Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kuchnia z Dicreo - jak oceniacie?

IP: *.giment.net 09.02.12, 16:35
    Zaprojektowaliśmy sobie kuchnię w Dicreo w S-K.
    Jakie macie doświadczenia z tą firmą? Z rozmowy z Panią projektującą wynikło, że sporo osób u nich bierze kuchnie i to sporo z Wa-wy nawet.

Proszę napiszcie jak oceniacie tę firmę i wykonanie mebli. Może ktoś z waszych znajomych miał z nimi do czynienia?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Renata Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? IP: *.play-internet.pl 06.03.12, 17:58
        Ciężko powiedzieć, ale mężowi do gustu nie przypadli, za duży chaos wprowadzają .Zrobili nam projekt i na tym się skończyło. Nie sprzedali nam się!!! Są nachalni !!!
        • Gość: donek Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? IP: *.play-internet.pl 12.03.12, 11:49
          Cieszymy się naszą kuchnią od 4 miesięcy po pół roku projektów, zmian, przygotowań i w tym czasie zajmowano się nami niezwykle cierpliwie. Zero presji, nachalni to byli stolarze, których wcześniej zaprosiliśmy i po przyjściu z kartką i ołówkiem w 15 minut chcieli nam sprzedać meble ;) Na mały minus przydługi montaż, dwa dni, niecierpliwiliśmy się, bo już nas piliło z przeprowadzką ale przyznam, że takie dopieszczenie wszystkiego wymagało czasu i doceniamy to.
          • Gość: Maria Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? IP: *.skarzysko.vectranet.pl 12.04.12, 09:09
            Mnie się nie podobają i w dodatku są drodzy. Inni stolarze w Skarżysku wykonują to samo za mniejszą cenę równie solidnie i estetycznie.
            • Gość: Maria Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? IP: *.skarzysko.vectranet.pl 12.04.12, 09:14
              Polecam tel. 605951956 bardzo sympatyczny człowiek i projekt profesjonalny też mi przygotował a wszystko w dobrej cenie.
      • Gość: cromwell Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? IP: *.home.aster.pl 12.03.12, 13:20
        broń boże nie direco, rozpadają sie te kuchnie , jedyne co moge polecić to wzmocnić je odrazu klamrami , design też taki troche wieśniacki
        • jamno Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? 19.03.12, 16:14
          najlepiej samemu to jakoś zorganizować, bierzesz np kategorię w sklepie interentowym www.euro.com.pl/kuchnie.bhtml i po prostu szukasz
          • gosia2441 Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? 20.03.12, 17:45
            bdb wykonawca www.mkmeblenawymiar.pl
        • Gość: arti Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? IP: *.play-internet.pl 28.03.12, 17:15
          Ja direco też nie polecam ale Dicreo mógłbym ale tego nie zrobię. Mnie koleżanka poleciła Pana Waldzia glazurnika, który okazał się fachmanem, chamem i partaczem a ona była zadowolona.... Każdy ma swój próg wytrzymałości, tolerancji czy zadowolenia, każdy inny.
          Edzia1224 skąd Ci przyszło na myśl, że w internecie uzyskasz opinię, na której będziesz mogła polegać? Ktoś Ci to podpowiedział czy sama to wymyśliłaś:D Proponuję skorzystać z firm spamujących wyżej - chodząca rzetelność :D A na serio, przecież to widać jak kto podchodzi do swojej pracy, jak coś niepokoi szukać dalej, jak pasuje brać, najważniejsze to trafić na kogoś, kto mamy wrażenie, nas słucha i chce zrozumieć czego chcemy. Firma, która chce dobrze nie zaspokoi oczekiwań klienta, który chce szybko, co nie znaczy, że jest zła, znaczy nie jest dobra dla niego. Tak, wiem łatwo mówić jak się już całą chałupę pokończyło i przeżyło na własnej skórze wszystkich Panów Waldków i niestety znacznie mniejszą liczbę solidnych wykonawców.

• Gość: Klient Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? IP: *.korbank.pl 11.03.13, 17:03
          Również oceniam negatywnie. Jeżeli ktoś płaci 10 tyś za meble to oczekuje czegoś więcej niż spasowania mebli bazarowo !!!! Niesłychanie trudny kontakt.
          Dodatkowo brud pozostawiony po swoich pracach.
      • Gość: patrycjaruda Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? IP: *.play-internet.pl 21.03.12, 17:12
        Dobra firma, jednak są lepsze ;)

ja osobiście polecam kontakt z panią architekt z wyspowej 1 w Wawie studio p-design, zaprojektowała nam cudowną kuchnie.

Wykonanie nalezalo do firmy z warszawy Top Kolor maja siedzibe na jagiellonskiej zrobilismy sobie nowoczesne wnetrze stiuki wloskie, beton architektoniczny, bajka kazdy wchodzi i sie zakochuje ^^

kontakt do nich:
        790-500-909
      • Gość: anit Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? IP: *.183.198.4.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.04.12, 02:32
        cudowni ludzie ktorzy wkladaja serce w to co robia dostalam to co chciam i duzo wiecej ponad to za co zaplacilam trudno tego nie docenic. Jestem z Wawy gdzie rowniez szukalam wykonawcy i mialam wrazenie ze juz nikomu sie nie chce. Wszechobecna postawa brac i nie marudzic!
      • Gość: anit Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? IP: *.183.198.4.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.04.12, 02:35
        cudowni ludzie ktorzy wkladaja serce w to co robia dostalam to co chciam i duzo wiecej ponad to za co zaplacilam trudno tego nie docenic. szukalam wykonawcy w Warszawie ale mialam wrazenie ze juz nikomu sie nie chce. Wszechobecna postawa brac i nie marudzic!
        • Gość: gosc Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? IP: *.dolsatbelchatow.pl 21.04.12, 18:06
          to samo moge powiedziec o tej firmie.
          www.mkmeblenawymiar.pl
      • madziorek23 Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? 14.02.13, 13:09
        Meble Kuchenne Warszawa
        • madziorek23 Kuchnie Warszawa 14.02.13, 13:12
          Kuchnie Warszawa Oferta
      • hetmantomeh Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? 14.02.13, 13:39
        W internecie są o niej z reguły dobre opinie, ale jak czytałem niektóre osoby miały co do nich wątpliwości. Ogólnie chyba jest ok.
        • Gość: elisa Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? IP: *.play-internet.pl 15.03.13, 14:12
          Właśnie w internecie są z reguły wypisywane idiotyzmy i ja to w ogóle nie ufam takim wpisom. W przypadku tej firmy zaufałam osobie, która rzeczywiście realizowała swoją kuchnię z nimi i nie zawiodłam się. Po prostu wielkie OK pod każdym względem, mega pomoc i rzetelność.
          • Gość: abygeil Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? IP: *.play-internet.pl 27.04.13, 14:47
            Ja polecam bardzo. Strach pomyśleć jak wygladałaby moja kuchnia gdybym zrealizowała własne pomysły;) Szczęśliwie trafiłam do pani J. i ona przestawiła moje myślenie o własnej przestrzeni na właściwe tory. Jakość, meble, obsługa i zaangażowanie zdecydowanie warte niewygórowanej ceny.
      • majcherka Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? 04.05.15, 13:02
        Ja polecam. Mam meble 4 lata i chwalę sobie. Od początku mi się podobały jak były dopasowane i wykonane ale dopiero teraz po czasie widzę jakość. Używam intensywnie a są jak nowe. Słyszałam, że wprowadzili projektowanie wnętrz, nie tylko kuchni. Zamawiał ktoś? Szukam opinii. Kuchnia była zaprojektowana fajnie ale teraz sie przeprowadzam i chciałabym zlecić wszystko. Może się ktoś wypowiedzieć?
        • majcherka Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? 04.05.15, 13:06
          albo polećcie jakiegoś projektanta architekta wnętrz, ale kogoś na miejscu, chodzi o Skarżysko.
      • koral777 Re: kuchnia z Dicreo - jak oceniacie? 17.03.18, 07:40
        Mam kychnię ich wykonania od 5 lat. Wszystko spasowane co do 1 mm. Jakośc mebli też bardzo dobra.
        Szukam jednak do nich kontaktu bo bym inne mebelki jeszcze chciała zrobić i nie widzę kontaktu. Mail odrzuca wiadomosci. Telefonu nie widać.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka