Dodaj do ulubionych

PSYCHOLOGIA!

10.07.08, 13:39
Kto się dostał na psychologię? Z jakimi wynikami? :) Witam
przyszłycg współstudentów :)
Obserwuj wątek
    • karyn-ja Re: PSYCHOLOGIA! 10.07.08, 13:55
      Hej! Moje wyniki podaję już nie wiem który raz;) polski 71, niemiecki 63,
      historia 59. Wszystko na p rozszerzonym. Oczywiście dostałam się;)
      A teraz to mamy czekać na te listy od nich?
      • allistrae Re: PSYCHOLOGIA! 10.07.08, 16:07
        a jaki był w ogóle próg?
        • blackcatwhitecat Re: PSYCHOLOGIA! 10.07.08, 16:13
          a jaki był w ogóle przelicznik?
          Mam z polskiego rozszerzonego 50%, z podst 71
          z ang podstawowego 85%
          biologia podsta 82, rozszerzona 52 %
          jak to przeliczyc?
          • allistrae Re: PSYCHOLOGIA! 10.07.08, 16:15
            a nie wiem, musisz sprawdzić na stronie, bo widze ze masz starą zdaną;>
          • allistrae Re: PSYCHOLOGIA! 10.07.08, 16:20
            przelicznik na rozszerzenie jest - podstawa razy 0.45 ;/
            żal.
            na medycynie za rozszerzenie dają ok. dziesieć pkt max, a tu za podstawe wiecej
            niz połowe ucinają;///
            • blackcatwhitecat Re: PSYCHOLOGIA! 10.07.08, 16:28
              wlaśnie nie mogę teraz znalezc tych przelicznikow, a ciekawa jestem
              ile pkt mam
    • patikss Re: PSYCHOLOGIA! 10.07.08, 18:25
      ojj chyba prog byl wysoki... z tego co widze... ja zdawałam samą
      podstawę i nie dziwie się ze się nie dostałam...

za to załapałam się na wieczorowe ale chyba nie ma sensu tracic tyle
      kasy...
      • allistrae Re: PSYCHOLOGIA! 14.07.08, 09:29
        a ile miałaś pkt że dostałaś sie na wieczorowe?? też o tym myśle..
    • qwertyus Re: PSYCHOLOGIA! 10.07.08, 18:56
      ja się niestety nie dostałam i chcę się odwoływać tylko nie wiem kiedy i jak...:/ no właśnie dobrze byłoby wiedzieć jaki był próg albo przynajmniej którym się było na liście rankingowej według punktów, może ktoś się dowiedział jaki był próg przyjmowania?
      • allistrae Re: PSYCHOLOGIA! 10.07.08, 22:59
        NAPISZCIE PRóG NA PSYCHOLOGIE!!!!!!!
        TEż się nie dostałam;D nic dziwnego, liczylam na medycyne więc jezyki mam zdane
        na podstawie;/
    • siwel Re: PSYCHOLOGIA! 11.07.08, 14:17
      Hej, ja sie dostalam, ale jeszcze nie wiem czy sie zdecyduje isc... a skad jestes:)?
      • qwertyus Re: PSYCHOLOGIA! 11.07.08, 14:21
        Hej,
        Ja jestem z lublina:) Też składałam na psych ,ale się nie udało :(
        Mam nadzieję, że uda się w II naborze. A ty skąd jestes, podobno
        dużo ludzi jest spoza Lbn-u :D
        Pozdr
        • humanistkazpalma Re: PSYCHOLOGIA! 11.07.08, 14:46
          Na psychologię bezpośrednio się nie dostałam, bo nie składałam
          papierów, ale wybierem psychologię jako kierunek główny na MISH-u.
          Do zobaczenia:))
          • siwel Re: PSYCHOLOGIA! 11.07.08, 15:30
            to masz dobrze;) ja jestem z Konina- 5h jazdy pociagiem w jedna strone, nie znam
            nikogo.. chciałam psychologie we wrocławiu, ale nie dostałam się;/
            • humanistkazpalma Re: PSYCHOLOGIA! 11.07.08, 19:35
              Widzę, że tu przewaga obco-miastowców:) Ja jestem z Jeleniej Góry.
              Tylko 9h autobusem plus przesiadka. Ale czego się nie robi dla KULu:D
              • siwel Re: PSYCHOLOGIA! 11.07.08, 22:28
                a znasz kogos ;)?
                • blue.ruda Re: PSYCHOLOGIA! 12.07.08, 09:46
                  A ja jestem ze Zwierzynca, 2.5h drogi z przesiadką i też nie znam
                  nikogo :)
    • siwel Re: PSYCHOLOGIA! 12.07.08, 20:33
      a moze podacie jakies namiary?:) ja zsotawiam gg:583118 jak cos to piszcie- zawsze milej sie bedzie jechalo do lublina znajac kogos:)
      • kasia_g55 Re: PSYCHOLOGIA! 17.07.08, 17:49
        hej, ja również będę studiować psychologię, podobnie jak Wy nikogo nie znam.
        Jestem z Ostrowi Maz. (ok. 250 km). Szukacie może współlokatorek do mieszkania?
        Najlepiej gdzieś blisko uczelni. Chętnych proszę o kontakt. moje gg 4457042 ;)
        • wixthra Re: PSYCHOLOGIA! 25.07.08, 00:37
          hej! Witam i pozdrawiam przyszłych studentów/ studentki ;) Również
          się dostałam na psychologię. Jestem z Lublina ale też nikogo nie
          znam na tym kierunku ;) Wszyscy znajomi dostali się na UMCS :(
          • a_wilczek1 Re: PSYCHOLOGIA! 25.07.08, 10:41
            czesć, też jestem na Psychologii na KUl u , na imię mi Ania;P i
            jestem z opola Lubelskiego ( z 50 km od lbn) ;)
            • wixthra Re: PSYCHOLOGIA! 25.07.08, 14:01
              Witaj Aniu, miło poznać, ja jestem Monika ;) Też czujecie ten stres
              przed studiami? Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej
              czuję lekki strach przed nieznanym, jak przed 1 klasa podstawówki ;P
              P.S. Same damskie grono na tym kierunku ;)
              • thellu808 Re: PSYCHOLOGIA! 26.07.08, 00:49
                ja też się dostałem na psychologie na kul :P... akurat jestem płci przeciwnej
                niż Wy :p.. ale jak widzę, na psychologie wybiera się więcej płci pięknej niż
                przedstawicieli mojej ;d...
                • siwel Re: PSYCHOLOGIA! 26.07.08, 16:43
                  a skad jestes ;)?
                  • wixthra Re: PSYCHOLOGIA! 26.07.08, 23:55
                    Jesteś może z Lublina? :)
                    • thellu808 Re: PSYCHOLOGIA! 27.07.08, 19:16
                      jeżeli o mnie chodzi to nie jestem z Lublina.. jestem tak właściwie do można
                      powiedzieć, że z Częstochowy ;)...
                      • jagoodka89 Re: PSYCHOLOGIA! 28.07.08, 12:19
                        witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam :) ja rowniez naleze do
                        grona szczesliwcow zakfalifikowanych a I rok studiow
                        psychologicznych :P bardzo sie ciesze i juz sie doczekac nie moge
                        chociaz te radosc tlumi troche strach przed nieznanym :P ale to
                        minie :) ja jestem z Leżajska na podkarpaciu. miedzy lezajskiem a
                        lublinem jest ok. 150 km, wiec troche sie jedzie, ale nie jest
                        najgorzej :)
                      • a_wilczek1 Re: PSYCHOLOGIA! 29.07.08, 13:21
                        to sie ciesz;p bedziesz rozchwytywany;p
                        • wixthra Re: PSYCHOLOGIA! 29.07.08, 20:01
                          rodzynek ;D
                          • karyn-ja Re: PSYCHOLOGIA! 30.07.08, 11:22
                            Ja też dostałam się na psychologię, ale zrezygnowałam...
                            Jak coś to jestem z Lublina i służę pomocą ;)
                            Pozdrawiam xD
                            • darklithe Re: PSYCHOLOGIA! 31.07.08, 13:03
                              Witam Was bardzo serdecznie. Przez te Wasze wypowiedzi sam się
                              zacząłem denerować...przypomniały mi się moje poczatki na
                              psychologii. Tak jestem absolwentem, studia ukonczyłem w 2004 roku.
                              Mogę Wam tylko powiedzieć, że to dobre studia, w sposób właściwy
                              przygotowujące do zawodu. Nie mniej jednak nie zwlaniają nas z
                              obowiązku dokształcania się - w pracy bezpośredniej same studia to
                              nadal za mało. Ale to dopiero przed Wami. Z całego serca Wam
                              gratuluję i trzymam za Was kciuki.
                              Pozdrawiam
                              Łukasz
                              • thellu808 Re: PSYCHOLOGIA! 01.08.08, 15:31
                                tak szczerze mówiąc, to b.dużo ludzi z kulu ceni sobie tą uczelnie i mówi , że
                                jest tam fajnie itp :p...
                                • supernowa000 Re: PSYCHOLOGIA! 01.08.08, 18:18
                                  witajcie:) jestem Asia i też jestem na psychologii na KULu tyle że na 2 roku... zazdroszczę wam, pamiętam jak rok temu czułam się w tym czasie- jedna wielka niewiadoma:) tez nikogo nie znałam, nogdy nie byłam w lublinie, ale okazało się, że jest cudownie! na roku mamy ok. 6 chłopaków, więc wasz rok nie będzie wyjątkiem jeśli chodzi o ilość mężczyzn;) jeśli któraś z was przymierza się do mieszkania w akademiku na poczekajce to pewnie się spotkamy - serdecznie polecam - w akademiku jest naprawdę fajnie:) apropo - czy ktoś z was jest z wielkopolski? pozdrawiam was serdecznie i do zobaczenia w październiku:*
                                  • thellu808 Re: PSYCHOLOGIA! 01.08.08, 23:23
                                    Asia a ile dziewczyn jest na drugim roku uwzględniając twoje statystkyi mówiące
                                    o 6 chłopakach ;d ?
                                    • siwel Re: PSYCHOLOGIA! 03.08.08, 12:15
                                      ja jestem z Wielkopolski :) a skad dokladnie jestes?
                                      • supernowa000 Re: PSYCHOLOGIA! 03.08.08, 20:19
                                        jestem z Leszna:) rok temu strasznie się denerwowałam, bo to bądź co bądź drugi koniec Polski! ale nie żałuję... a ty skąd jesteś i dlaczego zdecydowałaś się na tą uczelnię?
                                    • supernowa000 Re: PSYCHOLOGIA! 03.08.08, 20:22
                                      chłopaków można policzyć na palcach a dziewczyn jest ponad 100... bardzo szkoda że jest taka dysproporcja, no ale co zrobić... jakbyście potrzebowali jakichś notatek czy pomocy to jestem do dyspozycji:) pozdrawiam was wszystkich serdecznie:*
                                      • siwel Re: PSYCHOLOGIA! 04.08.08, 16:31
                                        ja jestem z okolic konina. a jak jezdzisz?
                                        zdecydowałam się dlatego ze dostałam się na psychologię a do
                                        wrocławia tylko na pedagogikę (wiec mature bym musiała poprawiać)..
                                        • kolanko89 Re: PSYCHOLOGIA! 05.08.08, 08:46
                                          ja jestem z wielkopolski<srem kolo poznania> czy ktos moze wie jaki
                                          jest najlepszy dojazd do lublina??w ogole kompletnie ise nie
                                          orientuje w niczym:D
                                          • humanistkazpalma Re: PSYCHOLOGIA! 05.08.08, 12:36
                                            kolanko89 napisała:

> ja jestem z wielkopolski<srem kolo poznania> czy ktos moze wie
                                            jaki
                                            > jest najlepszy dojazd do lublina??w ogole kompletnie ise nie
                                            > orientuje w niczym:D

Z Wroca jest autobus bezpośredni, to może z Poznania też będzie:))
                                            • supernowa000 Re: PSYCHOLOGIA! 05.08.08, 20:14
                                              z poznania też jest autobus bezpośredni autobus do lublina i właśnie nim
                                              teleportuje się każdorazowo do lublina:) kosztuje 42,75zł i wyjeżdża z PKS o
                                              22.50 (na miejscu jest ok. 9.00). mi bardzo odpowiada ta opcja - podróżując w
                                              nocy nie czuje się straty czasu a poza tym autobus jest wygodny i można
                                              spokojnie spać:) jedzie przez jarocin, pleszew, łódź. ciesze się że jest pare
                                              osób z wielkopolski - tak nas mało na wschodzie;) pozdrawiam:*
                                              • kolanko89 Re: PSYCHOLOGIA! 06.08.08, 11:36
                                                dzieki za info:) no ja tez sie ciesze ze jest kilka osob z
                                                wielkopolski w koncu w kupie razniej:D hehe
                                                • j89 Re: PSYCHOLOGIA! 11.08.08, 19:08
                                                  hej hej hej:) Mam na imię Julita, jestem z Nidzicy (okolice Olsztyna) i też będę
                                                  studiowała od tego roku psychologie na KUL-u:)
                                                  jak coś, to nasz kierunek ma swój profil na n-k:
                                                  nasza-klasa.pl/school/61062/685
                                                  Podawałam go już w innym poście,ale myślę,że nie zaszkodzi powtórzyć:D

Aa i jakby był ktoś z moich okolic, to niech da znać:D
                                                  • madziulek405 Re: PSYCHOLOGIA! 11.08.08, 19:14
                                                    Ja jestem z Elbląga :) Nie wiem, czy można zaliczyć do okolic, ale w
                                                    końcu to samo województwo :)
                                                  • j89 Re: PSYCHOLOGIA! 11.08.08, 19:17
                                                    hmm w takich warunkach,to to są już jednak okolice:D Pewnie dojazd tym samym
                                                    pociągiem nawet:D Byłoby całkiem sympatycznie:D
                                                  • madziulek405 Re: PSYCHOLOGIA! 11.08.08, 19:26
                                                    W sumie masz rację, w tych warunkach, to rzeczywiście mieszkamy w
                                                    okolicy ;) mam nadzieję, że się odnajdziemy w pociągu :) Zawsze
                                                    ciekawsza podróż :)
    • aga_19lat Re: PSYCHOLOGIA! 12.08.08, 21:09
      Hej! Jestem nowa na forum.Ja również dostałam się na psychologię tylko,że
      wieczorową.Na maturze zdawałam wszystko na podstawie(czego żałuję) i dlatego nie
      miałam większych szans na studia dzienne.Gratuluję wszystkim,którzy dostali się
      na psychologie(zwłaszcza dzienną).A czy jest ktoś z wieczorowej?
      • parsleyek Re: PSYCHOLOGIA! 16.08.08, 10:09
        Ja też będę na wieczorowej :) gratuluje dziennym i przyznam że wam zazdroszczę
        ;) pozdrawiam
        • mirieelka Re: PSYCHOLOGIA! 25.09.08, 16:51
          Witam i pozdrawiam przyszłych współstudentów:):) Mam na imię Ania, jestem z
          okolic Lublina. Na wszelki wypadek zostawiam swoje gg: 5885623:):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka