Dodaj do ulubionych

czy studentki w okularach sa

IP: *.net.autocom.pl 19.09.07, 14:12
mniej atrakcyjne niz te bez??
Obserwuj wątek
    • Gość: kubus Re: czy studentki w okularach sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 14:33
      bardziej
    • Gość: O :) Re: czy studentki w okularach sa IP: *.net.autocom.pl 19.09.07, 15:08
      ooo powaznie??? to chyba zaczynam sie cieszyc :)
      • Gość: Kubuś:):* Re: czy studentki w okularach sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:27
        ale nie wszystkie naturalnie. Tak samo jak nie wszystkie bez okularów są
        piękne.. O niebiosa!!!!!! Ludzie !!!!!!!

Zobacz ile stron erotycznych (marnych wprawdzie) wyskoczy po wpisaniu do
        wyszukiwarki "okularnice":)

• Gość: bobek Re: czy studentki w okularach sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:30
          studentki w okularach sa bardziej seexy <lol2>
          • Gość: kubuś:):* Re: czy studentki w okularach sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 16:30
            to panie w okularach:www.bergman.pl/

• Gość: syla Re: czy studentki w okularach sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 16:46
              sama nosze okulary i nie narzekam:) jestem na wste a tu sporo przystojnych
              facetow jest:)
    • pan_zajebista_psychika Re: czy studentki w okularach sa 20.09.07, 10:53
      Studentki w okularach są bardziej kobiece... Wszystkie powinny je nosić! :)
      • Gość: okularnica Re: czy studentki w okularach sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 13:19
        ja noszę okularki i nie zamierzam ich zmieniać
        uważam, że są ok i nie należy się ich wstydzić

okularki zamieniam na soczewki tylko w trakcie wf (przy dużej wadzie
        wzroku ćwiczenie bez okularów lub soczewek to horror)
    • Gość: dada [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 16:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: 8-) Re: czy studentki w okularach sa IP: 213.134.181.* 20.09.07, 16:27
        czyżby ci się dostało od takiej?

a wiesz, że nie wszystkim dziewczynom zależy aby się akurat tobie podobały?
        • Gość: ciotka Gienia Re: czy studentki w okularach sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 16:39
          Wypowiadające się tutaj okularnice to zapatrzone w siebie lale. Skąd Wy to
          możecie wiedzieć, czy się facetom podobacie, czy nie... Raczej nie dlatego, że
          ktoś Waszą urodę tak często chwali, bo niestety ludzie raczej nie przywykli
          prawić sobie komplementów. A faceci umawiają się z łatwymi a nie z pięknymi. Bo
          boją się odrzucenia. To ludzkie. To dobrze , że jest się z siebie zadowolonym i
          ma poczucie własnej wartości, ale takie pisanie o sobie w samych superlatywach
          jest głupie. Tak samo jak mówienie. Ludzie nie lubią takich osób.
          • Gość: 8-) Re: czy studentki w okularach sa IP: 213.134.181.* 20.09.07, 17:36
            wszystko fajnie - powiedziałeś/aś swoje i co ulżyło? ;P

prawda jest taka, że jak ktoś zna swoja wartość i jej pewny sieibe a nie zakompleksiony to nie potrzebuje zapewnień otoczenia, że się podoba tylko po prostu lubi siebie, a się lubi siebie,to automatycznie czuje się atrakcyjnym, nie ważne co na to otoczenie mówi

jak by tak zależeń od otoczenia, to wielu ludzi by sfiksowało;-)))
            • Gość: kiki Re: czy studentki w okularach sa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 17:49
              A ty Genia to chyba jakas zakompleksiona jestes. Ludzie nie lubia
              osob przemadrzalych, ale co innego czuc sie pewnie i wiedziec,ze
              wzbudza sie pozytywne odczucia u innych a co innego sie wymadrzac.
              Ludzie powinni miec poczucie wlasnej wartosci i wlasnego piekna, bo
              wtedy sa szczesliwsci, a co za tym idzie wysylaja dobre fluidy do
              otoczenia i ludzie chetnej z nimi przebywaja.
              Odnosnie tematu, ja nie musze nosic okularkow,ale mam jedna pare i
              czesto w nich chodze, uwzam,ze ladnie w nich wygladam. Wogole
              kobietki w okularach i bez sa rownie sexi , poprostu trzeba to umiec
              wyeksponowac. Pozdrawiam
    • Gość: 8-) Re: czy studentki w okularach sa IP: 213.134.181.* 20.09.07, 16:23
      eee...myślę, że to nie zalezy od okularów, jak ktoś ma to coś i jest zauważalny to zawsze będzie atrakcyjny dla osób, które lubią ten typ urody/osobowości itp. ...

jestem okularnicą od 3 lat, przed noszeniem okularów się podobałam i teraz jak je noszę i już się do nich "psychicznie" przyzwyczaiłam to nadal otoczenie męskie okazuje mi podziw;-))) ale to nie znaczy że każdemu podoba sie to samo;-) ważne żebyś ty czuła się seksownie i wtedy to "promieniuje" na otoczenie hehe:D
      • sonic84 Re: 20.09.07, 17:01
        Szkła kontaktowe są alternatywą dla okularów.Przy dużych wadach sa właściwe
        niezbędne.xD
      • Gość: Ola Re: czy studentki w okularach sa IP: *.is.net.pl 25.09.07, 00:52
        a czemu od razu mam się czuć seksownie :P hehe? Ja sie czuję całkiem dobrze i to
        chyba powinno wystarczyć. Wolę emanować uśmiechem i optymizmem niż seksem ;)
        no.. tym ostatnim też, kiedy trzeba heh
    • Gość: ;;;; Re: czy studentki w okularach sa IP: *.net.autocom.pl 22.09.07, 18:15
      hmmm........
      • Gość: okularnica Re: czy studentki w okularach sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 13:00
        dla mnie to jest mało ważne czy się komuś podobam w tych okularach
        czy nie

i tak nie wszystkim się dogodzi to po co sie tym przejmować

najważniejsze jest to,że sama sobie się w nich podobam i że je
        lubię, to częśc mnie i tyle

a jeżeli komuś to przeszkadza, że dobrze czuję się ze swoimi
        okularami na moim nosie, to ma problem, ale to jest tylko i
        wyłącznie jego problem...

• atylla_superhun Re: czy studentki w okularach sa 11.10.07, 15:15
        Ja mam taką teorię:
        1 - Chłopcy dziedziczą inteligencję wyłącznie od matki.
        2 - Mężczyzna chce mieć w przyszłości (a) mądrego (b) syna.
        3 - Więc rozgląda się za inteligentnymi, a inteligentne poznaje po
        okularach...

----
        <a href=http://atylla.pl>Atylla.pl - Aukcja książek i multimediów</a>
    • Gość: Kamila Re: czy studentki w okularach sa IP: 80.48.178.* 24.09.07, 16:20
      mam okulaty, bez oprawek, i nie czuje sie jakos mniej atrakcyjna niz dziewczyny
      be znich. kobieto, musisz byc okropnie zakompleksiona! kazdy czlowiek jest inny!
      • Gość: gentelman Re: czy studentki w okularach sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 10:40
        eeee tam! okulary wyznacznikiem atrakcyjności? śmiech na sali :)

jest więcej ważniejszych rzeczy śwaidczących o sex appealu np: twarz, zapach, osobowość, temperament, mniam!
    • Gość: paula Re: czy studentki w okularach sa IP: *.net.autocom.pl 25.09.07, 10:51
      zapach...??? a wlasnie - jaki zapach lubicie u dziewczyn ??? slodkie czy takie bardziej ostre - meskie???
    • Gość: Yeti Re: czy studentki w okularach sa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.07, 12:43
      Kobiety w okularach sa seksowne ... uwielbiam okularnice. Ladnie dobrane okulary
      podkreslaja urode, a oczy ukryte za szklami okularow ( szczegonie gdy sa to
      troche mocniejsze minusy ) maja taki charakterystyczny, intrygujacy wyraz.
      Bardzo tez podoba mi sie gest poprawiania okularow zsuwajacych sie po ladnym
      nosku ... ma w kobiecym wydaniu duzo zmyslowosci.
      Jednym slowem ... uwielbiam kobiety w okularach ( w studentki szczegolnie )
      Y.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka