Gość: rr IP: *.chello.pl 21.10.08, 00:00 brzmi dumnie łatwo dostać sie na dzienne BEZPŁATNE kierunki, a czy łatwo tez utrzymać? pobrzmiewa rządowo co to właściwie jest?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czerwonka Re: akademia obrony narodowej IP: *.futuremedia.pl 21.10.08, 20:49 jestem studentem tej uczelni jest ona jak pisza niektore strony "najwyzszej rangi uczelnia wojskowa" (ksztalci cywili) jednak ma swoj klimat jest fajnie bo zajecia sa glownie z wojskowymi trzeba miec przepustke zeby poruszac sie po jej terenie. Kandydatow co rok przybywa a jest malo miejsc na kierunkach jednak mysle ze warto probowac swoich sil dla takiej atmosfery pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: akademia obrony narodowej 21.10.08, 21:23 > trzeba > miec przepustke zeby poruszac sie po jej terenie Hę? To ja niby tam nielegalnie wchodziłem? :> /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwonka Re: akademia obrony narodowej IP: *.futuremedia.pl 21.10.08, 22:33 sorry dla scislosci zeby wchodzic do budynkow trzeba ja miec;] Odpowiedz Link Zgłoś