Gość: ProEko76 IP: *.warszawa.mm.pl 24.01.10, 11:49 Czy ktoś kupował może materac w sklepie e- materace.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PrzemoXxl Re: czy ktoś tam kupił IP: *.aster.pl 24.01.10, 21:53 Ja kupiłem tam materac Memo Dynamic. Jestem zadowolony. Polecam. Materac bardzo dobry - termoelastyczny. Na początku trochę mi się źle spało ale mają tam dobrego doradcę/ konsultanta ds. materaców -powiedział mi koleś, że to normalny objaw na początku. Rzeczywiście - przeszło.. ale po 2 tygodniach dopiero. Już chciałem awanture robić. Ale najwyraźniej racje mieli. Na mój gust - obługa fachowa. Przesyłka - standatdowa ok. 5 dni czekałem no i za darmo dostawa Korzystałem z promocji na rejestrację nowego klienta, więc 50 zeta zniżki dostałem jeszcze, więc spoko luzik. Acha- moja kobieta spi na nim jak zabita, wiec nie zawsze jest to sobra strona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: czy ktoś tam kupił IP: 88.220.125.* 26.01.10, 11:15 Ja też tam kupowałam dwa materace Fascina i stelaże regulowane Konsul w ubiegłym roku. Obsługa e-materace.pl była OK. Sklep ma bardzo kompetentnego dosradcę. Ja w ogóle, to często miałam bóle kręgosłupa w odcinku krzyżowo-lędźwiowym, no bo pracuje za biurkiem. A że jestem wygodna, to lubie mieć coś porządnego. Chciałam mieć takie łóżko, żeby podnosiło się samo, tzn. żeby regulacja stelaża była elektrycznie sterowana, bo to fajny bajer, np. jak chcesz poczytać w łóżku - naciskasz guziczek i sobie robisz wygodną pozycję bez wychodzenia z łóżka ;) super No, ale do tego nie każdy materac się nadaje. Doradca powiedział, że materace kieszonkowe nie mogą być do regulowanych stelaży. A ja chciałam mieć kieszonkowy, więc poradził mi super rozwiązanie - sprężyna spiroplex, która może być stosowana do takich stelaży. No i kupiłam właśnie materac Fascina - jestem bardzo zadowolona. Dostawa w sklepie była bezpłatna, więc super. A w prezencie dostałam 2 kołdry antyalergiczne gratis. Ja uważam, że sklep skopo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaAsia Re: czy ktoś tam kupił IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.01.10, 17:10 Tak, mają tam dobre materace - Relaksu. Poza tym obsługa sklepu internetowego i doradztwo w sprawie materaców - pełen profesjonalizm. Ja kupiłam materace lateksowe i stelaże regulowane - jestem bardzo zadowolona. Dostawa była gratis i jeszcze dostałam podgłówki. Ceny, z uwzględnieniem promocji - w porządku. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: czy ktoś tam kupił IP: 88.220.125.* 03.02.10, 14:41 No tak, a teraz mają super promocję na materace i stelaże. W zasadzie to nie tylko na materace, ale na wszystko co kupisz łącznie za min. 1500zł. Kupując materace stelaże czy podgłówki nie płacisz 22% VAT. Moim zdoaniem to okazja. Właśnie się przymierzałam żeby mojej mamie sprawić jakiś fajny materac i chyba skorzystam z takiej okazji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stvoor Re: czy ktoś tam kupił - ja kupiłem materac -22% IP: 195.69.81.* 10.02.10, 21:33 Ja tam kupowałem !!! Właśnie wczoraj przywieźli mi materac Memo Dynamic kupiony w promocji atrakcyjną cenę bez podatku 22% VAT !!! I jeszcze za darmo przesyłka - no świetnie! Ta promocja jest tylko do Walentynek 14.02.2010 Wyobrażacie sobie taką cenę??? Kurier wcześniej zadzwonił, a materac był zapakowany w folie w sztywny karton - wszystko było w porządku, karta gwarancyjna była. Rachunek dostałem pocztą. Czekałem tydzień od zrobienia przelewu, czyli wszystko tak jak podaję w sklepie. Polecam ten sklep z materacami e-materace.pl!!! A Memo Dynamic jest świetny. Materace Relaks są naprawdę dobre. Spałem 1 noc i czujesz jak się zapadasz a materac dostosowuje się do twojego kształtu. Jak się położyłem tak samo wstałem, jak mały dzidziuś w kokonie przespałem całą noc bardzo wygodnie. Jestem szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś