Gość: Kasztan IP: *.chello.pl 11.02.08, 16:32 Hej:) Po jakim kierunku będę mogła zają się opracowywaniem formuł różnych kosmetyków? Poszę o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cutmehead Re: jaki kierunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 16:34 Biotechnologia? Specjalizacja na chemii, biologii? Ale najpewniej farmacja... Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: jaki kierunek IP: *.ksi-system.net 11.02.08, 16:37 gdybym był złośliwy, napisałbym, żebyś nie zabierała się za studia, jeśli nie umiesz znaleźć odpowiedzi na takie pytanie. ale nie jestem. więc możesz spróbować na chemii, biologii, farmacji i pokrewnych (tehchnologia chemiczna itp). po technologii żywności można zrobić odpowiednią podyplomówkę. nie wiem jak to jest z różnymi kosmetologiami, ale poważne uczelnie się tym nie zajmują, więc ja w to wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Tylko farmacja IP: 212.87.0.* 12.02.08, 18:35 a tam sobie wybierzesz konkretną specjalizację. Farmacja jest na akademiach medycznych - na wydziałach farmaceutycznych AM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Re: jaki kierunek IP: 212.87.0.* 12.02.08, 18:36 A niby skąd ona ma wiedzieć? Właśnie się dowiaduje. Jeżeli się dowie, będzie wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: jaki kierunek IP: *.bumc.bu.edu 13.02.08, 15:56 na UMCS jest chemia srodkow bioaktywnych. Zajrzyj tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: jaki kierunek IP: 87.246.217.* 13.02.08, 18:42 Gość portalu: gosc napisał(a): > na UMCS jest chemia srodkow bioaktywnych No właśnie, chemia środków bioaktywnych i kosmetyków brzmi w całości. Albo inna chemia, farmacja, biotech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek Re: jaki kierunek IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.02.08, 17:35 chemia kosmetyczna, biotechnologia, farmacja Odpowiedz Link Zgłoś