Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nic do ukrycia

IP: 198.176.19.* 14.05.04, 11:52
    beznadziejnie pusta i przygnębiajaca chata, żadnego wyrazu, jak muzeum,
    żadnych osobistych rzeczy, fotek na ścianach , miśków w pojokach , bzdurne
    schody- beda sie zastanawiać za naście lat na czym sie podeprą, chyba tylko
    ścian, a kolory... szkoda gadać.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Męzczyzna Re: Nic do ukrycia IP: *.jelfa.com.pl 14.05.04, 13:07
        mieszkanie odzwierciedla duszę:-) zimne mieszkanie, zimna dusza, brak ciepła i
        to zdjecie, matka osobno, córka osobno, nie ma tam miłości;-((((((((

Koszmar
      • Gość: Bańka Re: Nic do ukrycia IP: *.isuzu.pl 14.05.04, 14:38
        okropna konstrukcja, pudło niemiłe dla oka, nieprzyjazne dla otoczenia i
        zapewne dla użytkowników. Właściele włożyli w ten dom zapewne całą swą duszę !!!
        Ani kawałka zielonego listka, ani też choćby małego uśmiechu na twarzach obu
        pań. Zapewne domownicy dażą się wielką miłością, bo ciepło domowego ogniska z
        elektrycznego kominka wprost tryska!!
        • Gość: Zinn Re: Nic do ukrycia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 12:57
          Dom jest brzydki. Dlaczego coś takiego umieszcza GW na swoich stronach? Nie
          rozumiem, to ma być wzór do naśladowania?? Żal mi tych Pań. Wyglądają jakby
          przed chwilą ktoś (reporter) odwiedził je w więziennej celi. Czy ten domeczek
          jest z wielkiej płyty? Tyle pieniędzy w błoto...
      • Gość: architekt Re: Nic do ukrycia IP: *.big / *.devs.futuro.pl 15.05.04, 14:23
        kubistyczne ksztalty . zimne bryly i to okrutnie zimne wnetrza, no ale co sie
        komu podoba. W kazdym razie chlod , chlod, zaden powod do dumy. Przykro mi ,
        ale porazka zarowno archietkoticzna jak i wystrojowa. Tchnie eopka wczesnego
        Gierka.
      • Gość: EWA P Re: Nic do ukrycia IP: *.crowley.pl 15.05.04, 16:04
        Dom pozbawiony życiai kolorów. Sprawia wrażenie chłodnej przestrzeni.
        Rozwiązania w nim zastosowane są tylko pseudomodernistyczne; jadalnia jak w
        szpitalu, toaleta rodem z hipermarketu a przedpokój niczym w biurze. Jaki
        architekt miał tak pustą duszę ???
        • Gość: Marcin z Vancouver Minimalizm w dobrym gatunku! IP: *.vc.shawcable.net 09.09.04, 04:32
          "Less is more!" Dobre proporcje. Prosta architektura....Szkoda tego w Polsce!
      • kixx Re: Nic do ukrycia 15.05.04, 19:27
        a mnie sie podoboba
        ale ze mnie jest jednak kawal drania
        no i miska trzymam w klatce
        • Gość: faraon Re: Nic do ukrycia IP: *.isuzu.pl 17.05.04, 14:33
          Mnie sie podoba. Ładny grobowiec - tylko co te 2 mumie tam robia.
        • Gość: a Re: Nic do ukrycia IP: *.isuzu.pl 24.05.04, 09:23
          no comment

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka