lek_na_sraczke 16.05.07, 23:03 Ludzie, powiedzcie jak jest na UJ, tak mniej więcej. Jestem tegoroczną maturzystką, mam zamiar składać tam papiery (już widzę jak mnie przyjmują hehe) i chciałabym wiedzieć jaka tam jest atmosfera, ludzie, kadra, itd. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampuka Re: Jak jest na UJ? 20.05.07, 00:07 U mnie spoko :P Zaeży od wydziału i kieruku, wiesz? UJ nie jest monolitem. Odpowiedz Link
lek_na_sraczke Re: Jak jest na UJ? 20.05.07, 13:57 No dobra... Ty pewnie studiujesz jakiś techniczny kierunek, bo taka zwięzła Twoja wypowiedź. Odpowiedz Link
savitree Re: Jak jest na UJ? 22.05.07, 09:54 jeżeli oczekujesz sensownych odpowiedzi, pytania zadawaj z sensem. Odpowiedz Link
wampuka Re: Jak jest na UJ? 27.05.07, 16:21 Wpadka. kierunek humanistyczny. Odpowiedź zwięzła, bo pytanie mało precyzyjne było. Odpowiedz Link
fleur-de-lys Re: Jak jest na UJ? 24.05.07, 20:17 O jaki konkretnie wydzial Ci chodzi? ja jestem na romanistyce i jest C U D N I E :)))))) i polecam. Ale to zalezy od szczescia - od ludzi w grupie, przydzielonych wykladowcow i Twojego osobistego nastawienia i "dobrej woli" ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
lek_na_sraczke Re: Jak jest na UJ? 24.05.07, 21:28 Konkretnie to mi chodzi o Wydział Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej, ale nigdy nic nie wiadomo - mogę wylądować gdzie indziej, więc posłucham chętnie też opinii o innych. Odpowiedz Link
anut Re: Jak jest na UJ? 09.06.07, 21:16 W kwestii ludzi, wykladowców myślę, że UJot nie rożni się niczym od innych uczelni - najzwyczajniej zależy to od kierunku i rocznika (jeśli chodzi o ludzi w grupie). Trudno o generalizację. Spróbuj, startuj i sama zobacz, trudno tak po prostu wystawić opinię wszystkim UJotowcom. Odpowiedz Link