Dodaj do ulubionych

POMOCY! straszny BUW...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.04, 17:58
Jak rezerwować książki w BUWie?
Własie weszłam na ich stronę, znalazłam interesujący mnie tytuł, kliknęłąm na
zamów. I to sie teraz realizuje. Wpisałam, ze odbiór ma być 5 styczna, czyli
jutro. Gdzie mam tą książkę odebrać?Pomocy, te panie w BUWie nie są miłe i
pomocne...
Obserwuj wątek
    • Gość: t.e.a Re: POMOCY! straszny BUW... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.04, 18:07
      CZy te zamówione książki wogóle będą na mnie czekały???
    • Gość: Aga Re: POMOCY! straszny BUW... IP: 81.15.254.* 04.01.04, 20:33
      Będą (chyba że je wcześniej zamówił ktoś inny). Zgłoś się do tej "lady" na
      parterze, gdzie stoi najdłuższa kolejka - po lewej stronie, z kartą BUWu. To
      nie jest takie trudne...
      • Gość: t.e.a Re: POMOCY! straszny BUW... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.04, 20:54
        Tam gdzie były zapisy? I jest taki ogromny mało smieszny zgrywus?Koło stanowisk
        dla głuchoniemych i kilku kompów?
        Jak je rezerwowałam, było napisane , że są dostępne...
        • Gość: Aga Re: POMOCY! straszny BUW... IP: 81.15.254.* 04.01.04, 22:58
          Nie, troszkę dalej. Taka dłuuuga lada, trudno ją przegapić. Z osiem stanowisk
          (z czego czynne ze dwa).
    • Gość: :/ Re: POMOCY! straszny BUW... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.01.04, 10:37
      rezerwując książkę wybierałaś miejsce gdzie ją odebrać... zapewne wybrałaś
      wypożyczalnię... każde miejsce w buwie jest dokładnie opisane, wystarczy się
      rozejrzeć a nie zaśmiecać forum

że tez tacy ludzie dostają się na studia
      • Gość: t.e.a Re: POMOCY! straszny BUW... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 17:30
        Zasmucę cię jeszcze baedziej: nie tylko dostałam się na studia, ale mam też
        spore szanse na stypendium ;).
        Ze też ludzie tak się wszystkiego czepiają...I nie zaśmiecaj mojego wątku,
        załóż sobie swój i tam bluzgaj.
        • Gość: :/ Re: POMOCY! straszny BUW... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.01.04, 17:39
          widac bluzgów jeszcze nie czytałaś.
          już sobie idę... do czytelni (bo najwidoczniej w buwie sami "mądrzy" chodzą..

-----------
          to żałosne
          • Gość: Jazdeczka Re: POMOCY! straszny BUW... IP: *.ci.uw.edu.pl 06.01.04, 13:12
            nie kłóćta sie dzieci. ( swoją droga "Dzieci śmieci" bardzo dobry film).
            Pozdro 600.
        • Gość: Jazdeczka Re: POMOCY! straszny BUW... IP: *.ci.uw.edu.pl 06.01.04, 13:15
          a na jakim wydziale to stypendium?
          ile kasy dostałas dziecko?
          pozdro.
        • j_u Re: POMOCY! straszny BUW... 06.01.04, 13:57
          To tylko swiadczy o nedznej polityce finansowej uniwersytetu, nie o twoich
          zdolnosciach. Na wiekszosci wydzialow byle idiota ma spore szanse na
          stypendium. A ze mamy styczen, czyli 4 miesiac od poczatku roku akademickiego,
          a ty jeszcze nie umiesz sie poruszac po BUW-ie, to naprawde nie najlepiej o
          tobie swiadczy.
          • Gość: :/ Re: POMOCY! straszny BUW... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.01.04, 21:15
            wreszcie ktos normalny
          • Gość: Mito Re: POMOCY! straszny BUW... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.01.04, 21:58
            To jeszcze o niczym nie świadczy. Wiele wydziałów ma doskonale wyposażone
            biblioteki wydziałowe i nie trzeba jechać na koniec Warszawy po książkę, która
            jest łatwiej dostępna u "siebie". Dlatego nie dziwie się, że ktoś może nie znać
            do tej pory BUWu.
            • j_u Re: POMOCY! straszny BUW... 24.01.04, 11:37
              BUW jest w srodku Warszawy, nie na koncu ;)
              Ale poza tym mozesz miec racje, chociaz ja nie mam takich milych doswiadczen ze
              swoja biblioteka wydzialowa...
    • ineque Re: POMOCY! straszny BUW... 20.01.04, 22:55
      Słuchajcie, dlaczego tak jest ze zamiast odpowiadac bezposrednio na pytanie
      wytykacie sobie jakies literówki, błedy ortograficzne albo inne pierdoły?
      A co do BUWu- z doswiadczenia musze Ci powedziec, ze niestety zdarza sie ze to
      ze zarezerwowałaś książke nic nie znaczy. Mogą Ci powiedzieć Ci ze widocznie
      system się popsuł i Ci nie zarezerwowało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka