Gość: Ania IP: *.dolsat.pl 04.04.09, 15:07 Wybieram się na studia na Uniwersytecie Łódzkim( finanse i rachunkowość). Byłabym wdzięczna za jakieś informacje, odnośnie poziomu tej uczelni, ile języków obcych,akademiki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluskotka Re: UŁ 04.04.09, 16:48 Jeśli chodzi o poziom, mieści się w pierwszej piątce polskich uczelni. Więc chyba nie jest tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudi Re: UŁ IP: *.uni.lodz.pl 04.04.09, 22:41 Zwróć tylko uwagę na specjalności jakie oferuje kierunek finanse i rachunkowość, gdyż na UŁ możesz go studiować na dwóch Wydziałach Zarządzania i Ekonomiczno-Socjologicznym. Jeżeli interesuje Cię praca w księgowości, w audycie to wybierz Wydział Zarządzania ponieważ tylko tam jest specjalność rachunkowość przedsiębiorstw i Katedra Rachunkowości. Jeżeli natomiast swoją przyszłość wiążesz z bankowością bądź ubezpieczeniami to Wydział Ekonomiczno-Socjologiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: UŁ IP: *.dolsat.pl 05.04.09, 16:36 Właśnie nad wydziałem się jeszcze zastanawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: UŁ IP: *.dolsat.pl 09.04.09, 13:16 a ile języków obcych tam się uczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Karla Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 17:00 czy po klasie humanistycznej mam szanse przetrwać ma kierunku finanse i rachynkowość na UŁ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: UŁ IP: *.dolsat.pl 24.06.09, 14:10 jeśli nie zdawałaś na maturze matematyki, to nie masz co myśleć o FiR na wydziale zarządzania, bo w procesie rekrutacji biorą pod uwagę tylko matematykę i język obcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: UŁ IP: *.uni.lodz.pl 29.06.09, 23:52 Jasne. Koncze I rok. Wiekszość osób miała podstawową matmę. Znacznie okroili materiał w porównaniu z tym co było jakieś 3-4 lata temu. Jak chcesz podaj kontakt to zdradze więcej szczegółów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijka Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 17:13 czy jest już plan z zajęć na I semestr na zarządzaniu międzynarodowym na UŁ?czy w ogóle już wiadomo jakie są grupy????pooomóźcie!wybieram się na I rok i nic jeszcze nie wiem....w necie nie ma żadnych info a został tylko miesiąc do studiów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maskotka Re: UŁ IP: *.gdynia.mm.pl 06.09.09, 16:32 chyba wszystkiego dowiesz się w dniu inauguracji roku:)które masz 9 pazdziernika o ile się nie myle :)? Odpowiedz Link Zgłoś