Gość: k1990 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 12:01 Poszukuję informacji o bezpłatnych studiach zaocznych, słyszałem że czasami pojawiają się takie projekty finansowane przez jakieś instytucje.. może ktoś wie coś więcej na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adziunia Re: Bezpłatne studia zaoczne 02.06.09, 15:35 Była rekrutacja na takowe w lutym na Uniw. Pedagogicznym w Krakowie, ale czy jeszcze takie będą to nie wiem. Poza tym podyplomowe są często finansowane Z EFS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwasdghj Re: Bezpłatne studia zaoczne IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.09, 15:41 Wyzsze szkoly bankowe - z paskiem i wysoką srednia mozna przejsc cale zaoczne bezplatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s1 Re: Bezpłatne studia zaoczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 16:14 Policealne studium COSINUS bezpłatne kierunki dające tytuł technika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Bezpłatne studia zaoczne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.09, 16:11 Cieszę się, że zobaczyłam tę informację :) Napisz mi proszę coś więcej o takiej uczelni, najlepiej w Warszawie. Sama chciałabym startować na kierunek związany z ekonomią, najlepiej bankowość, ale na to potrzebne są niestety pieniążki... a tak mam okazję :) Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makaron z kotletem Re: Bezpłatne studia zaoczne IP: *.akk.net.pl 15.05.13, 13:48 Jak potrzebujesz pieniążków to ja się nie dziwię że ich nie możesz nijak zdobyć. Poważni ludzie to zarabiają pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Bezpłatne studia zaoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.13, 22:11 szkoda tu miejsca na twoją złośliwą paplaninę o poważnych ludziach , bo sam jesteś niepoważny Odpowiedz Link Zgłoś