Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mam pytanie do wynajmujacych

IP: *.acn.waw.pl 20.05.04, 12:56

do wynajmujacych, ktorzy orientuja sie w niuansach cenowych.
    Ile moze kosztowac wynajem kawalerki niedaleko Banacha, blisko parku i
    przystanku, cicho, zielen, swiezo po remoncie, przyzwoicie umeblowane,
    pralka aut.. 2 pokoje 40 m ?I uczciwy, kulturalny wlasciciel za friko.
    Probowalam znalezc cos w internecie, ale kicha :-)
    Pozdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: baba Re: Mam pytanie do wynajmujacych IP: *.acn.waw.pl 20.05.04, 12:58

oczywiscie nie kawalerki :-)
      • Gość: . 1200-1300 to maks IP: 195.116.161.* / 195.116.161.* 20.05.04, 13:41
        1200-1300 w tym już czynsz, opłaty licznikowe ponosi najemca. Jeśli jest
        zameldowana jedna osoba to powinno zostać ok 1000, no chyba że chcesz dzielić
        się z fiskusem to wtedy mniej ;-)))))
        • Gość: baba Re: 1200-1300 to maks IP: *.acn.waw.pl 20.05.04, 14:21

Dzieki :-)
          To i tak duzo. Mysle, ze gdybym chciala odnajac od zaraz, toby realne bylo
          1000- 1100.
          Pozdr
      • Gość: Bi Re: Mam pytanie do wynajmujacych IP: *.igik.edu.pl 20.05.04, 14:22
        Szukasz chetnych?
        Mam dwoch kumpli, ktorzy przymierzaja sie do szukania takiego mieszkania.
        Spokojni i uczciwi. Zapytam czy byliby zainteresowani.
        Podaj tylko jaki koszt Ci przypadl do gustu?:)
        • Gość: baba Re: Mam pytanie do wynajmujacych IP: *.acn.waw.pl 20.05.04, 14:33

Chetnie wezme pod uwage.
          Problem w tym, ze teraz jest tam remont i dostepne bedzie najwczesniej od 15
          czerwca. Co do kosztow uwazam, ze 1000-1100 jest blizej realu (+ kaucja do
          dogadania).
          Mam konto na priv baba67.Pisz, jakby co. Dzieki :-)
          • Gość: Bi Re: Mam pytanie do wynajmujacych IP: *.igik.edu.pl 20.05.04, 15:07
            OK. Dla nich taka cena tez raczej jest blizsza mozliwosci.
            Oni dopiero zaczynali przepytywac znajomych o mieszkania do wynajecia, wiec
            chyba tez ich czas az tak nie goni.
            Dam im znac, bo sama nie bede pod netem do poniedzialku.
            • Gość: baba Re: Mam pytanie do wynajmujacych IP: *.acn.waw.pl 20.05.04, 15:23

OKI
      • Gość: koleżanka Re: Mam pytanie do wynajmujacych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 17:57
        witam
        wynajmowałam do zeszłego miesiąca dwupokojowe mieszknie, w bloku, prawie bez
        mebli (kuchnia, malutka lodówka, łóżko w jednym pokoju i szafa w przedpokoju),
        ciemna kuchnia z przeswitem na pokój, balkon ambona za 900 zł mies + opłaty gaz
        i elektrycznośc, na ochocie niedaleko placu zawiszy, ale mieszkanie było w
        stanie wymagającym odświżenia
        • Gość: koleżanka Re: Mam pytanie do wynajmujacych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 17:58
          aha. 38 m
          • Gość: baba Re: Mam pytanie do wynajmujacych IP: *.acn.waw.pl 03.06.04, 18:44

Dzieki. Rozumiem ze w tych 900 byl czynsz ?
            Jesli tak, to wycena goscia.byla tylko troszeczke zawyzona, aczkolwiek we
            wrzesniu to kto wie...
            Ja mam piekna kuchnie z duzym, nowym oknem, nowiutkimi meblami wkuchni, ale
            niestety lazienka jest bez umywalki (boby sie plalka nie zmiescila)-
            najpowazniejszy feler.
            Prosze o dalsze wypowiedzi.
            Moze ktos zna kogos szukajacego czegos podobnego ?
            • Gość: koleżanka Re: Mam pytanie do wynajmujacych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 09:55
              tak, 900 zawierało czynsz
            • tribeca Re: Mam pytanie do wynajmujacych 04.06.04, 11:14
              Gość portalu: baba napisał(a):

> Moze ktos zna kogos szukajacego czegos podobnego ?

witaj!
              czy ciągle szukasz wynajmujących? bo ja jestem zainteresowana. ogłabyś podać
              jakieś namiary na siebie? może na mój mail na gazecie?

pozdrawiam!
              • Gość: armand Re: Mam pytanie do wynajmujacych IP: 193.0.117.* 04.06.04, 14:06
                Hmmm, pewnie sam będę szukał kogoś od poniedziałku (wtedy dotychczasowi najemcy
                zamierzają się wyprowadzić) mam nadzieję, że 700 PLN to nie za dużo jak za
                kawalerkę przy ul. Żwirki i Wigury?
                • tribeca Re: Mam pytanie do wynajmujacych 04.06.04, 14:35
                  całkiem niezła cena, ale szukam dwupokojowego mieszkania
                  • Gość: baba Re: Mam pytanie do wynajmujacych IP: *.acn.waw.pl 04.06.04, 17:21

Mam tu konto, baba67@gazeta.pl
                    Chce wynajac od 1 lipca, ogladac mozna dopiero po 15 bm, bo teraz malarze
                    szaleja :-)
                    Odezwij sie ze szczegolowszymi pytaniami.
                    Pozdrawiam
      • wojtow Re: Mam pytanie do wynajmujacych 08.06.04, 19:41
        My wynajmujemy za 800 zł, do tego dochodzi tylko prąd - na targówku, dobry
        dojazd.
        • armandal Ogłoszonko! Tanio wynajmę kawalerkę! 08.06.04, 20:52
          Mam już od zaraz do wynajęcia małą, umeblowaną kawalerkę przy Żwirki i Wigury
          bliżej Okęcia. Dla sympatycznej i niepalącej osoby/osób w sam raz :)
          Koszt wynajmu to tylko 700zł oczywiście z wliczonym czynszem plus opłaty,
          które są zresztą niewielkie. Polecam!
          Kontakt: armandal@gazeta.pl

Pozdrawiam

• Gość: koleżanka Re: Mam pytanie do wynajmujacych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 12:59
          na targówek to nikogo nie namawiam
          mieszkalam tam przez dwa lata
          ceny nizsze, ale co za towarzystwo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka