phoebe2 07.08.07, 13:09 przeszukuje po raz trzeci strone AM poznan i nie widze zadnych nowych list!!! wszystkie stare z 20 lipca- prosze pomozcie-gdie sa te nowe listy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manka87 Re: AM Poznan -pomocy! 07.08.07, 13:16 www.ump.edu.pl/pol/files/dwl1.pdf - lekarski www.ump.edu.pl/pol/files/farm.pdf - farma www.ump.edu.pl/pol/files/anal.pdf - analityka a są na stronie głownej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
neverever88 Re: AM Poznan -pomocy! 07.08.07, 13:56 Jak na razie to cienko z tymi listami .. dopiero 5.. Odpowiedz Link Zgłoś
atena48 Re: AM Poznan -stoma też raczej do przewidzenia 07.08.07, 14:20 stawiam 175 -+śr gdzieś dojdzie do 106-107 pozycji na liście rankingowej, bo ktoś mówił że wyleciały 34 osoby. Czyli mamy połowę przedziału. Odpowiedz Link Zgłoś
farmaceutusia Re: AM Poznan -stoma też raczej do przewidzenia 07.08.07, 14:40 atena48, mam 162 pkt na farme..jeszcze 3 pkt brakują, 50-ta jestem pod kreską..napisz mi co moge napisać w odwolaniu prosze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atena48 Re: AM Poznan -stoma też raczej do przewidzenia 07.08.07, 15:08 stoma 174 - to nawet lepiej jak ktoś podawał , to wyleciało więcej. Treść odwołania jak znajdę to podrzucę jutro, jak nie to pomogę Tobie coś stworzyć. Ale z odwołaniem zasadniczo wstrzymaj się do otrzymania pisma z uczelni z wynikiem rekrutacji. Dobrze byłoby abyś przekręciła do biura i tam podpytała, i tak całkiem na serio nie bierz co one mówia bo nie raz można się załamać, często zależy na jak życzliwa osobe trafisz. Trzeba walczyć do końca, wiadomo jedno, że tam (farma) jeszcze będzie ostra jazda w dół. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
farmaceutusia Re: AM Poznan -pomocy! 07.08.07, 16:07 atena dziekuje Ci z góry:) mysle, ze łatwiej dogadamy się na GG, wiec podaje mój nr 3504210, odezwij się, ja jestem przeważnie niewidoczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
error890 Re: AM Poznan -pomocy! 07.08.07, 17:43 Jestem 9 pod kreska na lekarski i nie wiem czy mam jeszcze szanse. Jesli bym sie dostala to zwolnie miejsce na farmacji Odpowiedz Link Zgłoś
farmaceutusia Re: AM Poznan -pomocy! 07.08.07, 17:47 to mam nadzieje, ze sie dostaniecie i wkrótce zwolnicie miejsca:D Odpowiedz Link Zgłoś
rekin_maly Re: AM Poznan -pomocy! 08.08.07, 13:24 moze ktos mi powiedziec co z tymi co sa pod kreska na lekarski? czy juz nie maja szans...w sumie miedzy 93 osobami jeszcze moze zajsc rotacja, ale czy jeszcze cos sie zmieni? bedzie jakas lista jeszcze? czy beda dzwonic indywidualnie? moze ktos sie pytal o to tych babek z rekrutacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
atena48 Re: AM Poznan -pomocy! 08.08.07, 13:54 w tamtym roku praktycznie z 1 listy wszedł chyba cały próg z 166 pkt. z 1 listy, natomiast na stomie z 166 obniżył sie o kilka pkt. Ale stoma w tamtym roku była jakby rezerwą leku. W tym roku trudno już przewidzieć migracje bpo na stomie jest nawet wyższy próg. Wiadomo, że ci z listy rankingowej poniżej ustalonego progu na pewno potwierdzali i lek, i stomę i inne kierunki. Blokują też listę ubiegłoroczni kandydaci, którzy mieli problemy z zaliczeniem roku, wpisują sie też do rekrutacji. Jeżeli zaliczą egzaminy to na pewno odblokują miejsca. Tak więc na leku mogą być już nieduże przesunięcia. Co innego na farmie. Odpowiedz Link Zgłoś
rekin_maly Re: AM Poznan -pomocy! 08.08.07, 14:15 atena48! a jak myślisz czy odwołanie coś może dać jeśli brakuje mi 4pkt do lekarskiego? jak myślisz? moze pomożesz mi napisać odwołanie..widze, ze doswiadczona jesteś w tym aspekcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
atena48 Re: AM Poznan -pomocy! 08.08.07, 15:16 Co tobie szkodzi napisać. 2 kartki A4 w 2 egz. ale trzeba wysłać za potwierdzeniem odbioru jak nie dostarczasz osobiście. Jutro wrzucę wam - jak nie zapomnę odszukać wzór, przykładowe odwołanie. Ale na odwołanie jest jeszcze czas bo musisz dostać info z biura rekrutacyjnego z wynikiem rekrutacji i w odwołaniu na to pismo z dnia powołujesz się. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kasiasiasia007 Re: AM Poznan -pomocy! 08.08.07, 23:49 odwolanie?...nie wydaje mi sie...ja dzisiaj bylam potiwerdzic farme <tzn zlozyc oryginal> i to jest tak,ze jak ja wzielam papiery z analityki to oni automatycznie dzwonia do nastepnej osoby i pytaja sie czy chce podjac studia wiec wg mnie musisz czekac az zadzwonia... Odpowiedz Link Zgłoś
syronaj Re: AM Poznan -pomocy! 11.08.07, 18:22 ale odwolujesz sie od decyzji komiji rekrutacyjnej, wiec musisz miec jakies arumenty- zle ci policzyli punkty czy jakies bledy proceduralne popelnili, bo tylko to moze zmienic ich decyzje, a nie to ze chcesz studiowc a masz za malo punktów, za to przeciez nie komisja odpowiada!!! prestancie wiec macic ludziom w glowach z odwolaniami. Po prostu - jak zwolnia miejsca ci wyzej punktowani - szansę mają ci teoretzcynie gorsi. I odwolanie nic nie da Odpowiedz Link Zgłoś