IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 21:48
mam Wam do przedstawienia bardzo, ale to bardzo interesujący temat. Temat,
który poruszy studentów z całej Polski a może nawet i świata.. Temat, który
nie zejdzie z ust Waszych bardzo długo... Przez miesiąc... A może i 2
miesiące. Temat interesujący poważny niezwykle kontrowersyjny. Jutro Wam
powiem, co to za temat.. O ile mama mi pozwoli.

oto retoryka pana ministra Ziobry. Czy studenci uważają, że ten Pan jest mądry?
Obserwuj wątek
    • Gość: A. Re: Ziobro IP: *.tkdami.net 22.08.07, 07:00
      faktycznie poruszające ;]
    • another_story Re: Ziobro 22.08.07, 10:05
      To jest retoryka nie tylko ministra Ziobry, ale też całej partii
      rządzącej. Miejmy jednak nadzieję, że owa partia zbyt długo rządzić
      już nie będzie.
      • Gość: trollllllll Re: Ziobro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 10:46
        Ziobro w podobny sposób mówił o jakiś dowodach przeciwko Lepperowi.. Czy ktoś
        orientujący się w polityce mógłby mnie oświecić, czy mama - prokuratura
        pozwoliła mu te dowody przedstawić opinii publicznej?? Ziobro jest
        1000000000000000 razy po prostu głupszy aniżeli Lepper.
    • Gość: trollllllll Re: Ziobro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 10:59
      Ziobro mnie wnerwia!!!!! Robi jakieś przedstawienia wokół siebie, dużo gada, ale
      NIC NIC KONKRETNEGO!!!!! Jak mu dziennikarz zadaje pytanie to on mówi o czymś
      innym.. O tym, o czym chce mówić. Panie Ziobro ja bym sobie z Panem pogadała.
      Ale chyba by mogło dojść do rękoczynów z mojej strony. Obawiam się, że sporo
      widzów jest wpatrzonych w tego klauna.. Jak on zna doskonale psychologie tłumu!
      On działa tak jak DODA! Co teraz zrobisz prezydencie... Na forach chyba nie masz
      wpływów!! Namierzysz mnie, sprawdzisz co mam i skąd.. A jak się okaże, że nic
      nie mam to i tak wymyślisz na mnie haka i wsadzisz za kraty a to tylko dlatego
      bo Cie nie lubie????! NIe lubie Pana Panie prezydencie, panie premierze a Ciebie
      Ziobro w szczególności!!!!!!!!!!!

Ziobro to magister prawa tak???? Na egzaminach pewnie też umiał w mistrzowski
      sposób lać wode!!!!!! i nie tylko Doda i Hitler też tak działał jak Ty
      głąbie!!!!!!!!

• Gość: a Re: Ziobro IP: 82.160.57.* 22.08.07, 12:35
      a w dupie go mam i cała polityke
      • Gość: monika Re: Ziobro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 12:39
        ziobro tocw.. tak samo jak ten jego panicz kaczyński (własciwie to
        obaj kaczynscy)
        • Gość: nb Re: Ziobro IP: *.eimg.pl 22.08.07, 13:01
          Ukończył Państwowe Technikum Rolnicze w Sypniewie jako abiturient, nie
          przystąpił do matury.

W 1994 ukończył studia na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu
          Jagiellońskiego.

Dla was ynteligetni który opis to opis ministra Ziobro a który rolnika Leppera.

Po rozwiązaniu tej zagadki proszę jeszcze raz napisać że Lepper jest
          inteligentniejszy od czegokolwiek (już nie mówie o ZZ).

Rozumiem ze można ministra Ziobro nie lubić itd. ale jakiekolwiek zestawienia z
          kimś takim jak Lepper to po prostu paranoja. Lepper i jego banda to jest to co
          szkodzi życiu publicznemu w Polsce najbardziej dlatego błagam was głosujcie na
          polityków różniących się ideowo ale trzymających jakikolwiek poziom, którego
          wyznacznikiem jest samoobrona - poziom dna. Wszytko co jest powyżej dna jest dla
          mnie do zaakceptowania.
          • Gość: nb Re: Ziobro IP: *.eimg.pl 22.08.07, 13:20
            Swoją drogą śmiesznie się trochę zrobiło. Wszyscy tak bardzo chcą studiować i to
            na jak najlepszych uczelniach a potem nie potrafią nawet zająć sensownego
            stanowiska w sporze. Bo tu nie chodzi o to kogo "lubię" "nie cierpię" itd. ale
            chodzi o to do kogo polskiemu intelektualiście powinno być bliżej,
            przedstawicielowi wielowiekowej tradycji uniwersyteckiej. Oczywiście to zabrzmi
            pewnie dla części z was idiotycznie ale bycie częścią pewnej grupy
            (np.studenckiej) zobowiązuje (przynajmniej powinno) do tego by w pewnych
            zjawiskach występujących w naszym otoczeniu dostrzegać coś głębszego niż
            osobiste antypatie np. jakiś schemat, prawidłowość która powinna być
            codziennością w życiu publicznym. Dlatego jestem za pewnymi standardami a nie
            ich całkowitą negacją, co w kontekście starcia ziobro-lepper mimo mojego
            "lubię"-"nie lubię" prowadzi mnie do obowiązku aby CO NAJMNIEJ nie popierać
            Leppera :I TYLE - cytując słowa przewodniczącego andrzeja...:
            • Gość: trollllll Re: Ziobro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 13:39
              No dobra. Ładnie to napisałeś/aś. Z Panem Lepperem się nie zgadzam a Ziobra
              nienawidze... Nie mam na kogo głosować! Dlatego do wyborów nie pójde! No i co
              teraz? Jade na Wyspy Brytyjskie z przyjaciółmi. Za 10 lat Polaków w Polsce
              będzie 5% i to będą sami starcy. A prezydentem zostanie jakiś Polak z Ameryki,
              który zacznie bać się terrorystów i ucieknie do egzotycznej PL. Przywiezie
              terrorystów do Polski.

Już teraz widać, ile jest małżeństw polsko - brytyjskich... Gdzie będzie chciało
              żyć ich dziecko???? Oto jest pytanie...
              • Gość: Dugo Re: Ziobro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 00:49
                A ja Ziobro popieram. Najbardziej podoba mi sie surowe traktowanie przestępców -
                sądy 24-godzinne to zajebista sprawa. Tak 3mać
                • Gość: słoneczko Re: Ziobro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 00:54
                  Ja to jestem patriotka nie to co trollll... Nigdy nie wyjadę z PL!! Ci co
                  wyjeżdżają zarzucają tym co zostają gapowatość. A ja to im - wyjeżdżającym
                  zarzucam gapowatość
                  • Gość: Dugo Re: Ziobro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 00:58
                    A Sloneczko nie jestes czasem trollllem? Nie jesteście jednym ciałem? :D
            • Gość: glutka Re: Ziobro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 13:39
              no i co z tego?
              leppera nie popierać, ziobry nie popierac, millera nie popierac,
              kaczek-tym bardzioej!

wiec na kogo tu mozna liczyć?
              • Gość: lol Re: Ziobro IP: *.54.191.5.eltronik.net.pl 22.08.07, 21:11
                >wiec na kogo tu mozna liczyć?

ponoć na PO, tzn tak słyszę od wszystkich, że jak oni dojdą do władzy, to będzie
                extra, super, klaweo, zajefajnie, normalnie Polska naszych marzeń :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka