Dodaj do ulubionych

MSOŚ jest tu ktoś?

10.08.05, 14:36
jw.
Obserwuj wątek
    • in_di_ra Re: MSOŚ jest tu ktoś? 10.08.05, 21:49
      Tu na razie mało kto jest w ogole...
      • zamer11 Re: MSOŚ jest tu ktoś? 17.08.05, 10:05
        no tak......
    • kaasica Re: MSOŚ jest tu ktoś? 06.09.05, 11:33
      ja jestem na MSOŚ i bardzo się z tego ciesze :)
      • kaasica Re: MSOŚ jest tu ktoś? 06.09.05, 11:40
        znaczy zaczynam w tym roku i zobaczymy co z tego bedzie :) Ale jestem dobrej
        mysli bo w końcu bede uczyc sie tego, co lubie
        • zamer11 Re: MSOŚ jest tu ktoś? 06.09.05, 13:02
          Ja też zaczynam i trochę sie boję statystyki.Dostałaś już decyzję o przyjeciu w
          poczet studentów? Skąd jesteś?
          • kaasica Re: MSOŚ jest tu ktoś? 06.09.05, 15:34
            ja to się fizy boje :/ Jestem z Białegostoku, a Ty ?? Decyzje dostałam już
            dawno i zawiozłam papiery jeszcze w lipcu. Dzwonili wczoraj do mnie z MSOS i
            powiedzieli , że początek roku akademickiego na MSOS jest 29.09 godz 15 w
            Audytorium Maksimum czy jakoś tak to się pisze :P Numeru sali mozna sie
            dowiedziec u nich w sekretariacie. A oficjalny start calej uczelni to 30.09
            godziny nie pomnę.
            Masz juz jakies plany co będziesz robił po tych studiach??? Bo ja tak do końca
            to nie wiem na co sie zdecydować :/ Ciekawa jestem co CIe podkusiło, żeby wybrac
            te studia? Mi wszyscy mówią, że ochrona srodwiska to beznadziejny kierunek i nie
            ma po tym pracy, a większość ludzi traktuje go jako ucieczkę przed wojem albo po
            prostu takie przebimbanie jednego roku aby później zdawać na coś innego (gł.
            medycynę). Ja do tego podchodzę zupełnie inaczej..Jak chcesz to pisz do mnie na
            majla kasicakurylo@op.pl
            • zamer11 Re: MSOŚ jest tu ktoś? 07.09.05, 14:24
              Wysłałem Ci maila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka