kaasica Re: MSOŚ jest tu ktoś? 06.09.05, 11:33 ja jestem na MSOŚ i bardzo się z tego ciesze :) Odpowiedz Link
kaasica Re: MSOŚ jest tu ktoś? 06.09.05, 11:40 znaczy zaczynam w tym roku i zobaczymy co z tego bedzie :) Ale jestem dobrej mysli bo w końcu bede uczyc sie tego, co lubie Odpowiedz Link
zamer11 Re: MSOŚ jest tu ktoś? 06.09.05, 13:02 Ja też zaczynam i trochę sie boję statystyki.Dostałaś już decyzję o przyjeciu w poczet studentów? Skąd jesteś? Odpowiedz Link
kaasica Re: MSOŚ jest tu ktoś? 06.09.05, 15:34 ja to się fizy boje :/ Jestem z Białegostoku, a Ty ?? Decyzje dostałam już dawno i zawiozłam papiery jeszcze w lipcu. Dzwonili wczoraj do mnie z MSOS i powiedzieli , że początek roku akademickiego na MSOS jest 29.09 godz 15 w Audytorium Maksimum czy jakoś tak to się pisze :P Numeru sali mozna sie dowiedziec u nich w sekretariacie. A oficjalny start calej uczelni to 30.09 godziny nie pomnę. Masz juz jakies plany co będziesz robił po tych studiach??? Bo ja tak do końca to nie wiem na co sie zdecydować :/ Ciekawa jestem co CIe podkusiło, żeby wybrac te studia? Mi wszyscy mówią, że ochrona srodwiska to beznadziejny kierunek i nie ma po tym pracy, a większość ludzi traktuje go jako ucieczkę przed wojem albo po prostu takie przebimbanie jednego roku aby później zdawać na coś innego (gł. medycynę). Ja do tego podchodzę zupełnie inaczej..Jak chcesz to pisz do mnie na majla kasicakurylo@op.pl Odpowiedz Link