wiem czy zamieszanie bylem tamosobiscie dzis i raczej widzialem
                                                    "plotkowanie" a jak sie cos czlowiek chce dowiedziec to tylko "prosze czekac" heh :)
                                                  • Gość: neomis Prawo - UJ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 16:17
                                                    czy ma ktoś dostęp do listy rankingowej.bo w necie jej raczej poki co nie ma ale
                                                    moze ktos dobry z Krakowa by zrobił foto listy wiszącej na drzwiach wydziału i
                                                    zamieścił w necie?
                                                  • Gość: ggg Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 16:51
                                                    Dostałem się na prawo na UMCS, UW, UJ i KUL-u i idę na ten ostatni - dom daje lepsze warunki do nauki, a dużo zależy przecież od samych studentów, a chciałbym studiować prawo amerykańskie. Co myślicie?
                                                  • Gość: JA Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.chello.pl 17.07.07, 16:59
                                                    Dolaczam sie do prosby o foto listy :P
                                                  • Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: 83.2.76.* 17.07.07, 19:52
                                                    a ja chcę JA i :P na swoim kierunku, bo wydaje mi sie ze fajni ejstescie:))
                                                  • Gość: madrala Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:03
                                                    a ja dostalam sie na aktorstwo w Lodzi, Warszawie i na harwardzie i wybieram 2-
                                                    letnia architekture w Zaku
                                                  • Gość: neomis Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:21
                                                    Co to ma do rzeczy?
                                                  • Gość: JA Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.chello.pl 17.07.07, 19:57
                                                    Dzieki Agaaa :) Ide szturmowac jutro na zywo sekretariat i mam nadzieje,ze cos
                                                    uda mi sie zalatwic i ostatecznei dostac na zarzadzanie,bo bardzo bym chciala:/
                                                    A jesli nie no to zaoczne.Wie ktos jaki byl prog na zarzadzaniu w administracji?
                                                  • Gość: :P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.chello.pl 17.07.07, 21:13
                                                    no dzieki agaaaa ja tez jutro ide sturmowac dziekanat heh :P pfu sekretariat
                                                    oczywiscie :D podobno komisja rekrutacyjna jest do 15 wiec ja bede przed 14 "JA"
                                                    razem cos wyszturmujemy heh xD ja bede trzaskal w drzwi a ty bedziesz krzyczec :P
                                                  • Gość: JA Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.chello.pl 18.07.07, 10:01
                                                    Nie ma problemu :D Ja pewnie bede kolo 15 'dozobaczenia' :D
                                                  • Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: 83.2.76.* 20.07.07, 18:39
                                                    i jak tam 'JA' i ':P' ??;D
                                                  • Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: 83.2.76.* 20.07.07, 21:49
                                                    UJ

zarzadzanie w administracji - 1,4 os/miejs. [limit pkt 181]
                                                    zarzadzanie w turystyce - 2,4 os./miejs. [limit pkt 203]

słabo.
                                                    w tamtym roku wyniki były inne.. wyższe.
                                                  • Gość: JA Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.chello.pl 21.07.07, 14:40
                                                    Jestem 1 na liscie rezerwowej xD Licze na to,ze ktos wyjmie jednak papiery :p :D
                                                  • Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: 83.2.76.* 21.07.07, 19:08
                                                    JA - więc licze na to, że w pażdzierniku się widzimy:)) fajnie, ze już
                                                    kogoś 'znam' ;) we wrześniu zrobimy sobie spotkanie zapoznawcze przy piwku;D
                                                    hehe

a skąd jesteś?
                                                  • Gość: JA Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.chello.pl 23.07.07, 15:21
                                                    A Ty w koncu wybralas zarzadzanie w administracji?Ja w tym tyg.powinnam sie
                                                    dowiedziec na czym stoje i czy sie udalo :]
                                                    oby'dozobaczenia' :D
                                                  • Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: 83.2.76.* 23.07.07, 23:06
                                                    ja dzis bylam sie zapisac:)
                                                    same baby i tylko jeden jedyny chlopak :o
                                                    ale za to ładny;D

mam andzieje ze ewentulanie on bedzie z zzarzadzania w admin:P
                                                  • Gość: JA Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.chello.pl 24.07.07, 16:30
                                                    Jestem za zarzadzaniu w administracji! :D :D :D
                                                    Dozobaczenia w pazdzierniku Aga! :D:]
                                                  • Gość: natalie Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.bulldogdsl.com 24.07.07, 18:08
                                                    to wy macie na prawie juz wyniki, jak wam dobrze ;( ja na psychologii jeszcze
                                                    zadnej listy nie znalazlam, a poki co na koncie erk komunikat obstaje przy
                                                    rezerwowej... tzn ze powinnam juz sie zaczac martwic? ;)
                                                  • Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: 83.2.76.* 24.07.07, 20:48
                                                    no to fajnie;)
                                                    powodzenia przy wpisie JA i daj znać jak jakieś fajni chłopcy będą w kolejce:)
                                                    i jeśli to nie problem to spytaj tam tej babki co będzie Ci przyjmowac
                                                    dokumenty, czy są na naszym kierunku jacyś chlopcy...
                                                    bo ja nie chcę typowo babskiego kierunku!

a może byśmy się tak skontaktowały?
                                                    bo ja wiem, ze teraz ok, ale miloby bylo kogos poznac we wrzesniu, by 1
                                                    pazdziernika bylo razniej:P bo teraz spoko, ale wiem, ze sie bede bac tak 'za
                                                    pierwszym razem:P'
                                                  • Gość: Carolina Pedagogika - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 00:18
                                                    Dostałam się na animacje kultury:))) Czy jest ktoś kto jeszcze się dostał?
                                                    BYłoby fajnie:) Nie wiem jaki był próg, ale najważniejszy jest fakt ;)
                                                  • Gość: JA Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.chello.pl 25.07.07, 14:22
                                                    Zapisalam sie :D Niestety prawie same dziewczyny :P Agaaa to daj swojego maila
                                                    albo nr gg :P
                                                  • Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: 83.2.76.* 25.07.07, 16:25
                                                    agusia121888@wp.pl :)
                                                  • Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: 83.2.76.* 25.07.07, 16:26
                                                    dobrze ze 'prawie'.. byle Ci ewentulani mężczyżni byli nie byle jacy;D
                                                  • Gość: natalie Re: Psychologia - UJ - wyniki IP: *.bulldogdsl.com 25.07.07, 17:14
                                                    Dobrze wiedziec ze jzu sie jest studentem UJ! :) tylko teraz... szuka ktos
                                                    wspolokatorki? :)
                                                  • Gość: chłopiec :p Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 19:07
                                                    zawsze mi się wydawało, że prawo to raczej męski kierunek, a tu patrzę na forum
                                                    dziewczyny rządzą i się martwią, żeby chłopców nie brakło.. hmm zobaczymy
                                                    zobaczymy :p
                                                  • Gość: :P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:27
                                                    dostałem sie z listy rezerwowej :)
                                                  • Gość: :P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:28
                                                    dostałem sie z listy rezerwowej :))
                                                  • Gość: piq Re: Prawo - UJ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:27
                                                    ja też:)
                                                  • Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Prawo - UJ - wyniki IP: 83.2.76.* 25.07.07, 22:08
                                                    brawo;D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka