Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jaki narożnik?

IP: 188.33.91.* 01.09.10, 22:07
    Poszukujemy niedużego narożnika do naszego salonu, ale co wybierzemy jakiś
    model, poczytamy opinie na różnych forach, to okazuje się, że wybrany przez
    nas producent produkuje buble. Tak było m.in. z firmą Helvetia Furniture, o
    której naczytaliśmy się wiele negatywnych opinii.
    Czy ktoś z drogich forumowiczów z czystym sumieniem mógłby polecić jakąś dobrą
    firmę w tej branży?
    Obserwuj wątek
      • Gość: M Re: Jaki narożnik? IP: *.chello.pl 25.09.10, 10:53
        Ja osobiście mogę polecić firmę Caya Design
        Nie mam osobiście ich mebli ale mój dobry znajomy ma narożnik tej firmy i jest bardzo zadowolony. Zresztą jak podchodzi się do ich mebli bliżej to od razu widać, że są zrobione bardzo rzetelnie.
      • Gość: ala Re: Jaki narożnik? IP: *.echostar.pl 26.09.10, 23:18
        Witam, polecam firmę Kler - rodzice mają zestaw wypoczynkowy ponad 10 lat (skóra) i sprawuje się świetnie, mimo, że jest w jasnym kolorze - wygląda jak nowy, a ze skórą nic się nie dzieje. Dla przykładu, kupowałam już dwie skórzane kanapy (dużo tańsze, właściwie najtańsze, jakie były na rynku) i pierwsza nie wytrzymała dwóch lat (zaczęła się pruć), w drugiej natomiast coś się dzieje ze skórą (ubrania się do niej "przyklejają" w czasie siedzenia i dziwnie matowieje, jakby ktoś ją nasmarował pastą i nie wypolerował). Kler produkuje oczywiście również kanapy/narożniki materiałowe, cena jest dosyć wysoka, chociaż jak za tą jakość - wcale nie jest taka ogromna - inne naprawdę dobre firmy liczą sobie dużo więcej.
        Ja nauczona ostatnimi przygodami z meblami doszłam do wniosku, że na tym polu nie warto przesadnie oszczędzać, bo wydasz podwójnie (a w moim przypadku nawet potrójnie, bo sama przymierzam się do kupna narożnika Kler, a jakbym kupiła go od razu, zaoszczędziłabym to, co wydałam na dwie stare kanapy).
        • Gość: Tylko Nie Kler !!! Re: Jaki narożnik? IP: *.play-internet.pl 17.10.13, 23:55
          Nigdy nie kupujcie nic z firmy Kler !!!!!!! Przestrzegam !!!!
      • baba_aga Re: Jaki narożnik? 29.09.10, 14:01
        Witam.Zerknij tu allegro.pl/naroznik-change-firmy-mebelplast-i1236414866.html
        To moja aukcja, może Ci sie spodoba. Firmę Mebelplast mogę polecić z czystym sumieniem. Narożnik w 100% idealny. W czasie oczekiwania na mebel (ok. 7 tyg) zmieniły się nam plany urzadzenia pokoju. Niestety, muszę w pokoju zrobić dużą szafę i inaczej wykorzystać przestrzeń. W razie pytań pisz.
        Pozdrawiam.
      • ko-rnik Re: Jaki narożnik? 11.10.10, 17:14
        allegro.pl/naroznik-skorzany-chesterfield-z-krysztalkami-i1266915415.html
        narożnik z naturalnej skóry oczywiście może być bez kryształków i w innym kolorze
        • awokados Re: Jaki narożnik? 21.03.11, 16:37
          A ja jakiś czas temu znalazłam taki narożnik www.arismebel.pl/pl/shop/charisma.html Zwrócił moja uwagę, ponieważ posiada stonowane kolory oraz proste kształty tak jak lubię. Myślę też, że będzie pasował do większości nowoczesnych wnętrz.
          • media_hole Re: Jaki narożnik? 24.03.11, 13:26
            Jeśli chodzi o komplety wypoczynkowe do salonu, to bardzo przyjemne zestawy pod względem projektu, wykonania i ceny wykonuje firma Gabi - i radziłabym zorientowanie się najpierw w cennikach sklepów internetowych, bo meble kupowane w sieci są naprawdę dużo tańsze od tych z salonów meblowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka