brms 27.09.11, 14:02 Mieszkanie jednak mieszkaniu nierówne. W Hiszpanii to na pewno nie będzie 50 m2, co od razu czyni takie porównanie niewiele wartym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesoly_emigrant ale bzdury 27.09.11, 16:09 ktos kto pisal ten artykul nie ma zielonego pojecia o realiach w inncyh krajach europy... az szkoda komentowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ale bzdury IP: *.adsl.alicedsl.de 07.11.11, 19:34 gdy zamieszkalam w niemczech nie moglam sie starac o miejsze miszkanie niz cztery pokoje poniewaz nasza rodzina to cztery osoby.W polsce udalo mi sie zalatwic mieszkanie z adm. oni stwierdzili ze starczy nam 27 m2. Odpowiedz Link Zgłoś
lebonheur Jak mieszkają Polacy? Chcą bosko 27.09.11, 20:13 Nie wierzmy za bardzo statystykom. Niemniej jestem zdania, ze polskie mieszkania - zwazywszy cene metra kw. - sa za male. Inna sprawa : zwazywszy iz na ogol nieciekawie polozone, kiepska lokalizacja plus niski metraz : cena za wysoka. Mieszkam przy parku (duzy plus), mieszkanie ma 270 m kw. i metr kw. mojego mieszkania byl tanszy niz metr kw. mini mieszkanka w Krakowie. TANSZY ! Kwartalna oplata 420 e (woda, ubezpieczenie,concierge itp) ; wynajecie mieszkania za mniej niz 500 e m-cznie jest nieosiagalne...a wiec wszyscy chca miec wlasne. Ale sa i mieszkaniowe cienie : Polacy nie chca przeplacac i gniezdza sie po kilkoro - dwoje-troje w jednym pokoju ; czynsz dzielony na kilka osob wynosi wtedy 100-120 e. Odpowiedz Link Zgłoś
ob.znalezinski Polacy Chcą 29.09.11, 08:40 50 lat komunizmu i teraz chcielibyście mieszkać w pałacach. pamiętajmy, że czynsze regulowane czynią większe straty w substancji mieszkaniowej niż naloty dywanowe. Teraz to wszystko się odbudowuje. Żeby jeszcze uwolniono rynek najmu mieszkań, to dopiero by sie ruszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO i PIS pozwala Re: Jak mieszkają Polacy? Chcą bosko IP: *.valueserver.de 30.10.11, 03:37 Sunhill sprzeda mieszkania i nie odda nic www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110110/LUBLIN/522731539 Odpowiedz Link Zgłoś
mrokon Re: Jak mieszkają Polacy? Chcą bosko 30.10.11, 19:37 Każdy chce bosko mieszkać, ale kogo na to stać... Odpowiedz Link Zgłoś