renata_pp 09.01.10, 21:44 Zastanawiam się nad położenie na jednej ze ścian w moim salonie tynku strukturalnego - relief. Czy to trudne do wykonania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam_O Re: tynki strukturalne IP: *.media4.pl 09.01.10, 21:46 Jeśli nie ma Pani doświadczenia lepiej zlecić to firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam_O Re: tynki strukturalne IP: *.media4.pl 09.01.10, 21:53 Witam, jeśli nie ma Pani doświadczenia w kładzeniu tynków polecam zamówić fachowców Odpowiedz Link Zgłoś
janek_abc Re: tynki strukturalne 09.01.10, 22:12 Wykonanie Reliefu na ścianie nie jest trudne do wykonania dla osoby która miała szansę sobie "poćwiczyć" tym materiałem dlatego jeśli nie posiada Panie doświadczenia w radzę zamówić ekipę która zrobi to szybko ładnie i porządnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol_75 Re: tynki strukturalne IP: *.chello.pl 18.01.10, 20:37 witam, trafiłem na ten wątek ponieważ jestem na etapie remontu w mieszkaniu. słyszałem, że jest coś takiego jak tynki ozdobne, ale zupełnie nie wiem jakiego producenta wybrać, ani jaki produkt? może ktoś potrafi polecić coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś