Dodaj do ulubionych

ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE

IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 20:35
Powszechna korupcja na wielka skale, takze w policji, zle sadownictw,
balaganiarstwo prawne.. Ponoc tego nie ma ani na Wegrzech ani w Czechach.
Dlaczego u nas jest gorzej?
Obserwuj wątek
    • Gość: pollak Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 20:38
      Gość portalu: Wprost napisał(a):

> Powszechna korupcja na wielka skale, takze w policji, zle sadownictw,
      > balaganiarstwo prawne.. Ponoc tego nie ma ani na Wegrzech ani w Czechach.
      > Dlaczego u nas jest gorzej?

Bo rządzą socjaliści.
      • Gość: pollak PS. IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 20:38
        Gość portalu: pollak napisał(a):

> Gość portalu: Wprost napisał(a):
        >
        > > Powszechna korupcja na wielka skale, takze w policji, zle sadownictw,
        > > balaganiarstwo prawne.. Ponoc tego nie ma ani na Wegrzech ani w Czechach.
        > > Dlaczego u nas jest gorzej?
        >
        > Bo rządzą socjaliści.

Jeszcze gorsi niż tam.
      • Gość: hihi Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 20:58
        Na spole z czarnymi. Gorszego zwiazku szatan nie wymyslil!!
        • Gość: pollak Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 21:22
          Gość portalu: hihi napisał(a):

> Na spole z czarnymi. Gorszego zwiazku szatan nie wymyslil!!

Kto wie, moze i się jakiś biskup z Millerem ułożył.
    • Gość: Rob Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 09.10.02, 20:44

> balaganiarstwo prawne.. Ponoc tego nie ma ani na Wegrzech ani w Czechach.

Korupcja, oczywiscie to przyszlo podczas zaborow od Ruskich. :-))
      Kazde wytlumaczenie jest OK.
      • Gość: Ania proxy debil zajrzyj do watku konkreta o UE IP: *.upc.chello.be 09.10.02, 20:51
        Tam masz niespodzianke .Przyszla specjalnie z Brukseli w dzisiejszych depeszach.
        Przykro mi,ze znowu wyszedles na idiote .Polska zostala zaakceptowana jako
        przyszlyczlonek UE ,chociaz ci sie to bardzo niepodoba.
        Bulgarzy ,Rumuni i Turcy beda jeszcze musieli poczekac.
        • Gość: znawca Turcja w UE ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 09.10.02, 20:54
          I co jeszcze moze Indie z Izraelem oraz z
          Maroko ? )))))
          ps. wpuszczenie do UE Grecji,ktora nie nalezy tak jak reszta krajow UE do
          Cywilizacji Zachodniej to juz bylo przegiecie !!!!!
          • Gość: EU Re: Turcja w UE ? IP: *.150-200-24.mtl.mc.videotron.ca 10.10.02, 04:15
            Gość portalu: znawca napisał(a):

> I co jeszcze moze Indie z Izraelem oraz z
            > Maroko ? )))))
            > ps. wpuszczenie do UE Grecji,ktora nie nalezy tak jak reszta krajow UE do
            > Cywilizacji Zachodniej to juz bylo przegiecie !!!!!

Grecja nie nalezy do Cywiligacji Zachodniej?
            Takiej glupoty to dawno juz nie slyszalem.
            • Gość: znawca Re: Turcja w UE ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 10.10.02, 10:01
              Gość portalu: EU napisał(a):
              >
              > Grecja nie nalezy do Cywiligacji
              Zachodniej?

ZNAWCA : nie nalezy matole. Cywilizacja Zachodnia w Europie to tam gdzie
              pisano po Lacinie i panowal katolicyzm. Grecja nalezy do cywilizacji-
              Bizantyjskiej-Europejskiej.

> Takiej glupoty to dawno juz nie
              slyszalem.

ZNAWCA : a ja juz dawno nie czytalem takich glupot jak twoja nieuku. Nic
              dziwnego,ze Polacy maja zla opinie na Zachodzie z taka wiedza o Europie......
        • Gość: Wprost Champka z belgii w akcji IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 20:59
          Odpierdol sie stara dziwko !!
          • Gość: pollak Re: Champka z belgii w akcji IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 21:01

> Odpierdol sie stara dziwko !!

Ty do kobiety piszesz, wielonickowy ciulu!!
            • Gość: Wprost Re: Champka z belgii w akcji IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:09
              Pisze do szmatlawego gowna, chorego psychicznie, nie do kobiety.A ty sie wyjeb
              pollak.
              • Gość: pollak Re: Champka z belgii w akcji IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 21:12

> Pisze do szmatlawego gowna, chorego psychicznie, nie do kobiety.

A gdzie twoja niekatolicka ogłada?

A ty sie wyjeb
                > pollak.

Niestety sam z sobą nie praktykuję. Ale skoro polecasz... pewnie
                wiesz jak to jest.
              • Gość: Ed Re: Champka z belgii w akcji IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 22:42
                Wybacz Wprost. Zawsze ceniłem Twpoją bezposredniość, konsekwencję i osrtrość
                wypowiedzi. Bez względu jednak na zajmowazne stanowisko adwerszrzy, nie pozwól
                sobie na sprowadzanie do ich poziomu. Mam i będe miał sporo awersji do sposobu
                prowadzenia polemiki przez pollaka. Nie oznacza jednak to jednak sprwadzenia
                dyskusji do zastawianych przez nich prymitywnych - bo prymitywnych - sposobów
                wymiany poglądów. Braku argumentacji nigdy - w przeciwieństwie do apologetów -
                Tobie nie brakowało. Moja prośba - o ile mogę sobie na to pzwolic - zatrzymaj
                tee styl nadal.

Z poważaniem
                • Gość: pollak Re: Champka z belgii w akcji IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 22:56
                  Gość portalu: Ed napisał(a):

> Wybacz Wprost. Zawsze ceniłem Twpoją bezposredniość, konsekwencję i osrtrość
                  > wypowiedzi. Bez względu jednak na zajmowazne stanowisko adwerszrzy, nie pozwól
                  > sobie na sprowadzanie do ich poziomu. Mam i będe miał sporo awersji do sposobu
                  > prowadzenia polemiki przez pollaka.

Co masz do mojego stylu? Gdy jest prowokacja, jak najbardziej na nią odpowiadam,
                  wedle życzenia autora prowokacyjnego wątku.

I raczej staram się pamiętać co to jest kontekst wypowiedzi.
        • Gość: Wprost ... z Belgii - od... sie !! IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:04
          • Gość: Fląder Wprost --- jesteś Gejem? IP: *.acn.waw.pl 09.10.02, 21:12
            A ty skąd sie wziąleś, że tak rzucasz mięswem? Tak sobie myślę, że jesteś chyba Gejem. Tak dla ciekawości: W której Agencji pracujesz?

A co do tego, co o nas na Zachodzie mówią, to ja to mam gdzieś. Ja też o nich coś niecoś wiem. I co z tego?
            • Gość: Wprost Re: Wprost --- jesteś Gejem? IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:17
              ta stara kurwa z Belgii zdenerwowala mnie jak kilku innych na tym forum. Takiej
              wrednej baby nigdy bym sie nie tkal, nawet za pieniadze.
            • Gość: pollak Co to jest 'gej'? /nt IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 21:21
            • Gość: Fląder Re: Wprost --- jesteś Gejem? IP: *.acn.waw.pl 09.10.02, 21:22
              Gość portalu: Fląder napisał(a):

> A ty skąd sie wziąleś, że tak rzucasz mięswem? Tak sobie myślę, że jesteś chyba
              > Gejem. Tak dla ciekawości: W której Agencji pracujesz?
              >
              > A co do tego, co o nas na Zachodzie mówią, to ja to mam gdzieś. Ja też o nich c
              > oś niecoś wiem. I co z tego?

Ty, wprost, widzę że masz sporego zajoba. W jednej znajomej firmie lecza na nerwy przez czyszczenie okrężnicy. Dac ci adres?

Bo chyba potrzebujesz lewatywy, nie?

Mogą dawać z mydla albo z rycyny, dla impotentów, żeby dostali erekcji z powodu gwałtownego srania. Tobym przepisywał tobie, tak mi na to wygląda, ze tego ci potrzeba.
              • Gość: Fląder Re: Wprost --- jesteś Gejem? IP: *.acn.waw.pl 09.10.02, 21:43

> Gość portalu: Fląder napisał(a):
                >
                > > A ty skąd sie wziąleś, że tak rzucasz mięswem? Tak sobie myślę, że jesteś
                > chyba
                > > Gejem. Tak dla ciekawości: W której Agencji pracujesz?
                > >
                > > A co do tego, co o nas na Zachodzie mówią, to ja to mam gdzieś. Ja też o n
                > ich c
                > > oś niecoś wiem. I co z tego?
                >
                > Ty, wprost, widzę że masz sporego zajoba. W jednej znajomej firmie lecza na ner
                > wy przez czyszczenie okrężnicy. Dac ci adres?
                >
                > Bo chyba potrzebujesz lewatywy, nie?
                >
                > Mogą dawać z mydla albo z rycyny, dla impotentów, żeby dostali erekcji z powodu
                > gwałtownego srania. Tobym przepisywał tobie, tak mi na to wygląda, ze tego ci
                > potrzeba.

Widzę wprost, ze źle z Tobą, jednak musisz się chyba leczyć na zajoba. Jeden taki mi mowił, że są dwa rodzaje, jeden seksowy, drugi mózgowy. Przy seksowym straszą panienki pokazywaniem wacka, a przy tym mózgowym taki jest przymus, zeby ciągle rzucać miesem, nic innego tylko świństwa. Poznałem jednego takiego Geja, on też ciagle tak mowił, aż obrzydzenie brało, jak człowiek słuchał. On był przedtem w ZSMP. Czy ty wprost tez jestes od nich?
                • Gość: Wprost Re: Wprost --- jesteś Gejem? IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:51
                  Od ZSMP czy ZMP jest ta stara dziwka z Belgii, ktora nagle udaje swieta î
                  usiluje przeszkadzac w chamski sposob wszelkim rzeczowym dyskusjom na
                  forum.Wystarczy poczytac jej posty aby o tym sie przekonac. Zaczepia i wyzywa
                  sie ze wszystkimi. Jej postow pelno jest wszedzie.
                  • Gość: Fląder Re: Wprost --- jesteś Gejem? IP: *.acn.waw.pl 09.10.02, 22:05

> Od ZSMP czy ZMP jest ta stara dziwka z Belgii, ktora nagle udaje swieta î
                    > usiluje przeszkadzac w chamski sposob wszelkim rzeczowym dyskusjom na
                    > forum.

A ty widziałeś tu rzeczową dyskusje? Bo twoje posty to wprost coś przeciwnego, wprost. Same mięso, żadnego argumentu, a nawet ja to widzę. Zupełnie jak w ZSMP, jak się słuchało ich dzialaczy, jak chlali wódę i narzekali, że ich Araby z Libanu przy zakupie zlota oszukali.

> Wystarczy poczytac jej posty aby o tym sie przekonac. Zaczepia i wyzywa
                    > sie ze wszystkimi. Jej postow pelno jest wszedzie.

I ma racje, że pisze. Bo jest wolność słowa, nie? Mnie naprzykład denerwujesz ty wprost, i ten konkret, i jeszcze paru innych, bo tylko żal mi tych, co wasze posty pełne miesa i klatw czytają. A chamstwo pokazujecie pierwszej kategorii.

A to o czym napisałes, to nic nowego. W gazetach było, czytałem w kiblu u mnie w robocie, było w Rzeczypospolitej. To nie mogłeś podać źrodła, tylko udawac że to masz bezpośrednio z tej Unii? Dałbyś zródło, toby Ania sie nie odezwała. Bo ona, w odróznieniu od ciebie, i od konkreta, jest konkretna i chce wiedzieć co i jak. Ją takie wasze rozmemłanie wkurza, a mnie też.

• Gość: pollak Re: Wprost --- jesteś Gejem? IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 22:07

> ona, w odróznieniu od ciebie, i od konkreta, jest konkretna i chce wiedzieć co
                      > i jak. Ją takie wasze rozmemłanie wkurza, a mnie też.
                      >

Konkret i on to ta sama osoba. Zresztą nie tylko te dwa nicki przybrał
                      sobie aol.com.
                  • Gość: pollak Re: Wprost --- jesteś Gejem? IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 22:09

> Zaczepia i wyzywa
                    > sie ze wszystkimi. Jej postow pelno jest wszedzie.

Człowieku, czy nie widzisz że to co piszesz, ma sie nijak do prawdy.
                    Ma się za to bardzo do Ciebie.
        • Gość: Wprost Zaszczana cipa, a nie ania !! IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:11
        • Gość: Wprost zasrana ania zaczepna debilka !! IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:12
        • Gość: Wprost Re: proxy debil zajrzyj do watku konkreta o UE IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:14
          Ty debilna kurwo z Belgii zostaniesz zlikwidowana.
        • Gość: Wprost Re: proxy debil zajrzyj do watku konkreta o UE IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:15
          Pocaluj mnie w dupe stara dziwko !!
          • Gość: pollak Ej, aol.com, wyluzuj trochę /nt IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 21:19
            • Gość: Wprost Re: Ej, aol.com, wyluzuj trochę /nt IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:23
              Niech ta stara dziwka z Belgii zejdzie mi z oczu !!
              • Gość: pollak Re: Ej, aol.com, wyluzuj trochę /nt IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 21:25

> Niech ta stara dziwka z Belgii zejdzie mi z oczu !!

Ale się wijesz. Boli aż tak bardzo?
                • Gość: Wprost Re: Ej, aol.com, wyluzuj trochę /nt IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:28
                  Boli? Czy stara dziwka moze bolec? Taka moze tylko denerwowac.
        • Gość: Rob Re: proxy debil zajrzyj do watku konkreta o UE IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 09.10.02, 21:30
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> Tam masz niespodzianke .Przyszla specjalnie z Brukseli w dzisiejszych
          depeszach
          > .
          > Przykro mi,ze znowu wyszedles na idiote .Polska zostala zaakceptowana jako
          > przyszlyczlonek UE ,chociaz ci sie to bardzo niepodoba.
          > Bulgarzy ,Rumuni i Turcy beda jeszcze musieli poczekac.

Wyzywasz czlowieka od idiotow, a sama nie masz pojecia o co chodzi. Chyba
          bylas dwa dni pijana i nie masz zielonego pojecia o czym mowimy. Poczytaj
          wczorajsze i przedwczorajsze gazety.
          • Gość: Wprost Re: proxy debil zajrzyj do watku konkreta o UE IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:36
            Widzisz,celem tej starej kretynki z Belgii ( z jej postow wynika, ze to kobieta
            w wieku nieswiezym, jest psucie wszelkich dyskusji chamskimi zaczepkami i
            wyzwiskami. Ona sama ma wrobli rozum. Niczego nie potrafi.Najlepiej to stare
            gowno ignorowac.
          • Gość: Ania Re: proxy debil zajrzyj do watku konkreta o UE IP: *.upc.chello.be 09.10.02, 22:31
            Gość portalu: Rob napisał(a):

>
            > Wyzywasz czlowieka od idiotow, a sama nie masz pojecia o co chodzi. Chyba
            > bylas dwa dni pijana i nie masz zielonego pojecia o czym mowimy. Poczytaj
            > wczorajsze i przedwczorajsze gazety.

Nie sadz innych po sobie.Skoro ty pijes to nie znaczy,ze pije ja. Radzilam ci
            juz iedys zebys sobie poczytal przed napisaniem czegokolwiek.

Nizej podalam ci link do strony na ktorej mozesz sobie poczytac o korupcji w
            krajach UE .I w samych strukturach UE.

• Gość: Ed Re: proxy debil zajrzyj do watku konkreta o UE IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 22:23
          Brawo Ania
          (komentarz w domyśle)

Pozdrawiam
      • Gość: Wprost Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:19
        Nie przyszlo z zaborami. To tkwi w bezrozumnej mentalnosci pseudokatolickiej.
        • Gość: waw Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 21:54
          Zawsze chciałem do UE, ale jeśli ma mi się tak porobić jak tobie, to chyba mi
          przeszło. Nigdy nie sądziłem, że pobyt w granicach UE powoduje odmóżdżenie.
    • Gość: Piotrek Jak dalej będziesz bluźnił to ... IP: 207.30.78.* 09.10.02, 21:52
      Będą o Tobie mówić źle, nie tylko o Polsce. Poniekąd sam wystawiasz świadectwo
      swojej kultury.
      • Gość: Wprost Re: Jak dalej będziesz bluźnił to ... IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 22:02
        Do kogo byla skierowana twoja odpowiedz?
        • Gość: Ania Panie Rob poczytaj pan najpierw IP: *.upc.chello.be 09.10.02, 22:08
          www.przeciw-korupcji.org.pl/media/1.html
          Twierdzicie,ze nigdzie nie ma korupcji tylko jest w Polsce?
          No to poczytajcie sobie jak to jest na tym zachodzie,ktory nas tak ostro
          krytykuje.

a panu Robowi,ktory pisze z Belgii nazwisko Willy Claes nic nie mowi?
          • Gość: Ed Re: Panie Rob poczytaj pan najpierw IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 03:21
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> <a href="www.przeciw-
            korupcji.org.pl/media/1.html"target="_blank">www.pr
            > zeciw-korupcji.org.pl/media/1.html</a>
            > Twierdzicie,ze nigdzie nie ma korupcji tylko jest w Polsce?
            > No to poczytajcie sobie jak to jest na tym zachodzie,ktory nas tak ostro
            > krytykuje.
            >
            > a panu Robowi,ktory pisze z Belgii nazwisko Willy Claes nic nie mowi?

Aniu
            Emigrantom najlepiej krytykuje sie swoich :-)). Zawszeć przecie to z dystansu
            i bez towarzyskich zobowiązań. :-))

Pozdrawiam
            • Gość: Rob Re: Panie Rob poczytaj pan najpierw IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 10.10.02, 09:27
              Gość portalu: Ed napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
              >
              > > <a href="<a href="http://www.przeciw-"target="_blank">www.przeciw-</a>
              > korupcji.org.pl/media/1.html"target="_blank">www.pr
              > > zeciw-korupcji.org.pl/media/1.html</a>
              > > Twierdzicie,ze nigdzie nie ma korupcji tylko jest w Polsce?
              > > No to poczytajcie sobie jak to jest na tym zachodzie,ktory nas tak ostro
              > > krytykuje.
              > >
              > > a panu Robowi,ktory pisze z Belgii nazwisko Willy Claes nic nie mowi?
              >
              > Aniu
              > Emigrantom najlepiej krytykuje sie swoich :-)). Zawszeć przecie to z
              dystansu
              > i bez towarzyskich zobowiązań. :-))
              >
              > Pozdrawiam

Panie Ed.
              Nie bardzo rozumie co ma wspolnego sprawa Willy Claes'a z ta dyskusja. Mysle,
              ze pan, ktory popiera te chaotyczne i durne wypowiedzi Ani, wie o co tu
              chodzi. Bardzo prosze o wyjasnienie mi tej kwestii, emigrantowi, ktory
              krytykuje swoich.
              • Gość: Ania Re: Panie Rob poczytaj pan najpierw IP: *.upc.chello.be 10.10.02, 09:43
                ..Panie Ed.
                > Nie bardzo rozumie co ma wspolnego sprawa Willy Claes'a z ta dyskusja. Mysle,
                > ze pan, ktory popiera te chaotyczne i durne wypowiedzi Ani, wie o co tu
                > chodzi. Bardzo prosze o wyjasnienie mi tej kwestii, emigrantowi, ktory
                > krytykuje swoich.

Co prawa post adresowany jest nie do mnie ale skoro o mnie jestmowa no to sie
                ustosunkuje.

Otoz pan z proxy w swoim pierwszym poscie twierdzil,ze Polska jes krajem
                przezartym korupcja ,ktorej sie nie spotyka nigdzie indziej.Ty mu przyklasnales.
                Podalam link ,w ktorym udowadniam,ze korupcja istnieje rowniez i na
                zachodzie,ktory tak nas rzekomo krytykuje.

Poniewaz piszesz z Belgii wiec sprawa afery korupcyjnejWilly Claes a powinna
                byc Ci znana a takze inne afery korupcyjne.

Nie znaczy,ze neguje istnienie korupcji w Polsce ,sprzeciwiam sie jednak
                histerycznemu wyolbrzymianiu tego zjawiska w Polsce jak tez ciagle udawadnianie
                przez pana z proxy (nie sposob podac nicka bo ma ich kilkadziesiat),ze Polska
                jest jednym wielkim bagnem.

• Gość: Piotrek Do Wprost IP: 207.30.78.* 09.10.02, 22:19
          Do Ciebie. Bluźnisz, nie rób tego mieszkańcom umęczonego (jak piszesz) kraju.
          Zachowaj "american way" -> keep smiling ;-)
    • aniol_stroz_kagana Też mi nowina?!! 09.10.02, 22:09

Aleś odkrył tajemnicę??!!
      Źle mówią i na zachodzie, i na wschodzie, i na południu, i na północy.
      I co z tego??
      Gorzej, że źle o Polsce mówią w Polsce!! To jest problem podstawowy!, którego
      nie zauważasz!

A kto mówi?

Ano np.:
      Kaczyński - z bratem oczywiście(o sądach, kiedy został skazany)
      Giertychowie (dziad, ojciec i syn),
      Macierewicz, Sierakowska, Wrzodak, (sąsiedztwo przypadkowe)
      Lepper, Rolicki, Rydzyk, Urban (kolejność dowolna - sąsiedztwo nieprzypadkowe),
      Bender, Konopczyna ...,
      Oszołom z RM, ...

I wszyscy oni mówią o sobie "patriota".

TO JEST PROBLEM!!!
      • Gość: Aaron Re: Też mi nowina?!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.10.02, 04:10
        aniol_stroz_kagana napisał:

>
        > Aleś odkrył tajemnicę??!!
        > Źle mówią i na zachodzie, i na wschodzie, i na południu, i na północy.
        > I co z tego??
        > Gorzej, że źle o Polsce mówią w Polsce!! To jest problem podstawowy!,
        którego
        > nie zauważasz!
        >
        > A kto mówi?
        >
        > Ano np.:
        > Kaczyński - z bratem oczywiście(o sądach, kiedy został skazany)
        > Giertychowie (dziad, ojciec i syn),
        > Macierewicz, Sierakowska, Wrzodak, (sąsiedztwo przypadkowe)
        > Lepper, Rolicki, Rydzyk, Urban (kolejność dowolna - sąsiedztwo
        nieprzypadkowe),
        > Bender, Konopczyna ...,
        > Oszołom z RM, ...
        >
        > I wszyscy oni mówią o sobie "patriota".
        >
        > TO JEST PROBLEM!!!

To nie jest problem lecz fakt ze polacy generalnie zasluguja na taka
        ocene.Najzabawniejsze ze jedynymi ktorzy o nich mowia dobrze sa ...polacy.Tak
        czy inaczej Europa dala sobie rade z tym niepokornym i nieposlusznym i
        napuszonym narodem.To czego nie dokonano sila zostalo dokonane rekami samych
        polakow..totalny demontaz panstwa wynarodowienie i zepchniecie do roli
        europejskiego czyscibuta.Hanba panowie "szlachta",hanba..Jak tu wiec mowic
        dobrze o narodzie ktory sam siebie wykonczyl i to przy wrzasku bebenkow i
        samozachwytu...
    • Gość: Paweł to spisek żydowsko masoński IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.10.02, 09:59

> balaganiarstwo prawne..

Każdy prawdziwy Polak wie, że to nieprawda. Jesteśmy narodem wybranym. Europa
      powinna błagać na kolanach o nasze przystąpienie.
      • Gość: Ania Re: to spisek żydowsko masoński IP: *.upc.chello.be 10.10.02, 10:12
        Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Gość portalu: Wprost napisał(a):
        >
        > > Powszechna korupcja na wielka skale, takze w policji, zle sadownictw,
        > > balaganiarstwo prawne..
        >
        >
        > Każdy prawdziwy Polak wie, że to nieprawda. Jesteśmy narodem wybranym. Europa
        > powinna błagać na kolanach o nasze przystąpienie.

Oczywiscie,ze korupcja w Polsce jest Pawelku ,tak jak jest i na
        zachodzie.Poczytaj moj wczorajszy post skierowany do Roba.Masz tam duzo na
        temat korupcji.Strona mam nadzieje jest obiektywna bo jest to strona Fundacji
        Batorego a nie Rydzyka.

• rhinoceros Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE 10.10.02, 10:31
      Jak ktoś bez przerwy źle o mnie mówi, to ja mu mówię bez ogródek, żeby się odpierdolił. I z takim nie trzymam. Moja wartość jest we mnie, a nie w opiniach innych. A jak ci inni mnie nie chcą, takiego, jakim jestem, to zamiast gadać po próżnicy niech się pocałują w dupę.

• shanti Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE 10.10.02, 10:46

> balaganiarstwo prawne..
      SŁUŻALSTWO WOBEC BUSHA.
      Ponoc tego nie ma ani na Wegrzech ani w Czechach.
      NO WŁAŚNIE- CZESI I WĘGRZY SĄ MNIEJSI A SĄ B. NIEZALEŻNI WOBEC USA>
    • Gość: Oszołom z RM Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 10:57
      Bo u nas przez ostatnie 13 lat rzadzili i rządzą najbardziej dogmatyczni
      liberałowie o lewicowym odchyleniu
      • Gość: Wprost Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.ipt.aol.com 10.10.02, 11:06
        Glownym powodem jest to, ze w Sejmie znajduja sie ludzie o podejrzanym morale
        oraz biznesmeni dbajacy o wlasne interesy ponad interesami Narodu. Co to
        znaczy, ze ci reprezentanci ludu odmawiaja bezkarnie skladania deklaracji
        majatkowych oraz stosowania sie do zalecen NIK ws opracowania przepisow
        majacych na celu skuteczna walke z korupcja. Nie slychac zupelnie ich glosow ws
        przyhamowania grabiezy majatku panstwowego dokonywanej przez roznego rodzaju
        fundacje i agencje skarbu panstwa.Jak to sie dzieje, ze wynagrodzenia poslow
        nie maja zwiazku z poprawa sytuacji gospodarczej panstwa?
    • Gość: Oszołom z RM Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 11:14
      Przez cały wczorajszy dzień trwało dogaszanie pogorzeliska hurtowni Vive.
      Policja i prokuratura przesłuchiwały właściciela oraz oglądały kasety z
      monitoringu obiektu. Pogorzelisko odwiedził wojewoda, pomoc klubowi
      sponsorowanemu przez Vive zaoferowało miasto. Gest za gest

Pożar, który wybuchł w poniedziałkową noc, zniszczył największą w Polsce
      hurtownię odzieży używanej Vive, należącą do Holendra Bertusa Servaasa.
      Spłonęły cztery hale o łącznej powierzchni ponad 5,4 tys. m kw. Straty wstępnie
      oszacowano na ok. 4 mln. złotych. Jak wynika z ustaleń policji, obiekty
      hurtowni były dobrze zabezpieczone i monitorowane. Wczoraj policjanci oglądali
      kasety z monitoringu. - Dziś technicy kryminalistyki przedstawią szczegółowy
      raport, co udało się zarejestrować kamerom - powiedział Artur Niedbała z
      zespołu prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji w Kielcach.

Policja przesłuchiwała Bertusa Servaasa. Z jego wyjaśnień wynika, że nie
      podejrzewa, co mogło być przyczyną pożaru. Mówił, że prowadzi interesy także w
      Niemczech, Holandii, Wielkiej Brytanii i nigdy się nie zdarzyło, aby firmowy
      lokal spłonął.

- A jedna z niemieckich stacji TV zasugerowała ze przyczyną pożaru było
      podpalenie a tego podpalenia mieli dokonać "prawicowi ekstremiści" i ludzie
      Leppera którzy nienawidzą obcego kapitału i że w ten sposób postanowiono z nim
      walczyć....
      Potwarz! bezczelne kłamstwo!!! Kolejna antypolska akcja!! węszę tu ochydną
      prowokację zachodnich reporterów wrogo do nas ustosunkowanych którzy w ten
      sposób chcą wywołać rozruchy w Polsce a potem oni będą trąbić wszem i wobec że
      Polacy to faszyści rasiści antysemici itp...
      • Gość: Wprost Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.ipt.aol.com 10.10.02, 11:19
        Poczekaj na raport policji. Nie goraczkuj sie. Wszystko jes mozliwe. Mozna tu
        snuc rozne hipotezy ale robienie z tego sprawy narodowej jest smieszne.
    • Gość: ATTAC Re: ZLE MOWIA O POLSCE W ZACHODNIEJ EUROPIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.02, 13:57
      LPR OBRAŻA SIĘ ŻE PRZEDSTAWICIEL UE MÓWIO polakach PRAWDĘ: ZŁODZIEJE PIJACY
      KOŁTUNI KMIOTKI ZAŁGANI I SPRZEDAJNI, O TAK TAK TAK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka