Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecacie?

• amaryjane Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 21.03.13, 18:06
        ja polecam www.lunatic.com.pl/

to co od ręki jest można zobaczyć w Warszawie w Blue City, ściągają co prawda na zamówienie, ale niektórych marek mają autentycznie super ceny, jak np. Foscarini ;)

a, i można na raty płacić!

• max_os Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 21.03.13, 19:24
          amaryjane napisał(a):

> ja polecam www.lunatic.com.pl/
          >
          > to co od ręki jest można zobaczyć w Warszawie w Blue City, ściągają co prawda n
          > a zamówienie, ale niektórych marek mają autentycznie super ceny, jak np. Foscar
          > ini ;)
          >
          jeśli nowoczesne lampy, designerskie, to się zgadzam, chyba największy wybór w wawie

• max_os PS Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 21.03.13, 19:25
            max_os napisał:

> amaryjane napisał(a):
            >
            > > ja polecam www.lunatic.com.pl/
            > >
            > > to co od ręki jest można zobaczyć w Warszawie w Blue City, ściągają co pr
            > awda n
            > > a zamówienie, ale niektórych marek mają autentycznie super ceny, jak np.
            > Foscar
            > > ini ;)
            > >
            > jeśli nowoczesne lampy, designerskie, to się zgadzam, chyba największy wybór w
            > wawie
            >
            PS i firma pewna, działająca od lat
      • cora21 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 24.03.13, 22:07
        mamanatalia napisała:

> Szukam ciekawego (nowoczesnego) oświetlenia do mieszkania.
        > Najchętniej kupiłabym "bez wychodzenia z domu", bo jestem świeżo
        > upieczoną mamą.
        > Czy możecie polecić dobry (uczciwy i solidny) sklep z oświetleniem,
        > który prowadzi sprzedaż przez internet?
        >
        > ja polecam www.twojewnetrza.com/ duży wybór, przyzwoite ceny, szybka dostawa
        • Gość: Radek Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.13, 21:39
          Ja korzystam z oferty Active Jet. Polska firma, niedroga i z dobrymi produktami ;)
      • Gość: LAMPISZON.pl sklep z lampami prowdzony przez archititektów IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.13, 09:13
        Witam, jesteśmy architektami, prowadzimy sklep z ciekawym oświetleniem, przede wszystkim polskim www.lampiszon.pl.
        Możemy również dobrać oświetlenie spoza oferty prezentowanej w sklepie. Proponujemy także pomoc w doborze oświetlenia na podstawie przesłanych zdjęć pomieszczeń, a jeżeli mieszka Pani w niewielkiej odległości od nas możemy osobiście dobrać oświetlenie, a także udzielić porady architektonicznej.
        Zapraszam...
      • farrowdesign Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 29.07.13, 14:04
        Witam.
        Nasza firma oferuje niebanalne Lampy!
        Zapraszamy na fanpage w celu zapoznania się z Naszą ofertą.
        FarrowDesign
        Pozdrawiamy
        FarrowDesign
      • Gość: Ogończyk Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.13, 10:43
        Polecam sklep.hellux.pl Duży wybór lamp, wysyłka czasem trwa do tygodnia, ale firma jest rzetelna.
      • shaxu Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 17.08.13, 13:58
        Obi, Praktiker
        • Gość: jimmy21 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: *.szczecin.mm.pl 18.08.13, 10:33
          Sklep premium led ma spory wybór www.premiumled.pl możesz tez odebrać na miejscu jeśli jesteś z Warszawy.
          • Gość: Karo Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: 83.142.187.* 28.08.13, 09:31
            ja polecam www.1001lamp.pl . szybka dostawa i spory wybór. Ceny torhcę wysokie, ale za to jakos wysoka. wiec jak komus zalezy na jakości to polecam.
      • Gość: magica Lampa IP: 83.142.187.* 28.08.13, 09:28
        skle light prestige www.1001lamp.pl . maja duzy wybór i dobre ceny, ostatnio kupilam tam lampę do sypialni i jest śliczna :)
      • Gość: bond Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecacie? IP: 83.142.187.* 28.08.13, 09:35
        ja polecam www.1001lamp.pl/ . bardzo fajny sklep, duzy wybór, szybka dostwa, ceny tez znośne.
        • pitat1 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 08.09.14, 22:55
          Ten jest dosyć ciekawy i można coś zmienić w oferowanych produktach. I obsługa nawet ogarnięta :)
      • Gość: Katarzyna Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: *.marsoft.net 11.09.13, 10:15
        Ja od siebie polecę sklep magiaświateł.pl. Zamówiłam u nich lampy do salonu i otrzymałam bardzo korzystny rabat.
      • Gość: Anna Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 13:21
        Fajny sklep z oświetleniem skandynawskim www.freshhome.pl
      • Gość: Natalia lampy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.14, 09:42
        ja kupiłam na lampy-art.pl, dali mi całkiem duży upust na kinkiety do łazienki
        • sosssna Re: lampy 04.06.14, 12:21
          Sporo lamp i żyrandoli jest tutaj http://www.forte.com.pl/addons/by-product-category/meta_url/lampy . Może nie jest to typowy sklep tylko z oświetleniem, ale dbają, żeby ich oferta była na czasie.
      • fabian1986 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 31.08.14, 08:35
        Ładne lampy znajdziecie tutaj: www.norladesign.com/pl/sklep/lampy-wiszące/
        Wyraziste, interesujące kształty, ciekawe efekty świetlne na suficie no i w sumie nie za drogo, moim zdaniem warte polecenia.
        • pitat1 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 08.09.14, 22:48
          Możecie też zajrzeć do sklepu www.nasufit.pl
          Sam tam kupiłem i jestem bardzo zadowolony
      • domcyb Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 03.09.14, 14:17
        Wiesz co, ja i tak najpierw pojechałabym do sklepu obejrzeć lampy zanim bym ją zamówiła przez internet:)
      • ada-adam a może lampy-24.com 14.03.15, 23:44
        przy zakupie porównywałam wiele ofert. I najniższe ceny nowoczesnych lamp philips massive oraz eglo znalazłam na lampy-24.com mają duży asortyment i bez czekania. Moją przesyłkę zrealizowali w 24 godziny
      • ampez Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 15.05.15, 15:53
        Dużo ciekawych lamp można znaleźć na Fairsquare.com. Gwarantują duży wybór, szybką realizację zamówienia, a przede wszystkim super cenę :)
        www.fairsquare.com/pl/category/dom-i-firma
        www.fairsquare.com/pl/category/elektronika-i-agd
      • bezia78 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 16.11.15, 21:11
        Ja kupiłam bardzo fajne nowoczesne lampy z zielonego szkła w sklepie internetowym www.baranga-decor.pl Oni sprowadzają lampy z indonezji. Mają orientalne i nowoczesne lampy.
      • kasiulek68 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 08.03.16, 16:03
        Polecam sklep internetowy z oświetleniem abanet.pl z Krakowa - abanet.pl

Prowadzą także sprzedaż stacjonarną przy ul. Marusarzówny 8a w Krakowie - bardzo duża oferta i elastyczni cenowo.
      • filipkowal2 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 16.04.16, 12:04
        Ja zamawiałem kilka razy na lumenpro.pl Duży wybór, wysyłka szybka i przy zamówieniu powyżej 100 gratis! Ogólnie według mnie ciekawy sklep.
      • kozkaz45 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 25.04.16, 07:07
        Fajny sklep mają tez oświetlenie, www.sweetliving.pl spory wybór lamp, abażurów, kinkietów i żyrandoli w stylu glamour. Ja kupiłam tam już 3 zyrandole i dwie lampy, wszystko super.
      • kozkaz45 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 25.04.16, 07:08
        Fajny sklep mają tez oświetlenie, www.sweetliving.pl spory wybór lamp, abażurów, kinkietów i żyrandoli w stylu glamour. Ja kupiłem tam już 3 zyrandole i dwie lampy, wszystko super.
      • natalia1024 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 17.05.16, 08:50
        Sklep w którym kupowałam żyrandol może nie jest internetowy ale swoją stronę ma. Jeżeli ktoś będzie szukał jakiegokolwiek oświetlenia które ma być zjawiskowe to polecam sprawdzić eurostar lamp
      • daria_19 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 16.06.16, 13:02
        Ja zrobiłam ostatnio zakupy w www.oswietlenie-febri.pl

Wysłałam kilka pytań do różnych sklepów internetowych z oświetleniem, jednak febri odpisał z najciekawszymi rozwiązaniami. Wszytkie produkty bardzo dobre jakościowo i bardzo szybka przesyłka! Mają też funpage na facebooku www.facebook.com/febri.sklepy/?fref=ts
        Polecam
      • dorcia22.sl Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 21.08.16, 18:20
        Nasze oświetlenie zarówno do domu jak i do ogrodu kupujemy zawsze w sklepie internetowym galerialimonka.pl. Tak kapitalnego asortymentu nie znalazłam jeszcze nigdzie, a do tego oferują dobrą jakość i cenę. Warto zajrzeć bo nie tylko samo oświetlenie mają ale w ogóle prawie wszystko do domu i ogrodu.
      • ewkakaps Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 24.08.16, 12:20
        Nie wiem czy masz czas na zabawę ale ja u siebie postanowiłam zrobić taki oświetleniowy miszmasz :) chodzi o połączenie zwykłego oświetlenia z takim typowo... choinkowo - ogrodowym :D mam w domu kilka światełek ale wszystkie są kolorowe :( myślę o kupieniu kulek albo takich zwykłych, coś jak te: www.twojpasaz.pl/pl/p/Lampki-choinkowe-100-LED-biale-zimne-programator/144600
        ale nie wiem jeszcze. Ponoć mają fajny odcień na żywo tylko kwestia tego, czy mi się spodobają już po ich instalacji :D
        poza tym lubię ledy :)
      • milenaherman Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 25.08.16, 07:57
        Stare dobre allegro:) rzadziej kupuję w Ultraelektro. Jak mam więcej czasu wolę iść do castoramy albo brico:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka