Gość: Piotr IP: *.uk.deuba.com 04.02.02, 09:11 Podobno Cersanit jest bielszy, ale za to ma niższą jakość. Jakie macie doświadczenia ? Macie może też wanny z tych firm ? Jak pasują do ceramiki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Cersanit czy Koło ? IP: *.uk.deuba.com 11.02.02, 09:59 Ludzie, pomóżcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mena Re: Cersanit czy Koło ? IP: *.elektrim.pl 11.02.02, 10:47 Sprzedawca w sklepie zwrócił mi uwage na kolor ceramiki Cersanitu. Faktycznie ma inny odcień niz pozostałe - bardziej białoniebieski. Tak więc jak Cersanit to wszystko z tej firmy. Jeśli masz wanne akrylową z innej firmy to zapomnij o Cersanicie. Bedzie wyglądała jak zółta. Ja kupiłam Koło. Mena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Cersanit czy Koło ? IP: *.siemens.pl 11.02.02, 11:32 Cersanit jest tanszy i bielszy, ale to jedyne jego zalety. Kolo ma lepsza jakosc, ciekawsze wzory. No i kolo mozesz pomieszac z innymi firmami, Cersanitu musisz brac wszystko kupa lacznie z wanna, a te oni robia juz naprawde cienkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Cersanit czy Koło ? IP: *.uk.deuba.com 14.02.02, 14:53 Cersanit jest siny, a nie bialy. Przy nim Koło jest kremowe. Odpowiedz Link Zgłoś