gosiaskorupska 17.04.05, 20:03 czy ktos wie moze za co oscara dostal film "Życie jest piekne"? Wiem ze za najlepszy film zagraniczny i aktora, ale brakuje mi jeszcze jednego... A przydaloby mi sie na mature ustna z polskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: film 17.04.05, 20:27 Muzyka filmowa Nicola Piovani Life Is Beautiful Życie jest piękne powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: film 17.04.05, 20:40 ??? To teraz maturę z polskiego się zdaje z filmów? Za moich czasów... Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: film 17.04.05, 22:32 Skąd ma w kwietniu wiedzieć jaki będzie miał temat na maturze??? Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: film 17.04.05, 22:34 :))) na nowej maturze, a taką zdaje się w tym roku, tematy na maturę ustną wybiera się duuużo przed samym egzaminem, chyba już na początku roku szkolnego (oczywiście ostatniej klasy) no i matury jutro chyba się zaczynają, na razie pisemne :) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: film 17.04.05, 23:47 To nie tylko rewolucja to normalnie przewrot kwietniowy, wiec najpierw ustne, a pisemne na poczatku kwietnia. Dziwny ten swiat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
estratos Re: film 18.04.05, 00:04 yane.yane napisała: > To nie tylko rewolucja to normalnie przewrot kwietniowy, wiec najpierw ustne, a > pisemne na poczatku kwietnia. Dziwny ten swiat ;) chyba na poczatku maja :P TO SKANDAL! PROWOKACJA WYMIERZONA PRZECIWKO KASZTANOM. JUZ NA ZAWSZE PRZESTANA BYC SYMBOLEM MATUR! LOBBY SZROTÓWKA KASZTANOWCOWIACZKA ZWYCIEZYLO! :-( Odpowiedz Link Zgłoś