Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kafelek na Bartyckiej - omijajcie z daleka

IP: *.idea-mc.pl 08.03.02, 16:36
    Piszę ku przestrodze ewentualnych klientów tego sklepu.

Kilka dni temu kupilłam tam glazurę, co było dużym błędem.
    Obsługa w sklepie nie jest rewelacyjna, raczej nie doradza o wszystko trzeba
    się wypytywać, praktycznie nie stosują upustów, najniższy 2% jest możliwy przy
    zamówieniu na kwote ponad 3,5tys.
    Odbierając glazurę zapytałam o procedurę reklamacyjną - pan wyjaśnił, że
    uszkodzenia się raczej nie zdarzają, ale jak coś będzie to wystarczy im
    przywieść i wymienią. Zabraliśmy więc nasze upragnione płytki - wszystko
    musieliśmy nosić sami ze sklepu do samochodu - nie mieli nawet wózka!W domu
    postanowiłam przejrzeć listwy i dekory i okazało się że jeden (z 2) jest
    uszkodzony.
    Następnego dnia zadzwoniłam do Kafelka, okazało się, że nie ma osoby
    odpowiedzialnej za reklamacje. Dzwoniłam jeszcze raz i dowiedziałam się, że oni
    nie odpowiadają za uszkodzenie, mogło to nastąpić w magazynie, lub w moim domu,
    a poza tym reklamacji podlegają jedynie uszkodzenia fabryczne a nie
    mechaniczne. Mogę oczywiście napisać reklamację, którą rozpatrzą za 2 tygodnie.
    Pan stwierdził że powinnam sprawdzić u nich na miejscu wszystkie płytki, zanim
    je odebrałam, to nie byłoby takich problemów. Jakiś horror!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Hela Każdy punkt tylko nie Kafelek IP: 195.187.111.* 11.03.02, 16:12
        Ja mam podobne doświadczenia z Kafelkiem. Spzredali mi dekor porysowany, a poza
        tym pomimo tego że mieli transport przywieżc następnego dnia, nie doczekałam
        się na niego musiałam jechać sama aż w okolice Sulejowka (za Starą Miłosną).
        Mają tam magazyn w jakieś zapadłej dziurze.
        Tłumaczyli się że samochód jeźdxi cały dzień i rozwozi towar, okazało się po
        rozmowie z magazynierem, że to nieprawda.
        ODRADZAM ZAKUP W KAFELKU

• Gość: Metal Re: Kafelek na Bartyckiej - omijajcie z daleka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.02, 00:28
        "Kafelek na Bartyckiej" ale w jakim mieście?
        • Gość: klientka Re: Kafelek na Bartyckiej - omijajcie z daleka IP: *.idea-mc.pl 12.03.02, 09:25
          w Warszawie na Bartyckiej mają 2 punkty (jeden po prawej a drugi po lewej
          stronie)
          • Gość: Tomek jeśli Bartycka to może BARTICO... IP: *.oce.pl / 10.48.1.* 13.03.02, 09:52
            polecam firmę Bartico (armatura, wanny na Bartyckiej a kafelki na Kleszczowej).
            Zostałem dobrze obsłuzony, z dobrym rabatem, potrafią doradzić, pojedyncze
            sztuki kafli i dekorów "domawiałem" nawet na telefon, potłuczone kafle
            zamieniali na nowe bez najmniejszego problemu. pozdrowienia.
            • agatka_s Re: jeśli kafelki tp moze Softbud 13.03.02, 16:44
              Milo i kompetentnie ( niestety troche dlugo trzeba bylo czekac na transport z
              Niemiec), i wszystko na telefon (kupowalam cale wyposazenie lazienki partiami),
              z jedna Pania to sie nawet milo zaprzyjaznilam. Rabat wynegopcjowalam 10%
              Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka