Gość: olka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 22:44 szukam studentów anglistyki na KUL-u, ciekawa jestem waszych opinii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basia Re: anglistyka KUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 17:18 hej olka niestety nie moge ci udzielic zadnych informajci bo nic na ten temat nie wiem ale wybiaram sie na anglistyke i nie wiem czy warto na KUL dlatego postanowilam cie wspomoc i tez zamiescilam ogloszonko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mck Re: anglistyka KUL IP: 195.136.36.* 30.09.03, 12:29 Znalazłem opinie na stronie angielski.lukar.net tam szukajcie informacji. Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: balagam napiszcie cos! - minio (gość) - 15.08.03 22:15 odpowiedz | odpowiedz cytując studiuje na KULu glownie dla kultorowki celtyckiej i mozliwisci nauki jezyka walijskiego/irlandzkiego :-D w koncu mnie to czeka :-) oprocz tego tutaj dostaje i inne humanistyczne przedmioty typu: logika, historia filozofii, lacina, etyka. o ile wiem katedra celtycka jest tez na UAMie, ale tam dla mnie za daleko. przedmioty filologiczne sa i w kolegiach ,nie przecze, ale mimo wszystko sa w bardzo zakrojonej formie chociazby dlatego, ze nauka trwa tam 3 lata, a nie 5. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś