Gość: pipi IP: *.zug.ch.abatos.com 14.02.02, 09:59 Zamierzamkupić okna PCV do domu,pomóżcie wybrać mi firmę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: km Re: Okna PCV IP: *.net-serwis.pl 17.02.02, 21:42 Polecam Firmę PROMOTECH - Warszawa Ochota, dokładnie Filtrowa 83 - wejście od strony placu Narutowicza, tel. 668-96-75. Ja w tej firmie robiłem okna drewniane, ale moi znajomi robili PCV. Jakość okien i robocizny bardzo dobra. Krzysztof Mirowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: Okna PCV IP: 167.76.120.* 19.02.02, 15:49 kupilam okna pol roku temu, szukalam po calej polsce i poznalam wszystkie profile, okucia, opinie o nich i producentach. Zdecydowalam sie na Trocala 900, jedne z najlepszych a najtansza oferte przedstawila firma intur kfs z inowroclawia, to nie daleko i maja tu przedstawiciela w warszawie, lepiej zglosic sie do fabryki. Glownie zajmuja sie klientem duzym czyli przetargami ale mniejszych tez witaja. adres www.intur-kfs.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Molly Re: Okna PCV IP: 192.168.71.* 20.02.02, 13:30 Czy jest to model z wypełnieniem argonowym ? Odpowiedz Link Zgłoś
danone Re: Okna PCV 22.02.02, 23:39 Polecam Firme Eurostyl. Okna jakosciowo dobre,grupy montazowe dobrze zorganizowane. Montowali u mnie i po 2-latach nie mam zastrzezen. mozna zobaczyc na stronie www.eurostyl.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś