Gość: Wprost IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 20:35 Powszechna korupcja na wielka skale, takze w policji, zle sadownictw, balaganiarstwo prawne.. Ponoc tego nie ma ani na Wegrzech ani w Czechach. Dlaczego u nas jest gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pollak Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 20:38 Gość portalu: Wprost napisał(a): > Powszechna korupcja na wielka skale, takze w policji, zle sadownictw, > balaganiarstwo prawne.. Ponoc tego nie ma ani na Wegrzech ani w Czechach. > Dlaczego u nas jest gorzej? Bo rządzą socjaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak PS. IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 20:38 Gość portalu: pollak napisał(a): > Gość portalu: Wprost napisał(a): > > > Powszechna korupcja na wielka skale, takze w policji, zle sadownictw, > > balaganiarstwo prawne.. Ponoc tego nie ma ani na Wegrzech ani w Czechach. > > Dlaczego u nas jest gorzej? > > Bo rządzą socjaliści. Jeszcze gorsi niż tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 20:58 Na spole z czarnymi. Gorszego zwiazku szatan nie wymyslil!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 21:22 Gość portalu: hihi napisał(a): > Na spole z czarnymi. Gorszego zwiazku szatan nie wymyslil!! Kto wie, moze i się jakiś biskup z Millerem ułożył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 09.10.02, 20:44 Gość portalu: Wprost napisał(a): > Powszechna korupcja na wielka skale, takze w policji, zle sadownictw, > balaganiarstwo prawne.. Ponoc tego nie ma ani na Wegrzech ani w Czechach. > Dlaczego u nas jest gorzej? Korupcja, oczywiscie to przyszlo podczas zaborow od Ruskich. :-)) Kazde wytlumaczenie jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania proxy debil zajrzyj do watku konkreta o UE IP: *.upc.chello.be 09.10.02, 20:51 Tam masz niespodzianke .Przyszla specjalnie z Brukseli w dzisiejszych depeszach. Przykro mi,ze znowu wyszedles na idiote .Polska zostala zaakceptowana jako przyszlyczlonek UE ,chociaz ci sie to bardzo niepodoba. Bulgarzy ,Rumuni i Turcy beda jeszcze musieli poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Turcja w UE ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 09.10.02, 20:54 I co jeszcze moze Indie z Izraelem oraz z Maroko ? ))))) ps. wpuszczenie do UE Grecji,ktora nie nalezy tak jak reszta krajow UE do Cywilizacji Zachodniej to juz bylo przegiecie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EU Re: Turcja w UE ? IP: *.150-200-24.mtl.mc.videotron.ca 10.10.02, 04:15 Gość portalu: znawca napisał(a): > I co jeszcze moze Indie z Izraelem oraz z > Maroko ? ))))) > ps. wpuszczenie do UE Grecji,ktora nie nalezy tak jak reszta krajow UE do > Cywilizacji Zachodniej to juz bylo przegiecie !!!!! Grecja nie nalezy do Cywiligacji Zachodniej? Takiej glupoty to dawno juz nie slyszalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Turcja w UE ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 10.10.02, 10:01 Gość portalu: EU napisał(a): > > Grecja nie nalezy do Cywiligacji Zachodniej? ZNAWCA : nie nalezy matole. Cywilizacja Zachodnia w Europie to tam gdzie pisano po Lacinie i panowal katolicyzm. Grecja nalezy do cywilizacji- Bizantyjskiej-Europejskiej. > Takiej glupoty to dawno juz nie slyszalem. ZNAWCA : a ja juz dawno nie czytalem takich glupot jak twoja nieuku. Nic dziwnego,ze Polacy maja zla opinie na Zachodzie z taka wiedza o Europie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost Champka z belgii w akcji IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 20:59 Odpierdol sie stara dziwko !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Champka z belgii w akcji IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 21:01 Gość portalu: Wprost napisał(a): > Odpierdol sie stara dziwko !! Ty do kobiety piszesz, wielonickowy ciulu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost Re: Champka z belgii w akcji IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:09 Pisze do szmatlawego gowna, chorego psychicznie, nie do kobiety.A ty sie wyjeb pollak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Champka z belgii w akcji IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 21:12 Gość portalu: Wprost napisał(a): > Pisze do szmatlawego gowna, chorego psychicznie, nie do kobiety. A gdzie twoja niekatolicka ogłada? A ty sie wyjeb > pollak. Niestety sam z sobą nie praktykuję. Ale skoro polecasz... pewnie wiesz jak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Champka z belgii w akcji IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 22:42 Wybacz Wprost. Zawsze ceniłem Twpoją bezposredniość, konsekwencję i osrtrość wypowiedzi. Bez względu jednak na zajmowazne stanowisko adwerszrzy, nie pozwól sobie na sprowadzanie do ich poziomu. Mam i będe miał sporo awersji do sposobu prowadzenia polemiki przez pollaka. Nie oznacza jednak to jednak sprwadzenia dyskusji do zastawianych przez nich prymitywnych - bo prymitywnych - sposobów wymiany poglądów. Braku argumentacji nigdy - w przeciwieństwie do apologetów - Tobie nie brakowało. Moja prośba - o ile mogę sobie na to pzwolic - zatrzymaj tee styl nadal. Z poważaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Champka z belgii w akcji IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 22:56 Gość portalu: Ed napisał(a): > Wybacz Wprost. Zawsze ceniłem Twpoją bezposredniość, konsekwencję i osrtrość > wypowiedzi. Bez względu jednak na zajmowazne stanowisko adwerszrzy, nie pozwól > sobie na sprowadzanie do ich poziomu. Mam i będe miał sporo awersji do sposobu > prowadzenia polemiki przez pollaka. Co masz do mojego stylu? Gdy jest prowokacja, jak najbardziej na nią odpowiadam, wedle życzenia autora prowokacyjnego wątku. I raczej staram się pamiętać co to jest kontekst wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Wprost --- jesteś Gejem? IP: *.acn.waw.pl 09.10.02, 21:12 A ty skąd sie wziąleś, że tak rzucasz mięswem? Tak sobie myślę, że jesteś chyba Gejem. Tak dla ciekawości: W której Agencji pracujesz? A co do tego, co o nas na Zachodzie mówią, to ja to mam gdzieś. Ja też o nich coś niecoś wiem. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost Re: Wprost --- jesteś Gejem? IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:17 ta stara kurwa z Belgii zdenerwowala mnie jak kilku innych na tym forum. Takiej wrednej baby nigdy bym sie nie tkal, nawet za pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: Wprost --- jesteś Gejem? IP: *.acn.waw.pl 09.10.02, 21:22 Gość portalu: Fląder napisał(a): > A ty skąd sie wziąleś, że tak rzucasz mięswem? Tak sobie myślę, że jesteś chyba > Gejem. Tak dla ciekawości: W której Agencji pracujesz? > > A co do tego, co o nas na Zachodzie mówią, to ja to mam gdzieś. Ja też o nich c > oś niecoś wiem. I co z tego? Ty, wprost, widzę że masz sporego zajoba. W jednej znajomej firmie lecza na nerwy przez czyszczenie okrężnicy. Dac ci adres? Bo chyba potrzebujesz lewatywy, nie? Mogą dawać z mydla albo z rycyny, dla impotentów, żeby dostali erekcji z powodu gwałtownego srania. Tobym przepisywał tobie, tak mi na to wygląda, ze tego ci potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: Wprost --- jesteś Gejem? IP: *.acn.waw.pl 09.10.02, 21:43 Gość portalu: Fląder napisał(a): > Gość portalu: Fląder napisał(a): > > > A ty skąd sie wziąleś, że tak rzucasz mięswem? Tak sobie myślę, że jesteś > chyba > > Gejem. Tak dla ciekawości: W której Agencji pracujesz? > > > > A co do tego, co o nas na Zachodzie mówią, to ja to mam gdzieś. Ja też o n > ich c > > oś niecoś wiem. I co z tego? > > Ty, wprost, widzę że masz sporego zajoba. W jednej znajomej firmie lecza na ner > wy przez czyszczenie okrężnicy. Dac ci adres? > > Bo chyba potrzebujesz lewatywy, nie? > > Mogą dawać z mydla albo z rycyny, dla impotentów, żeby dostali erekcji z powodu > gwałtownego srania. Tobym przepisywał tobie, tak mi na to wygląda, ze tego ci > potrzeba. Widzę wprost, ze źle z Tobą, jednak musisz się chyba leczyć na zajoba. Jeden taki mi mowił, że są dwa rodzaje, jeden seksowy, drugi mózgowy. Przy seksowym straszą panienki pokazywaniem wacka, a przy tym mózgowym taki jest przymus, zeby ciągle rzucać miesem, nic innego tylko świństwa. Poznałem jednego takiego Geja, on też ciagle tak mowił, aż obrzydzenie brało, jak człowiek słuchał. On był przedtem w ZSMP. Czy ty wprost tez jestes od nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost Re: Wprost --- jesteś Gejem? IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:51 Od ZSMP czy ZMP jest ta stara dziwka z Belgii, ktora nagle udaje swieta î usiluje przeszkadzac w chamski sposob wszelkim rzeczowym dyskusjom na forum.Wystarczy poczytac jej posty aby o tym sie przekonac. Zaczepia i wyzywa sie ze wszystkimi. Jej postow pelno jest wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: Wprost --- jesteś Gejem? IP: *.acn.waw.pl 09.10.02, 22:05 Gość portalu: Wprost napisał(a): > Od ZSMP czy ZMP jest ta stara dziwka z Belgii, ktora nagle udaje swieta î > usiluje przeszkadzac w chamski sposob wszelkim rzeczowym dyskusjom na > forum. A ty widziałeś tu rzeczową dyskusje? Bo twoje posty to wprost coś przeciwnego, wprost. Same mięso, żadnego argumentu, a nawet ja to widzę. Zupełnie jak w ZSMP, jak się słuchało ich dzialaczy, jak chlali wódę i narzekali, że ich Araby z Libanu przy zakupie zlota oszukali. > Wystarczy poczytac jej posty aby o tym sie przekonac. Zaczepia i wyzywa > sie ze wszystkimi. Jej postow pelno jest wszedzie. I ma racje, że pisze. Bo jest wolność słowa, nie? Mnie naprzykład denerwujesz ty wprost, i ten konkret, i jeszcze paru innych, bo tylko żal mi tych, co wasze posty pełne miesa i klatw czytają. A chamstwo pokazujecie pierwszej kategorii. A to o czym napisałes, to nic nowego. W gazetach było, czytałem w kiblu u mnie w robocie, było w Rzeczypospolitej. To nie mogłeś podać źrodła, tylko udawac że to masz bezpośrednio z tej Unii? Dałbyś zródło, toby Ania sie nie odezwała. Bo ona, w odróznieniu od ciebie, i od konkreta, jest konkretna i chce wiedzieć co i jak. Ją takie wasze rozmemłanie wkurza, a mnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Wprost --- jesteś Gejem? IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 22:07 Gość portalu: Fląder napisał(a): > ona, w odróznieniu od ciebie, i od konkreta, jest konkretna i chce wiedzieć co > i jak. Ją takie wasze rozmemłanie wkurza, a mnie też. > Konkret i on to ta sama osoba. Zresztą nie tylko te dwa nicki przybrał sobie aol.com. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Wprost --- jesteś Gejem? IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 22:09 Gość portalu: Wprost napisał(a): > Zaczepia i wyzywa > sie ze wszystkimi. Jej postow pelno jest wszedzie. Człowieku, czy nie widzisz że to co piszesz, ma sie nijak do prawdy. Ma się za to bardzo do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost Re: proxy debil zajrzyj do watku konkreta o UE IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:14 Ty debilna kurwo z Belgii zostaniesz zlikwidowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost Re: proxy debil zajrzyj do watku konkreta o UE IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:15 Pocaluj mnie w dupe stara dziwko !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Ej, aol.com, wyluzuj trochę /nt IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 21:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost Re: Ej, aol.com, wyluzuj trochę /nt IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:23 Niech ta stara dziwka z Belgii zejdzie mi z oczu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Ej, aol.com, wyluzuj trochę /nt IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 21:25 Gość portalu: Wprost napisał(a): > Niech ta stara dziwka z Belgii zejdzie mi z oczu !! Ale się wijesz. Boli aż tak bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost Re: Ej, aol.com, wyluzuj trochę /nt IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:28 Boli? Czy stara dziwka moze bolec? Taka moze tylko denerwowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: proxy debil zajrzyj do watku konkreta o UE IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 09.10.02, 21:30 Gość portalu: Ania napisał(a): > Tam masz niespodzianke .Przyszla specjalnie z Brukseli w dzisiejszych depeszach > . > Przykro mi,ze znowu wyszedles na idiote .Polska zostala zaakceptowana jako > przyszlyczlonek UE ,chociaz ci sie to bardzo niepodoba. > Bulgarzy ,Rumuni i Turcy beda jeszcze musieli poczekac. Wyzywasz czlowieka od idiotow, a sama nie masz pojecia o co chodzi. Chyba bylas dwa dni pijana i nie masz zielonego pojecia o czym mowimy. Poczytaj wczorajsze i przedwczorajsze gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost Re: proxy debil zajrzyj do watku konkreta o UE IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:36 Widzisz,celem tej starej kretynki z Belgii ( z jej postow wynika, ze to kobieta w wieku nieswiezym, jest psucie wszelkich dyskusji chamskimi zaczepkami i wyzwiskami. Ona sama ma wrobli rozum. Niczego nie potrafi.Najlepiej to stare gowno ignorowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: proxy debil zajrzyj do watku konkreta o UE IP: *.upc.chello.be 09.10.02, 22:31 Gość portalu: Rob napisał(a): > > Wyzywasz czlowieka od idiotow, a sama nie masz pojecia o co chodzi. Chyba > bylas dwa dni pijana i nie masz zielonego pojecia o czym mowimy. Poczytaj > wczorajsze i przedwczorajsze gazety. Nie sadz innych po sobie.Skoro ty pijes to nie znaczy,ze pije ja. Radzilam ci juz iedys zebys sobie poczytal przed napisaniem czegokolwiek. Nizej podalam ci link do strony na ktorej mozesz sobie poczytac o korupcji w krajach UE .I w samych strukturach UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: proxy debil zajrzyj do watku konkreta o UE IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 22:23 Brawo Ania (komentarz w domyśle) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:19 Nie przyszlo z zaborami. To tkwi w bezrozumnej mentalnosci pseudokatolickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 21:54 Zawsze chciałem do UE, ale jeśli ma mi się tak porobić jak tobie, to chyba mi przeszło. Nigdy nie sądziłem, że pobyt w granicach UE powoduje odmóżdżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Jak dalej będziesz bluźnił to ... IP: 207.30.78.* 09.10.02, 21:52 Będą o Tobie mówić źle, nie tylko o Polsce. Poniekąd sam wystawiasz świadectwo swojej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost Re: Jak dalej będziesz bluźnił to ... IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 22:02 Do kogo byla skierowana twoja odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Panie Rob poczytaj pan najpierw IP: *.upc.chello.be 09.10.02, 22:08 www.przeciw-korupcji.org.pl/media/1.html Twierdzicie,ze nigdzie nie ma korupcji tylko jest w Polsce? No to poczytajcie sobie jak to jest na tym zachodzie,ktory nas tak ostro krytykuje. a panu Robowi,ktory pisze z Belgii nazwisko Willy Claes nic nie mowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Panie Rob poczytaj pan najpierw IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 03:21 Gość portalu: Ania napisał(a): > <a href="www.przeciw- korupcji.org.pl/media/1.html"target="_blank">www.pr > zeciw-korupcji.org.pl/media/1.html</a> > Twierdzicie,ze nigdzie nie ma korupcji tylko jest w Polsce? > No to poczytajcie sobie jak to jest na tym zachodzie,ktory nas tak ostro > krytykuje. > > a panu Robowi,ktory pisze z Belgii nazwisko Willy Claes nic nie mowi? Aniu Emigrantom najlepiej krytykuje sie swoich :-)). Zawszeć przecie to z dystansu i bez towarzyskich zobowiązań. :-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Panie Rob poczytaj pan najpierw IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 10.10.02, 09:27 Gość portalu: Ed napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > <a href="<a href="http://www.przeciw-"target="_blank">www.przeciw-</a> > korupcji.org.pl/media/1.html"target="_blank">www.pr > > zeciw-korupcji.org.pl/media/1.html</a> > > Twierdzicie,ze nigdzie nie ma korupcji tylko jest w Polsce? > > No to poczytajcie sobie jak to jest na tym zachodzie,ktory nas tak ostro > > krytykuje. > > > > a panu Robowi,ktory pisze z Belgii nazwisko Willy Claes nic nie mowi? > > Aniu > Emigrantom najlepiej krytykuje sie swoich :-)). Zawszeć przecie to z dystansu > i bez towarzyskich zobowiązań. :-)) > > Pozdrawiam Panie Ed. Nie bardzo rozumie co ma wspolnego sprawa Willy Claes'a z ta dyskusja. Mysle, ze pan, ktory popiera te chaotyczne i durne wypowiedzi Ani, wie o co tu chodzi. Bardzo prosze o wyjasnienie mi tej kwestii, emigrantowi, ktory krytykuje swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Panie Rob poczytaj pan najpierw IP: *.upc.chello.be 10.10.02, 09:43 ..Panie Ed. > Nie bardzo rozumie co ma wspolnego sprawa Willy Claes'a z ta dyskusja. Mysle, > ze pan, ktory popiera te chaotyczne i durne wypowiedzi Ani, wie o co tu > chodzi. Bardzo prosze o wyjasnienie mi tej kwestii, emigrantowi, ktory > krytykuje swoich. Co prawa post adresowany jest nie do mnie ale skoro o mnie jestmowa no to sie ustosunkuje. Otoz pan z proxy w swoim pierwszym poscie twierdzil,ze Polska jes krajem przezartym korupcja ,ktorej sie nie spotyka nigdzie indziej.Ty mu przyklasnales. Podalam link ,w ktorym udowadniam,ze korupcja istnieje rowniez i na zachodzie,ktory tak nas rzekomo krytykuje. Poniewaz piszesz z Belgii wiec sprawa afery korupcyjnejWilly Claes a powinna byc Ci znana a takze inne afery korupcyjne. Nie znaczy,ze neguje istnienie korupcji w Polsce ,sprzeciwiam sie jednak histerycznemu wyolbrzymianiu tego zjawiska w Polsce jak tez ciagle udawadnianie przez pana z proxy (nie sposob podac nicka bo ma ich kilkadziesiat),ze Polska jest jednym wielkim bagnem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Do Wprost IP: 207.30.78.* 09.10.02, 22:19 Do Ciebie. Bluźnisz, nie rób tego mieszkańcom umęczonego (jak piszesz) kraju. Zachowaj "american way" -> keep smiling ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniol_stroz_kagana Też mi nowina?!! 09.10.02, 22:09 Aleś odkrył tajemnicę??!! Źle mówią i na zachodzie, i na wschodzie, i na południu, i na północy. I co z tego?? Gorzej, że źle o Polsce mówią w Polsce!! To jest problem podstawowy!, którego nie zauważasz! A kto mówi? Ano np.: Kaczyński - z bratem oczywiście(o sądach, kiedy został skazany) Giertychowie (dziad, ojciec i syn), Macierewicz, Sierakowska, Wrzodak, (sąsiedztwo przypadkowe) Lepper, Rolicki, Rydzyk, Urban (kolejność dowolna - sąsiedztwo nieprzypadkowe), Bender, Konopczyna ..., Oszołom z RM, ... I wszyscy oni mówią o sobie "patriota". TO JEST PROBLEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Re: Też mi nowina?!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.10.02, 04:10 aniol_stroz_kagana napisał: > > Aleś odkrył tajemnicę??!! > Źle mówią i na zachodzie, i na wschodzie, i na południu, i na północy. > I co z tego?? > Gorzej, że źle o Polsce mówią w Polsce!! To jest problem podstawowy!, którego > nie zauważasz! > > A kto mówi? > > Ano np.: > Kaczyński - z bratem oczywiście(o sądach, kiedy został skazany) > Giertychowie (dziad, ojciec i syn), > Macierewicz, Sierakowska, Wrzodak, (sąsiedztwo przypadkowe) > Lepper, Rolicki, Rydzyk, Urban (kolejność dowolna - sąsiedztwo nieprzypadkowe), > Bender, Konopczyna ..., > Oszołom z RM, ... > > I wszyscy oni mówią o sobie "patriota". > > TO JEST PROBLEM!!! To nie jest problem lecz fakt ze polacy generalnie zasluguja na taka ocene.Najzabawniejsze ze jedynymi ktorzy o nich mowia dobrze sa ...polacy.Tak czy inaczej Europa dala sobie rade z tym niepokornym i nieposlusznym i napuszonym narodem.To czego nie dokonano sila zostalo dokonane rekami samych polakow..totalny demontaz panstwa wynarodowienie i zepchniecie do roli europejskiego czyscibuta.Hanba panowie "szlachta",hanba..Jak tu wiec mowic dobrze o narodzie ktory sam siebie wykonczyl i to przy wrzasku bebenkow i samozachwytu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł to spisek żydowsko masoński IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.10.02, 09:59 Gość portalu: Wprost napisał(a): > Powszechna korupcja na wielka skale, takze w policji, zle sadownictw, > balaganiarstwo prawne.. Każdy prawdziwy Polak wie, że to nieprawda. Jesteśmy narodem wybranym. Europa powinna błagać na kolanach o nasze przystąpienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: to spisek żydowsko masoński IP: *.upc.chello.be 10.10.02, 10:12 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Gość portalu: Wprost napisał(a): > > > Powszechna korupcja na wielka skale, takze w policji, zle sadownictw, > > balaganiarstwo prawne.. > > > Każdy prawdziwy Polak wie, że to nieprawda. Jesteśmy narodem wybranym. Europa > powinna błagać na kolanach o nasze przystąpienie. Oczywiscie,ze korupcja w Polsce jest Pawelku ,tak jak jest i na zachodzie.Poczytaj moj wczorajszy post skierowany do Roba.Masz tam duzo na temat korupcji.Strona mam nadzieje jest obiektywna bo jest to strona Fundacji Batorego a nie Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
rhinoceros Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE 10.10.02, 10:31 Jak ktoś bez przerwy źle o mnie mówi, to ja mu mówię bez ogródek, żeby się odpierdolił. I z takim nie trzymam. Moja wartość jest we mnie, a nie w opiniach innych. A jak ci inni mnie nie chcą, takiego, jakim jestem, to zamiast gadać po próżnicy niech się pocałują w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
shanti Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE 10.10.02, 10:46 Gość portalu: Wprost napisał(a): > Powszechna korupcja na wielka skale, takze w policji, zle sadownictw, > balaganiarstwo prawne.. SŁUŻALSTWO WOBEC BUSHA. Ponoc tego nie ma ani na Wegrzech ani w Czechach. > Dlaczego u nas jest gorzej? NO WŁAŚNIE- CZESI I WĘGRZY SĄ MNIEJSI A SĄ B. NIEZALEŻNI WOBEC USA> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 10:57 Bo u nas przez ostatnie 13 lat rzadzili i rządzą najbardziej dogmatyczni liberałowie o lewicowym odchyleniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.ipt.aol.com 10.10.02, 11:06 Glownym powodem jest to, ze w Sejmie znajduja sie ludzie o podejrzanym morale oraz biznesmeni dbajacy o wlasne interesy ponad interesami Narodu. Co to znaczy, ze ci reprezentanci ludu odmawiaja bezkarnie skladania deklaracji majatkowych oraz stosowania sie do zalecen NIK ws opracowania przepisow majacych na celu skuteczna walke z korupcja. Nie slychac zupelnie ich glosow ws przyhamowania grabiezy majatku panstwowego dokonywanej przez roznego rodzaju fundacje i agencje skarbu panstwa.Jak to sie dzieje, ze wynagrodzenia poslow nie maja zwiazku z poprawa sytuacji gospodarczej panstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 11:14 Przez cały wczorajszy dzień trwało dogaszanie pogorzeliska hurtowni Vive. Policja i prokuratura przesłuchiwały właściciela oraz oglądały kasety z monitoringu obiektu. Pogorzelisko odwiedził wojewoda, pomoc klubowi sponsorowanemu przez Vive zaoferowało miasto. Gest za gest Pożar, który wybuchł w poniedziałkową noc, zniszczył największą w Polsce hurtownię odzieży używanej Vive, należącą do Holendra Bertusa Servaasa. Spłonęły cztery hale o łącznej powierzchni ponad 5,4 tys. m kw. Straty wstępnie oszacowano na ok. 4 mln. złotych. Jak wynika z ustaleń policji, obiekty hurtowni były dobrze zabezpieczone i monitorowane. Wczoraj policjanci oglądali kasety z monitoringu. - Dziś technicy kryminalistyki przedstawią szczegółowy raport, co udało się zarejestrować kamerom - powiedział Artur Niedbała z zespołu prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji w Kielcach. Policja przesłuchiwała Bertusa Servaasa. Z jego wyjaśnień wynika, że nie podejrzewa, co mogło być przyczyną pożaru. Mówił, że prowadzi interesy także w Niemczech, Holandii, Wielkiej Brytanii i nigdy się nie zdarzyło, aby firmowy lokal spłonął. - A jedna z niemieckich stacji TV zasugerowała ze przyczyną pożaru było podpalenie a tego podpalenia mieli dokonać "prawicowi ekstremiści" i ludzie Leppera którzy nienawidzą obcego kapitału i że w ten sposób postanowiono z nim walczyć.... Potwarz! bezczelne kłamstwo!!! Kolejna antypolska akcja!! węszę tu ochydną prowokację zachodnich reporterów wrogo do nas ustosunkowanych którzy w ten sposób chcą wywołać rozruchy w Polsce a potem oni będą trąbić wszem i wobec że Polacy to faszyści rasiści antysemici itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.ipt.aol.com 10.10.02, 11:19 Poczekaj na raport policji. Nie goraczkuj sie. Wszystko jes mozliwe. Mozna tu snuc rozne hipotezy ale robienie z tego sprawy narodowej jest smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATTAC Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.02, 13:57 LPR OBRAŻA SIĘ ŻE PRZEDSTAWICIEL UE MÓWIO polakach PRAWDĘ: ZŁODZIEJE PIJACY KOŁTUNI KMIOTKI ZAŁGANI I SPRZEDAJNI, O TAK TAK TAK Odpowiedz Link Zgłoś