Dodaj do ulubionych

KTO POMAGA W PISANIU PRAC MAGISTERSKICH???

05.11.03, 13:31
Bedę miała obrone dopiero za rok,ale chciałabym się zoreintować czy jest
ktoś kto pisze prace magisterskie w całości lub pomaga w pisaniu.
Mój temat bedzie dotyczył pewnie geografii wybranego państwa,lub jakiś
pokrewny. Jeszcze nie znam tematu ,ale powinnam niedługo znać.
Ile kosztuje taka pomoc i jak długo trzeba czekać na napisanie pracy.
Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: an Re: KTO POMAGA W PISANIU PRAC MAGISTERSKICH??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 13:58
      chętnie pomogę ci w napisaniu tej pracy
      • Gość: Iza Re: KTO POMAGA W PISANIU PRAC MAGISTERSKICH??? IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 05.11.03, 14:37
        OKi fajnie ,ale może troszkę wiecej informacji, ile to kosztuje i ile zajmuje
        napisanie pracy. Jeśli wolisz pisac na maila to proszę :bela_azi@yahoo.com
        Pozdrawiam i czkekam na odpowiedz.
    • Gość: Richelieu* Re: KTO POMAGA W PISANIU PRAC MAGISTERSKICH??? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 05.11.03, 19:14
      bela_azi napisała:

> Bedę miała obrone dopiero za rok,ale chciałabym się zoreintować czy jest
      > ktoś kto pisze prace magisterskie w całości lub pomaga w pisaniu.
      > Mój temat bedzie dotyczył pewnie geografii wybranego państwa,lub jakiś
      > pokrewny. Jeszcze nie znam tematu ,ale powinnam niedługo znać.
      > Ile kosztuje taka pomoc i jak długo trzeba czekać na napisanie pracy.
      > Z góry dzięki.

nie potrafi taka zdolna dziewczyna napisać zwykłej pracy mgr?
      boszsz
      no i geografia wybranego państwa to chyba zbyt niepoważny temat na pracę mgr
      • Gość: bela_azi Re: KTO POMAGA W PISANIU PRAC MAGISTERSKICH??? IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 05.11.03, 23:44
        to jest ogólny zarys mojej pracy, jak broniłeś to wiesz, ze takie łatwe tematy
        nie występują, pozatym czy jest się zdolnym czy nie pomoc zawsze się przyda,
        sa sytuacje, gdzie trzeba liczyć na kogoś też, zastanów się, chyba ,ze jesteś
        ideałem i takich sytuacji nie masz, a pozatym jak nie pomożesz ,to nie
        wypowiadaj się na ten temat, jasno okresliłam w temacie kryteria tego postu.
        • r.richelieu Re: KTO POMAGA W PISANIU PRAC MAGISTERSKICH??? 06.11.03, 12:35
          Gość portalu: bela_azi napisał(a):

> to jest ogólny zarys mojej pracy, jak broniłeś to wiesz, ze takie łatwe
          tematy
          > nie występują, pozatym czy jest się zdolnym czy nie pomoc zawsze się przyda,
          > sa sytuacje, gdzie trzeba liczyć na kogoś też, zastanów się, chyba ,ze
          jesteś
          > ideałem i takich sytuacji nie masz, a pozatym jak nie pomożesz ,to nie
          > wypowiadaj się na ten temat, jasno okresliłam w temacie kryteria tego postu.

Jak już powiedziano, od tego jest promotor aby pomagał. Ale mi chodziło o
          drugi człon Twojej prośby. O napisanie w całości. Ktoś Ci napisze, Ty sobie to
          przeczytasz, piątkę dostaniesz i cześć.
          .... - tu wpisać wszystkie możliwe określenia występujące w polszczyźnie
          opisujące lenia
        • Gość: jp Re: KTO POMAGA W PISANIU PRAC MAGISTERSKICH??? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.11.03, 19:29
          Zenada! Ciekawe, ilu takich magistrow mamy.
    • teodorek3 Re: KTO POMAGA W PISANIU PRAC MAGISTERSKICH??? 05.11.03, 23:49
      Od tego masz (no chyba masz) promotora żeby Ci pomagał.
      • dori7 Promotor!! 06.11.03, 02:05
        To jego obowiazek - pomaga ci sprecyzowac temat i uklad pracy, podsuwa lektury,
        wyszukuje niescislosci itd. Do tego bezplatnie ;)
        • bela_azi bela_azi 06.11.03, 22:23
          Nie każdy promotor jest w stanie pomóc do końca przy pisaniu pracy przekonałam
          się o tym przy pisaniu licencjata. A pozatym jak nie macie zamiaru pomóc to
          się nie wypowiadajcie i tyle. A magistów mamy bardzo dużo takich ,ktorym ktoś
          pomógł, ile takich osob jak wy ,ktore tego nie popierają i nie potrzebują.
          • Gość: Richelieu* Re: bela_azi IP: *.localdomain / 213.77.25.* 06.11.03, 22:44
            ale promotorem licencjatu może być też i zwykły doktor, mgr co najmniej dr
            hab. musi być. To raz. Dlaczego od razu stwiedzasz, że promotor mgr będzie
            taki sam nepomocny jak licencjatu. To dwa. No i kupując napisaną pracę na
            banalny temat jesteś leniem, bo pracę możesz równie dobrze napisać sama, a
            pieniądze wydać na przyjemności. Nie mów, że geografia wybranego kraju jest
            trudna, według mnie to w ogóle nie podlega pod magisterski temat, bardziej
            pasuje na pracę zaliczeniową na koniec semestru z jakiejś turystyki czy innego
            przyjemniego kierunku. Na prawdę, coś tak prostego napiszesz sama, a w lustro
            nie będziesz mogła spojrzeć widząc w nim lenia. Zdolni ludzie robią z siebie
            nieporadne maleństwa
            • Gość: ren Re: bela_azi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 22:55
              a ja to popieram. Praca magisterska to zbędna formalność. Pisanie jej może
              przynieść satysfakcję jedynie osobom zbyt wylewnym. Tak naprawdę wiedzę
              zdobywamy przez pięć lat studiów i nie widzę potrzeby katowania się na koniec
              czymś co z góry przeznaczone jest na przemiał. Jeżeli tylko znajdziesz kogoś
              kompetentnego, kto pomoże ci odwalić tę robotę to nie wahaj się. Powodzenia.
          • Gość: kkk zgroza IP: *.euro-net.pl 10.11.13, 10:22
            bela_azi napisała:
            > przekonałam się o tym przy pisaniu licencjata LICENCJATA?????????
            Kto to się teraz pcha na studia:(
    • Gość: mika Re: KTO POMAGA W PISANIU PRAC MAGISTERSKICH??? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.11.03, 23:58
      A w pracy też będziesz komuś płaciła, żeby za ciebie zrobił to czego nie umiesz
      czy nie chcesz? Dobrze że nie wybrałaś medycyny, bo komu byś płaciła za
      stawianie diagnoz. A w sumie to żałosne, zastanów się głębiej nad sobą.
      • pra_klamka Re: KTO POMAGA W PISANIU PRAC MAGISTERSKICH??? 07.11.03, 13:39
        Autorka wątku chyba jasno dała do zrozumienia, że chodzi o napisanie pracy. Ja
        bym cos takiego nazwała dosadniej niż lenistwo.
        • Gość: Richelieu* Re: KTO POMAGA W PISANIU PRAC MAGISTERSKICH??? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 07.11.03, 13:55
          pra_klamka napisała:

> Autorka wątku chyba jasno dała do zrozumienia, że chodzi o napisanie pracy.
          Ja
          > bym cos takiego nazwała dosadniej niż lenistwo.

złodziejstwo
          w sam raz na polskie złodziejskie warunki
          • pra_klamka Re: KTO POMAGA W PISANIU PRAC MAGISTERSKICH??? 07.11.03, 14:07

> złodziejstwo
            Niestety. A najbardziej przerażające jest to, że wypowiedziały się tu osoby
            (nie pamiętam nicków) które uważają, że to w sumie jest OK i nic takiego.
            A skoro uważacie, że to nic takiego zlecić komuś napisanie pracy, to idąc tym
            tropem, można kupić sobie zaliczenie z jakiegoś przedmiotu który i tak, według
            was, jest bez sensu, albo wręcz kupić sobie dyplom, bo po co studiować,
            przecież to bez sensu i to jest tylko formalność.
            • Gość: ren Re: KTO POMAGA W PISANIU PRAC MAGISTERSKICH??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 16:43
              pra_klamka napisała:

>
              >
              > > złodziejstwo
              > Niestety. A najbardziej przerażające jest to, że wypowiedziały się tu osoby
              > (nie pamiętam nicków) które uważają, że to w sumie jest OK i nic takiego.
              > A skoro uważacie, że to nic takiego zlecić komuś napisanie pracy, to idąc tym
              > tropem, można kupić sobie zaliczenie z jakiegoś przedmiotu który i tak,
              według
              > was, jest bez sensu, albo wręcz kupić sobie dyplom, bo po co studiować,
              > przecież to bez sensu i to jest tylko formalność.

A dlaczego nie? Jedni mają zdolności, a inni pieniądze. Co za różnica czy kupi
              dyplom, czy zapracuje sobie na niego w trudach i znoju i tak życie zweryfikuje
              jego umiejętności.
              • Gość: Richelieu* Re: KTO POMAGA W PISANIU PRAC MAGISTERSKICH??? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 07.11.03, 19:55
                Gość portalu: ren napisał(a):
                > A dlaczego nie? Jedni mają zdolności, a inni pieniądze. Co za różnica czy
                kupi
                > dyplom, czy zapracuje sobie na niego w trudach i znoju i tak życie
                zweryfikuje
                > jego umiejętności.

Jakie życie? Jeśli złodziejem jest przy pisaniu pracy to złodziejem będzie i
                przy aplikowaniu na jakieś stanowisko, dając łapówki, złodziejem będzie w
                każdym urzędzie nawet w pćimiu małym
                • Gość: Triss Merigold Re: KTO POMAGA W PISANIU PRAC MAGISTERSKICH??? IP: *.acn.waw.pl 07.11.03, 20:00
                  W pisaniu pracy powinien pomóc promotor, on może konsultować się z innymi
                  wykładowcami.
                  Jeśli zależy Ci na kupieniu pracy ew. zapłaceniu za jej napisanie to znaczy, że
                  będziesz złodziejką. Plagiaty, posługiwanie się cudzą pracą naukową jako własną
                  są karalne. Mam nadzieję, że ktoś na etapie przynoszenia przez ciebie kolejnych
                  rozdziałów zorientuje się czy praca jest pisana samodzielnie. Złodziejstwo jest
                  złodziejstwem i należy to nazywać po imieniu niezależnie od motywów.
    • karoleczek32231 ...... 21.12.22, 08:24
      Praca magisterska (wzorcowa) do zamówienia przez redaktor-online. Delikatnie do przerobienia i można oddawać. Dla wielu studentów to po prostu jedyne rozwiązanie. Jeżeli pracujesz, nie chce Ci się zbierać materiałów to jedna z ciekawszych propozycji, a jednocześnie elastyczna w rozliczeniach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka